Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Önálló ház - Ócsa - R436070

48 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált részén, 96m2-es, 4 szobás családi ház eladó, mely akár két generáció együttlakására is alkalmas. Az ingatlan beton sávalapra épült tégla és vályogtégla falazatból. 4 tágas szobával, két fürdőszobával, nagy előszobával, étkezővel és főzőfülkével rendelkezik. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A ház belső felújításra szorul, értem ez alatt a burkolatok cseréjét és egy tisztasági festést. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Udvarán, mely 527 m2-es, több melléképület található ( tárolók, boros pince, garázs ). A ház külső szigetelést kapott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, játszótér. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XVII. ker. Szöcske utca - R436069

49 900 000 Ft

XVII. kerületben, Rákoscsaba-Újtelepen, a Szöcske utcában kínálunk megvételre egy 4 lakásos, szigetelt, jó állapotú társasházban lévő, földszinti, kertkapcsolatos lakást. Az ingatlan 65 m2-es, amerikai konyhás-étkezős nappali + 3 hálószobás, a közelmúltban felújított, cirkófűtéses. A műanyag nyílászárók redőnyösek, a rezsi alacsony. Tartozik hozzá 85 m2 saját kertrész és udvari gépkocsibeálló 1 autó részére. Az infrastruktúra kiváló, M0-ás pár perc, buszmegálló szintén.

Eladó Önálló ház - Ócsa - R436067

82 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa szívében, karnyújtásnyira a központól, 185m2-es, 6+1 szobás, külön bejáratú, üzlethelyiséggel rendelkező, kétgenerációs családi ház eladó! Összeköltözőknek kihagyhatatlan lehetőség! Az ingatlan fantasztikus adottságokkal rendelkezik. A földszinten, mely 105m2-es, 4 szoba található, melyből az egyik helyiség fodrászatként működött, így akár üzleti vállalkozását is folytathatja, vagy elkezdheti az otthonában. Konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba és külön álló wc helyiségek találhatók még az alsó szinten. A tetőtér, mely 80m2-es a második generáció helyéül szolgál, itt 2 szoba + gardróbszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba található. Az ingatlanokat egy zárt lépcsőházon keresztül, külön bejárattal lehet megközelíteni. A ház a 80-as évek végén épült és 2013-ban teljeskörű felújításon esett át, értem ez alatt a ház szigetelését, a tető cseréjét, a nyílászárók cseréjét és kisebb átépítést. Az ingatlan összközműves, fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és hűtő-fűtő klímával megoldott. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Udvara 619m2-es, a locsolásról fúrt kút gondoskodik, ipari áram a rendelkezésre áll. A ház alatt egy 18 m2-es pince is található, itt kaptak helyet a kazánok. Impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe, mely két generáció együttélésére kiváló lehetőség. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Angyalföld - R436064

61 900 000 Ft

2019-ben épült, rendezett házban kínálunk megvételre egy 40 m2-es, 2 szobás, erkélyes, napos, nyugati fekvésű, körbenapozott lakást a XIII. kerületben, Angyalföldön. Az ingatlan nyugati fekvésű, rendkívül napos, barátságos, makulátlanul tiszta, kiváló állapotú. Az amerikai konyhás nappalihoz egy 8 m2-es, napfényben fürdő erkély kapcsolódik, mely ideális pihenést biztosít. A magas minőségű konyha gépesített és a hálószobai gardróbszekrénnyel együtt a vételár részét képezi. Igény szerint a többi bútor is megvásárolható. A lakás házközponti fűtéses egyedi mérővel, a hálóban radiátor van, a lakás többi részében padlófűtés. Az ablakok és az erkélyajtó szúnyoghálós redőnnyel ellátott, a lakás légkondicionált. A földszinten van egy közös tároló és egy közös kerékpártároló a lakók számára. Az udvaron gépkocsibeálló bérelhető.

Eladó Lakás - Bp XVIII. ker. Szent Lőrinc-telep - R436063

39 600 000 Ft

XVIII. kerületben, a Sszent Lőrinc lakótelepen eladó egy 47 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, ERKÉLYES, KLÍMÁS, konvektor fűtésű lakás, egy négyemeletes, csúsztatott zsalus, kívül-belül felújított, szigetelt ház IV. emeletén.

