Zsidai Zoltánzoltan.zsidai@cdci.hu
(70)978-8281
Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Eladó Önálló ház - Inárcs - R421532

18 500 000 Ft

Eladó ház mindössze 30 percre Budapesttől! Inárcsról megvételre kínálom ezt a 130 m2-es, vályogtéglából épült családi házat. Az ingatlanban minden közmű megtalálható, de fűtése jelenleg központi fatüzelésű kazánnal megoldott, ezáltal rezsije igen kedvező. A ház 2 fürdőszobával rendelkezik, jó állapotú, 10 éven belül minden belső vezetékhálózat cserélve lett, illetve esztétikai felújítás történt, a konyhabútor a vételár részét képzi. A ház külső homlokzatára egy újrafestés mindenképp ráfér, viszont szigetelésre nincs szükség. A telek 805 m2-es, téglalap alakú, a kert locsolása fúrt kútról történik. Közlekedése: M5 autópálya 2 percre található, de zaja egyáltalán nem hallható, a vonatmegálló pár percre található, ami Lajosmizse és a Nyugati pályaudvar között közlekedik.

Eladó Telek - Bp III. ker. Ürömhegy - R420532

97 800 000 Ft

III. kerület erőteljesen fejlődő, kertvárosias részén, Ürömhegyen eladó ez a tiszta levegőjű, természetes környezetben elhelyezkedő telek. A terület pillanatról-pillanatra fejlődik, gyönyörű házak emelkednek rajta, hiszen sokan felismerték már, hogy a városhoz ilyen közel ár-érték arányban az egyik legjobb lehetőség itt építési telket vásárolni. A telek 2445 m2-én akár kis társasház, akár családi vagy ikerház építése is elképzelhető. Akinek csupán kevés képzelőereje van, az is látja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a területben. Víz, gáz és villany be van vezetve, a csatorna kiépítése jelenleg folyik az utcában. A nap süt, a madarak csicseregnek, miközben Ön majd beleszeret a telekbe! Várjuk hívását!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!