Zsidai Zoltánzoltan.zsidai@cdci.hu
(70)978-8281
Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Eladó Önálló ház - Inárcs - R421532

18 500 000 Ft

Eladó ház mindössze 30 percre Budapesttől! Inárcsról megvételre kínálom ezt a 130 m2-es, vályogtéglából épült családi házat. Az ingatlanban minden közmű megtalálható, de fűtése jelenleg központi fatüzelésű kazánnal megoldott, ezáltal rezsije igen kedvező. A ház 2 fürdőszobával rendelkezik, jó állapotú, 10 éven belül minden belső vezetékhálózat cserélve lett, illetve esztétikai felújítás történt, a konyhabútor a vételár részét képzi. A ház külső homlokzatára egy újrafestés mindenképp ráfér, viszont szigetelésre nincs szükség. A telek 805 m2-es, téglalap alakú, a kert locsolása fúrt kútról történik. Közlekedése: M5 autópálya 2 percre található, de zaja egyáltalán nem hallható, a vonatmegálló pár percre található, ami Lajosmizse és a Nyugati pályaudvar között közlekedik.

Eladó Telek - Bp III. ker. Ürömhegy - R420532

97 800 000 Ft

III. kerület erőteljesen fejlődő, kertvárosias részén, Ürömhegyen eladó ez a tiszta levegőjű, természetes környezetben elhelyezkedő telek. A terület pillanatról-pillanatra fejlődik, gyönyörű házak emelkednek rajta, hiszen sokan felismerték már, hogy a városhoz ilyen közel ár-érték arányban az egyik legjobb lehetőség itt építési telket vásárolni. A telek 2445 m2-én akár kis társasház, akár családi vagy ikerház építése is elképzelhető. Akinek csupán kevés képzelőereje van, az is látja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a területben. Víz, gáz és villany be van vezetve, a csatorna kiépítése jelenleg folyik az utcában. A nap süt, a madarak csicseregnek, miközben Ön majd beleszeret a telekbe! Várjuk hívását!

Eladó Önálló ház - Sződ Balassi Bálint - R397835

28 600 000 Ft

Budapesttől 25 km-re, Sződ új építésű részének csendes zsákutcájában eladásra kínálunk egy 136 nm-es családi házat. A házban három szoba, egy amerikai konyhás nappali, jelenleg egy fürdő, egy wc (még egy kialakítható) található.A nappali belmagassága 4,5 m, itt egy állógaléria került kialakításra. A hidegburkolatok hiányosak, valamint a ház kívülről szigetelt, de még nincs színezve. A házhoz 50 nm-es terasz tartozik.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!