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Dankó Pista utca - R436062

109 900 000 Ft

XVIII. kerületben, Ganz-kertvárosban kínálunk eladásra egy 160 m2-es, két szintes, körbenapozott, felújított önálló családi házat, mely egy 548 m2-es telken fekszik. A földszinten egy kényelmes, ablakos konyha, étkező, nappali, fürdő, az emeleten további 3 szoba és szintén fürdő található. Ezen felül, egy külön amerikai konyhás nappali és egy hozzá tartozó fürdő egy külön lakrészként lett kialakítva. A fűtést kombicirkó készülék biztosítja, a ház 15 cm-es szigetelést kapott. A villany- és gázfogyasztás a kedvezményes tarifán belül esik. A kertben egy 15 m2-es, tárolásra alkalmas kerti faház, szaletli, kerti sütögető lett kialakítva. Tárolásra egy 7 m2-es pincében szintén van lehetőség. A telek térkövezett részén akár 3 gépkocsi is kényelmesen tud parkolni, a beállást elektromos kapu könnyíti. A környék békés, csendes, családbarát. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, a Market Central. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú.

Eladó Lakás - Bp XX. ker. Pesterzsébet - R436061

17 000 000 Ft

XX. kerületben, csendes mellékutcában eladó egy 20 nm-es, 1 szobás, konvektor fűtésű, műanyag nyílászárós lakás, egy 7 lakásos, tiszta, kultúrált, közös udvaros társasházban. A közös költség 9.000,- Ft A Határ út és a Szent Erzsébet tér is rövid sétával elérhető, így a közlekedés nagyon jó. Tehermentes.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Szent István körút - R436060

79 000 000 Ft

V. kerületben, a Nyugati Pályaudvarhoz közel, a Szent István körúton eladó egy 57 m2-es, 2 szobás, frissen felújított, cirkófűtéses, DNY-i tájolású, világos, belső udvarra néző, csendes lakás. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, a közlekedés, ellátottság kiváló. Jó lehetőség irodai vagy vállálkozási célra. Irányár: 79.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. József körút - R436059

72 990 000 Ft

VIII. kerületben, a József körúton eladó egy 70 nm-es, igényesen, minőségi anyagok felhasználásával felújított, belső két szintes lakás. Az ingatlan hivatalosan 35 nm-es, viszont a 6 méteres belmagasságnak köszönhetően 2020-ban a tulajdonos újjáépítette az ingatlant. Az alsó szinten a belmagassság 2,9 méter, míg a felső szinten 2,1 méter. A falakat szigetelte, padlófűtés lett kialakítva, hővisszanyerős szellőző rendszer lett kiépítve, valamint mozgás-érzékelős led világítás. A lakás a belváros szívében, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen található: A háztól egy-két perc sétára óvoda, bölcsőde, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található. Közel van a Corvin Pláza és a Mozi, Óbudai és a Semmelweis Egyetem és minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Könnyen elérhető a Nehru park a Duna mellett, a sportolás szerelmeseinek. KÖZLEKEDÉS: A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, 3-as metró, 9-es, valamint a 4-6-os villamos 1 perc séta távolságra. Per- és Tehermentes, azonnal költözhető.

Eladó Szálloda - Zalakaros - R436056

1 450 000 000 Ft

SZUPER BEFEKTETÉS! ZALAKAROSON kínálom megvételre ezt a 6492 m2-es telken lévő, 2583 m2-es, 2 szintes, 44 szobás, wellness részleggel rendelkező, tégla építésű, klimatizált, kitűnő állapotú szállodakomplexumot 55 felszíni beállóval. A szobák klimatizáltak, erkélyesek, beépített bútorok, televízió, mini bár, beépített széf, hajszárító, telefon, a teraszokon kerti bútor található. A szálloda 1983-ban épült, az új keleti szárny pedig 1999-ben került átadásra és azóta több felújítás is történt, fűtés korszerűsítés, napkollektorok felszerelése, éttermem és a wellness részleg felújítása. A wellness centrumban 10×5 m-es ellenáramoltatós termálvizes medence, 12 személyes jakuzzi, pihenőtér, sószoba, infra és finnszauna, gőzkabin, élményzuhany, dézsás sokkoló hidegvizes kneip taposó, külső 8 személyes jakuzzi, gyermek medence, napozóterasz található. Az ingatlan a város központjától délre található közel a gyógyfürdőhöz. Irányár: 1.450.000.000 Ft.

