Eladó Házrész Bp XX. ker. Ilona utca


Eladó Házrész

R427328
60 m²
3
Földszint
Felújított (4)
udvar

KITŰNŐEN, 100%-ban FELÚJÍTOTT 3 szobás, 60 m2-s lakás-házrész saját 40 m2-s terasszal eladó 20,9 M.- ért ! Bp. XX. kerületben, az Ilona utcában, a Tátra téri piactól 5 percre. Az ingatlan 60 m2-es és egy 4 lakásos, kulturált társasházban található. A lakás beosztása: előszoba, konyha-étkező, nappali szoba + két hálószoba, fürdőszoba wc-vel, kamra és egy 40 m2-es fedett terasz. A lakás felújítása során kicserélték a tetőléceket és a héjazatot, a falak 8 cm-es dryvittal szigetelték, új műanyag nyílászárókat építettek be. A belső felújításkor az összes köz művezetéket és a beltéri ajtókat kicserélték. Minden helyiséget újra vakoltak és burkoltak. A mennyezetbe spot lámpákat helyeztek, klímát szereltek be, valamint tv és internet vezetékek kiépítése is megtörtént. A lakás önálló közüzemi mérőkkel rendelkezik. A telek osztatlan közös tulajdonban van, amit a lakók szokásjog alapján használnak, igény szerint jogilag( ügyvéd által megosztható). Az udvarban 4 lakás található, a szomszédok kulturáltak, rendesek és csendesek, a szomszédos házak is rendezettek. Közért, piac, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda gyalogosan percek alatt elérhető. Tömegközlekedés kiváló! AZ INGATLAN OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDON, EZÉRT KIZÁRÓLAG KP-ért ELADÓ, NEM HITELEZHETŐ ! Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését várom hívását.

Alapadatok

Azonosító R427328
Ingatlan típusa Házrész
Megbízás típusa Eladó
Irányár 20 500 000 Ft
Négyzetméter ár 353 448 Ft
Hely Budapest, XX. kerület Ilona utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pesterzsébet
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)626-6661
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061

Terület

Hivatalos alapterület 58 m²
Valós 60 m²
Telekterület 50 m²
Belmagasság 290

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény közepes
Közös költség 6500.-
Közös költség megjegyzés A szemét díj

Épület

Épült 1955-2018
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa nyitott
Lift nincs
Megjegyzés KITŰNŐEN, 100%-ban FELÚJÍTOTT 3 szobás, 60 m2-s lakás-házrész saját 40 m2-s terasszal eladó 20,9 M.- ért ! Bp. XX. kerületben, az Ilona utcában, a Tátra téri piactól 5 percre. Az ingatlan 60 m2-es és egy 4 lakásos, kulturált társasházban található. A lakás beosztása: előszoba, konyha-étkező, nappali szoba + két hálószoba, fürdőszoba wc-vel, kamra és egy 40 m2-es fedett terasz. A lakás felújítása során kicserélték a tetőléceket és a héjazatot, a falak 8 cm-es dryvittal szigetelték, új műanyag nyílászárókat építettek be. A belső felújításkor az összes köz művezetéket és a beltéri ajtókat kicserélték. Minden helyiséget újra vakoltak és burkoltak. A mennyezetbe spot lámpákat helyeztek, klímát szereltek be, valamint tv és internet vezetékek kiépítése is megtörtént. A lakás önálló közüzemi mérőkkel rendelkezik. A telek osztatlan közös tulajdonban van, amit a lakók szokásjog alapján használnak, igény szerint jogilag( ügyvéd által megosztható). Az udvarban 4 lakás található, a szomszédok kulturáltak, rendesek és csendesek, a szomszédos házak is rendezettek. Közért, piac, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda gyalogosan percek alatt elérhető. Tömegközlekedés kiváló! AZ INGATLAN OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDON, EZÉRT KIZÁRÓLAG KP-ért ELADÓ, NEM HITELEZHETŐ ! Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését várom hívását.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1szint
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van udvar D-K
Szoba 10.3 Igen van udvar D-k
Szoba 11.7 Igen Nincs D-K
Konyha 8.2
Kamra 2
Fürdő WC-vel 3.6
Előszoba 3.8
Közlekedő 3.8

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A beépített dolgok

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Fuchsszőlő utca

16 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszínház utca

22 500 000 Ft

Eladó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

31 600 000 Ft

Eladó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

29 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!