Eladó Lakás Bp XVI. ker. Újszász u.


Eladó Lakás

R425695
43 m²
2
III.
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó XVI. kerületben Ómátyásföldön egy 43nm.-s, 1,5 szobás, francia erkélyes, jó állapotú, klímás, redőnyös, csendes lakás egy 4 szintes téglaépítésű társasház III. emeletén. A lakás világos, napfényes, állaga szép, lakható de esztétikai javításokat igényel. Az ablakok új, műanyag nyílászárókra lettek cserélve, melyek egy csendes zárt kertre néznek. A konyhabútor újszerű, a fürdő jó állapotú, a kémény kibélelése és a házban a gázvezetékek cseréje megtörtént, új gázmérők lettek felhelyezve! A fűtés gáz konvektor, vízóra van, a meleg vizet modern fali kazán biztosítja. A szobabútorok megbeszélés tárgyát képezik! A házat kulturált csendes emberek lakják. Kerítésen belül egy játszótér is helyet kapott és mindig van hely parkolni. A földszinten közös tárolóban lehet elhelyezni babakocsit, biciklit, de a legfelső szinten saját tároló is tartozik az ingatlanhoz. A lakókörnyezet kiváló. Ómátyásföld hangulata és ősfás utcái minden nyugalomra vágyó embernek tökéletes választás már csak azért is mert pár perc sétára minden megtalálható ami a hétköznapokhoz szükséges : boltok, egészségház, orvos, óvoda, iskola, Bankok, Posta, az Erzsébet ligetben a Budapesti Gazdasági Egyetem, Fitnesz terem, uszoda, strand, sportpálya, Színház stb. Örs vezér tere kb 15 perc busszal, autóval 10 perc. Amennyiben felkeltette érdeklődését várom hívását. Az ár irányár.

Alapadatok

Azonosító R425695
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 18 500 000 Ft
Négyzetméter ár 430 233 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Újszász u.
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ómátyásföld
Emelet III.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)635-1525
Iroda Veres Péter úti iroda (BÉTACOM Irodaház)
Telefonszám (iroda) (1)351-3912

Terület

Hivatalos alapterület 43 m²
Valós 43 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes
Közös költség 9500

Épület

Épült 1980
Emeletek IV.
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Eladó XVI. kerületben Ómátyásföldön egy 43nm.-s, 1,5 szobás, francia erkélyes, jó állapotú, klímás, redőnyös, csendes lakás egy 4 szintes téglaépítésű társasház III. emeletén. A lakás világos, napfényes, állaga szép, lakható de esztétikai javításokat igényel. Az ablakok új, műanyag nyílászárókra lettek cserélve, melyek egy csendes zárt kertre néznek. A konyhabútor újszerű, a fürdő jó állapotú, a kémény kibélelése és a házban a gázvezetékek cseréje megtörtént, új gázmérők lettek felhelyezve! A fűtés gáz konvektor, vízóra van, a meleg vizet modern fali kazán biztosítja. A szobabútorok megbeszélés tárgyát képezik! A házat kulturált csendes emberek lakják. Kerítésen belül egy játszótér is helyet kapott és mindig van hely parkolni. A földszinten közös tárolóban lehet elhelyezni babakocsit, biciklit, de a legfelső szinten saját tároló is tartozik az ingatlanhoz. A lakókörnyezet kiváló. Ómátyásföld hangulata és ősfás utcái minden nyugalomra vágyó embernek tökéletes választás már csak azért is mert pár perc sétára minden megtalálható ami a hétköznapokhoz szükséges : boltok, egészségház, orvos, óvoda, iskola, Bankok, Posta, az Erzsébet ligetben a Budapesti Gazdasági Egyetem, Fitnesz terem, uszoda, strand, sportpálya, Színház stb. Örs vezér tere kb 15 perc busszal, autóval 10 perc. Amennyiben felkeltette érdeklődését várom hívását. Az ár irányár.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19 Nem van zöldudvar/kert ny
Szoba 9 Igen van zöldudvar/kert ny
Konyha 6
Fürdő WC-vel 4
Közlekedő 4
Kamra 1

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Attila út

31 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Hungária körút

16 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Ferencváros

21 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
Védgát utca

19 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!