Eladó Telek - Bp II. ker. Nyéki út - R436055

450 000 000 Ft

Eladó a II. kerületben, Hűvösvölgy városrészben, a természetvédelmi terület mellett egy lakóövezeti, 3038 m2-es telek. Építési övezet: LKE-2/Sz-7, beépíthetőség: 10%, beépíthetőség terepszint alatt: 20%, szintterületi mutató: 0,25, legnagyobb épületmagasság: 7.5 m, közművek, csatorna az utcában található. A telek közvetlen erdő mellett található, nagyon csendes, intim helyen. Céggel együtti vétel esetén az ÁFA visszaigényelhető. Várom hívását a hét bármely napján.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Veres Péter út - R436053

195 000 000 Ft

XVI. KERÜLETBEN 2 LAKRÉSZES CSALÁDI HÁZ NAGY KERTTEL ELADÓ. XVI. kerületben, Ómátyásföldön kínálunk egy 220 m2-es, két szintes, két külön lakrészből álló önálló családi házat, mely egy 785 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan 1998-ban épült és 2013/14-ben lett teljes körűen felújítva. Az ingatlan egyik lakrészében egy körbe ablakos, nappalival egy légterű konyha-étkező, valamint az emeleten két szoba és mindkét szinten fürdőszoba található. A másik lakrészben lent egy nappali, kijárással a kertbe, egy konyha, az emeleten két szoba, és szintén, egy-egy fürdőszoba lett kialakítva. Az ingatlan fűtését a két lakrészben külön készülékről működő gázcirkó fűtés biztosítja, az első lakrészben emellett egy modern cserépkályha is kialakításra került. A kertben két kerti csap, valamint a szerszámok tárolására alkalmas faház is helyet kapott. Az udvar térkövezett részére 2-3 autóval be tudunk állni, a beállást elektromos kapu könnyíti. A környék közlekedés és infrastruktúra szempontjából nagyon jó, a HÉV, valamint a 44, 46, 92, 176, 276-os autóbuszok megállói 2 perces sétával elérhetők. A közelben Lidl Auchan, a Sashalmi piac, iskola, óvoda, orvosi rendelő. A két lakrész igény esetén újra egybenyitható. Az ingatlan 1/1-es tulajdonú, tehermentes.

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Pöltenberg Ernő utca - R436051

59 900 000 Ft

Befektetők, első lakáskeresők figyelem! Eladó egy IV. emeleti, egyedi hangulatú, tetőtéri lakás, amely bruttó 100 m2 (nettó 71 m2). Jelenleg 3 szobás, de akár 4 szobássá is alakítható. Az ingatlan panorámás,nagyon világos, klímával felszerelt. Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló is. A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnő. A parkolás közvetlenül a ház előtt megoldható. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Corvin-negyed - R436049

31 900 000 Ft

Corvin Pláza mellett eladó egy felújítandó, csendes, belső udvarra néző, nyugati tájolású, konvektoros, 4.2-as belmagasságú, galériázott lakás egy rendezett, kulturált, liftes társasház magasföldszintjén. Az ingatlan tehermentes, 30 napon belül birtokba vehető! Irányár: 31.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Rumbach Sebestyén utca - R436048

99 900 000 Ft

VII. belső részén, a Károly körúttól, Deák tértől, metró- és buszmegállóktól pár perc sétára eladó egy III. emeleti, 102 m2-es, jó állapoú, cirkófűtéses lakás. Az ingatlan jelenleg egy nagyobb, amerikai konyhás + 2 hálószobás, fürdőszobás lakásból és egy kisebb garzonból áll. A lakás világos és a szemben lévő Zsinagógára néz. Kiválóan alkalmas befektetésre is, rövid vagy hosszú távú bérbeadásra. Irányár: 99.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Futórózsa utca - R436047

39 800 000 Ft

Eladó XVI. kerületben, gyönyörű parkos környezetben, a Centenáriumi lakóparkban kívül-belül jó állapotú társasház 3. emeletén egy 47 m2-es, 2 szobás, erkélyes (3 m2), kertre néző, nagyon jó elrendezésű, délnyugati fekvésének köszönhetően rendkívül napfényes, jó állapotú, egyedi gázfűtéses, alacsony fenntartású öröklakás. A hely közlekedés és ellátottság tekintetében egyaránt kiváló, így saját részre vagy befektetésre egyaránt tökéletes választás! Sétatávolságon belül iskola, óvoda, gyógyszertár, közért, buszmegálló stb. Az Örs vezér tere autó busszal 20 perc alatt elérhető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megnézni, kérem hívjon! Az ingatlan megtekintésére hétvégén van lehetőség előre egyeztetett időpontban! Irányár: 39,8 M Ft.

