Eladó Üzem Bp XVIII. ker. Gyömrői út


Eladó Üzem

R434861
240 m²
6
Jó (3)
utca

A Gyömrői úton, pár percre a repülőtértől, megvételre kínálunk egy 2009-ben épült, jó állapotú, gázcirkó fűtéses, 2 szintes, 240 m2-es, kereskedelmi és ipari tevékenységre is alkalmas ingatlant, egy 670 m2-es bekerített telken. Az udvaron 6-8 autó részére biztosított a parkolás. A telephely jelenleg amerikai gyártmányú autókra specializálódott szervizként működik, amennyiben cégként vásárol a vevő, teljes berendezéssel és gépparkkal, szerszámokkal a tevékenység szünet nélkül folytatható. Nincs profilkötöttség, más tevékenységre is kiváló választás ez a telephely. A műszaki tartalommal, alaprajzzal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 115 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R434861
Ingatlan típusa Üzem
Megbízás típusa Eladó
Irányár 115 000 000 Ft
Négyzetméter ár 479 167 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Gyömrői út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Miklóstelep
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 240 m²
Valós 240 m²
Telekterület 670 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2009
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés A Gyömrői úton, pár percre a repülőtértől, megvételre kínálunk egy 2009-ben épült, jó állapotú, gázcirkó fűtéses, 2 szintes, 240 m2-es, kereskedelmi és ipari tevékenységre is alkalmas ingatlant, egy 670 m2-es bekerített telken. Az udvaron 6-8 autó részére biztosított a parkolás. A telephely jelenleg amerikai gyártmányú autókra specializálódott szervizként működik, amennyiben cégként vásárol a vevő, teljes berendezéssel és gépparkkal, szerszámokkal a tevékenység szünet nélkül folytatható. Nincs profilkötöttség, más tevékenységre is kiváló választás ez a telephely. A műszaki tartalommal, alaprajzzal és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 115 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 120
Egyéb 120

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 6-8 autó részére
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Bp XII. ker.
Széchenyi-hegy

319 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

99 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Külső-Ferencváros

53 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Nagykovácsi
Zsíroshegy alja

235 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.