Eladó Lakás Bp XI. ker. Bartók Béla út


Eladó Lakás

R409243
171 m²
6
Földszint
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

XI. GELLÉRTHEGY ALJÁBAN TALÁLHATÓ, egy helyrajzi számon lévő kétlakásos, jelenleg összenyitott ingatlan amelyben összesen 6 szoba alakítható ki. A két lakás közös költsége 27.000 Ft. Elmondható, hogy az ingatlan kiemelt turista övezetben fekszik, a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között található Gárdonyi térnél, egy társasházban. A lakások a társasház szinte legjobb részén találhatók, mivel az épületet kívülről megkerülve is meglehet közelíteni. Adottságánál fogva alkalmas kétlakásos magánháznak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, stb. A lakások belmagassága kb: 3,80 m, tehát galéria is kialakítható benne. A két lakás összes területe: 171 nm. A lakás előtti terasz közös tulajdonban van, de annak elhelyezkedése miatt, egyedül használják. A nagy tér miatt, más, csendes tevékenységre is alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik egy kétfelől is megközelíthető, kb. 4 nm-es száraz pince. Az ingatlanhoz 1 db sorompóval védett parkoló bérelhető havi 5000 Ft-ért a társasháztól. Az ingatlan tehermentes. A tömegközlekedési adottságok kitűnőek. A társasház előtt van egy villamosmegálló, valamint 10 percnyire, két irányban is buszmegállók és a 4-es metró (Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér).

Alapadatok

Azonosító R409243
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 63 100 000 Ft
Négyzetméter ár 369 006 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Bartók Béla út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Gellérthegy
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Iroda Mechwart liget - Keleti Károly utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)785-9303

Terület

Hivatalos alapterület 171 m²
Valós 171 m²
Belmagasság 380

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 27.000 Ft
Közös költség megjegyzés Tartalmazza a vízfogysztást, szemétszállítást, takarítás, felújítási díjat. KK: Irénke 0630/482-9466, a házban gázfelújitás folyamatban.

Épület

Épült 1925
Emeletek III.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés XI. GELLÉRTHEGY ALJÁBAN TALÁLHATÓ, egy helyrajzi számon lévő kétlakásos, jelenleg összenyitott ingatlan amelyben összesen 6 szoba alakítható ki. A két lakás közös költsége 27.000 Ft. Elmondható, hogy az ingatlan kiemelt turista övezetben fekszik, a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között található Gárdonyi térnél, egy társasházban. A lakások a társasház szinte legjobb részén találhatók, mivel az épületet kívülről megkerülve is meglehet közelíteni. Adottságánál fogva alkalmas kétlakásos magánháznak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, stb. A lakások belmagassága kb: 3,80 m, tehát galéria is kialakítható benne. A két lakás összes területe: 171 nm. A lakás előtti terasz közös tulajdonban van, de annak elhelyezkedése miatt, egyedül használják. A nagy tér miatt, más, csendes tevékenységre is alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik egy kétfelől is megközelíthető, kb. 4 nm-es száraz pince. Az ingatlanhoz 1 db sorompóval védett parkoló bérelhető havi 5000 Ft-ért a társasháztól. Az ingatlan tehermentes. A tömegközlekedési adottságok kitűnőek. A társasház előtt van egy villamosmegálló, valamint 10 percnyire, két irányban is buszmegállók és a 4-es metró (Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér).

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (7)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 32 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 29 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 25 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 20 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12.8 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 7.1
Fürdő WC-vel 20
Fürdő WC-vel 15
Előszoba 3.5
Közlekedő 5.5
Egyéb 50
Pince 4

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 5000 Ft /hó 1 db gk részére
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Pilisszentiván

21 990 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Gödöllő
Fenyvesi nagy út

350 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Felső Ipari körút

20 230 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

45 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!