Eladó Szálloda - Páty - R436045

690 000 000 Ft

SZUPER BEFEKTETÉS! SZÁLLODA, ÉTTEREM ÜZLETHÁZ ELADÓ! Páty központi részén kínálom megvételre ezt 1939 m2-es telken lévő, 780 m2-es, 2 szintes, cirkófűtéses, klimatizált, kitűnő elosztású, 2008-ban épült, újszerű állapotú üzletházat. Az ingatlanban 3 külön álló üzlethelyiség, szálloda 6 szobával, 100 férőhelyes étterem, fedett terasz, 2 pályás bowling pálya, szauna, kemence, kandalló, rendezvénytermek, borospince, 30 fős kerti szaletli kemencével és 15 db kültéri felszíni parkolóval. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Az étterem és a szálloda teljes berendezése az ár részét képezi! Irányár: 690.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Törökbálint - R436044

3 950 000 000 Ft

TÖRÖKBÁLINTON, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ÉPÜLET KOMPLEXUM-KEMPING, FEJLESZTÉSI TERÜLET ELADÓ! Törökbálint zöldövezeti részén, autópályához közel kínálom megvételre ezt a 12 hektáros területet, amin jelenleg kemping, lakóépületek, gazdasági épületek és egy 15X8m-es úszómedence található. Az ingatlanok építése 1985-ben kezdődött és 2020-ben fejeződött be, tégla építésűek, egyedi fűtésűek, ipari árammal és közművel rendelkeznek. A fejlesztési terület nagyon sok lehetőséget ad, luxus szálloda, magánklinika, aquapark, kalandpark, gokart pálya, lovarda, vendéglátó koplexum is kialakítható. Besorolása: ÜÜ4. Beépíthetőség 15%. Irányár: 3.950.000.000 Ft.

Eladó Telek - Inárcs - R436043

11 900 000 Ft

Inárcs csendes utcájában, aszfaltozott út mentén, 488m2-es, részben kerített, építési telek eladó! Az ingatlanon egy beton alap található, melyre lejárt tervdokumentáció a rendelkezésre áll. Terveztek rá ikerházat, illetve önálló családi házat is, így a döntés az öné, hogy melyiket szeretné megvalósítani. Ha két generáció szeretne összeköltözni, akkor Önnek az ikerházak tervdokumentációja a nyerő, ha önálló házat szeretne építeni, akkor a családi ház tervdokumentációjára lesz szüksége. A telken belül gáz és villany közmű található, valamint egy emésztő tartály is helyet kapott. Csatorna, víz az utcában. A telek utcafronti szélessége kb. 18 méter. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Árpádföld - R436042

179 000 000 Ft

XVI. kerületben, Árpádföldön kínálunk megvételre egy 272 m2-es, 6 szoba + étkezős, 2 szintes, önálló családi házat, mely egy 675 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan két szintje összesen 185 m2, ezen felül a földszinten egy 90 m2-es 2 szobás, fűthető lakrész található, amely akár külön lakásnak vagy irodának is alkalmas. A házban az alsó szinten egy világos, erkélyes nappali, étkező, dolgozószoba, ablakos konyha, fürdőszoba, kamra, külön mellékhelyiség és egy intim terasz kapott helyet. A felső szinten pedig 4 különnyíló szoba, kádas fürdő, külön WC és gardrób szoba található. A fűtés gázkazánnal és hűtő-fűtő klímával megoldott, a ház egy 5 cm-es dryvit szigetelést kapott, a nyílászárók 2 rétegű, fa nyílászárók. A kert rendezett, a locsolást ásott kút könnyíti. A gépkocsi számára önálló garázs áll rendelkezésre. Az ingatlan 1998-as építésű, az építés során minden apró részletre figyeltek, úgymint vízelvezetés, szigetelés, kényelmes lépcső-kiosztás, szobák méretére, az ablakok elhelyezésére. A ritka jó elosztásának köszönhetően minden családtagnak jut egy magánszféra, ugyanakkor a közös időtöltésre is van elég tér. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Akadémia utca

149 900 000 Ft

Eladó Üzem
Bp XVIII. ker.
Gyömrői út

115 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

49 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

72 990 000 Ft