Zsidai Zoltánzoltan.zsidai@cdci.hu
(70)978-8281
Báthory utcai iroda

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Józsefváros, Nagykörúton kívül - R426872

16 500 000 Ft

VIII. kerület gyorsan fejlődő részén, a Teleki tér és a Mátyás tér szomszédságában kínálok megvételre egy első emeleti, napfényes, nyugati tájolású, 47 m2-es ingatlant. A közlekedés mellett a lakás adottságai is kiválóak, több átalakítási lehetőséget is magában rejt, és jelen állapotában is alkalmas egyedülállónak, vagy pároknak. Belmagassága 3,6 méter, ami lehetővé tette fekvőgaléria kialakítását.

Eladó Önálló ház - Inárcs - R421532

18 500 000 Ft

Eladó ház mindössze 30 percre Budapesttől! Inárcsról megvételre kínálom ezt a 130 m2-es, vályogtéglából épült családi házat. Az ingatlanban minden közmű megtalálható, de fűtése jelenleg központi fatüzelésű kazánnal megoldott, ezáltal rezsije igen kedvező. A ház 2 fürdőszobával rendelkezik, jó állapotú, 10 éven belül minden belső vezetékhálózat cserélve lett, illetve esztétikai felújítás történt, a konyhabútor a vételár részét képzi. A ház külső homlokzatára egy újrafestés mindenképp ráfér, viszont szigetelésre nincs szükség. A telek 805 m2-es, téglalap alakú, a kert locsolása fúrt kútról történik. Közlekedése: M5 autópálya 2 percre található, de zaja egyáltalán nem hallható, a vonatmegálló pár percre található, ami Lajosmizse és a Nyugati pályaudvar között közlekedik.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!