Eladó Önálló ház Biatorbágy Rákóczi utca


Eladó Önálló ház

R421338
410 m²
7
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Eladó Biatorbágyon egy 313 m2-es, 7 szobás családi ház a kilátással az Etyeki-dombságra, csodálatos zöld környezetben, jó levegővel; tájolását tekintve D-DNY-i – a nap körbejárja a házat .A külsejét tekintve az épületegyüttes inkább mediterrán hatást tükröz. A külön álló fűtött garázs, két autónak kényelmes parkolást biztosít. A garázst tető köti össze a ház burkolt teraszával, így mellette fedett szín alatt további két autó parkolhat. Az ingatlan a legmagasabb műszaki színvonalon került kívitelezésre A Wellness-medence teret dupla üvegajtó teszi láthatóvá és zárja is el a lakástól, hogy ne keveredjen a párás levegő a bentivel. A medence ellenáramoltatós, a helységben található még egy tágas szauna, egyedi üvegtéglás zuhanyzó és törölközőszárítós radiátor is, a jakuzzi műszakilag előkészítésre került, a feszített víztükrű medencét külön gázkazán fűti – komoly gépészeti megoldásokkal, teljesen automatizálva (jelentősen felülméretezett páraelszívóval, egyedi világításokkal, fényterápiával, stb..). A kertkapcsolatot három nagyméretű tolóajtó biztosítja. A mosdók és szaniter elemek olasz (Unisan) és spanyol (Rocca) porcelánból készültek, a csapok kerámia betétesek, a zuhanyoknál hőmérséklet szabályzós thermofejes kivitelűek. A szobákat mindenhol kiváló minőségű fa parketta borítja, a többi terület a legjobb minőségű olasz kerámiával borított – sok díszítőelemet tartalmaz. Az egész házban központi porszívórendszer lett kiépítve, valamint TV-rádió csatlakozók, teljes CAT5-ös számítógép hálózat, a kábelTV-n keresztüli nagy sávszélességű internet minden helyiségben több helyen is elérhető. A teljes házban a legnagyobb biztonságot adó riasztórendszer került A gépházban és a konyhában füstérzékelők lettek elhelyezve. Az esetleges villámbecsapódás károkozását a három lépcsős teljes védelmet nyújtó villámhárító rendszer hárítja el. A nyílászárók fából készültek, külön elhúzható szúnyoghálókkal védettek a rovarok ellen. Helységek: garázs (2 állásos) + fedett szín (2 állásos), külön zárható kukatároló 6 szoba, nappali + galéria, 2 fürdőszoba + medencében külön zuhanyzó, wc, konyha, étkező, spejz, mosókonyha, gépészeti helység, 2 gardrób szoba, 25 m2-es fedett terasz, 40 m2-es földszinti terasz kertkapcsolattal.

Alapadatok

Azonosító R421338
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 129 900 000 Ft
Négyzetméter ár 415 016 Ft
Hely Biatorbágy Rákóczi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)440-7700
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611

Terület

Hivatalos alapterület 313 m²
Valós 410 m²
Telekterület 1250 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 2006
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Biatorbágyon egy 313 m2-es, 7 szobás családi ház a kilátással az Etyeki-dombságra, csodálatos zöld környezetben, jó levegővel; tájolását tekintve D-DNY-i – a nap körbejárja a házat .A külsejét tekintve az épületegyüttes inkább mediterrán hatást tükröz. A külön álló fűtött garázs, két autónak kényelmes parkolást biztosít. A garázst tető köti össze a ház burkolt teraszával, így mellette fedett szín alatt további két autó parkolhat. Az ingatlan a legmagasabb műszaki színvonalon került kívitelezésre A Wellness-medence teret dupla üvegajtó teszi láthatóvá és zárja is el a lakástól, hogy ne keveredjen a párás levegő a bentivel. A medence ellenáramoltatós, a helységben található még egy tágas szauna, egyedi üvegtéglás zuhanyzó és törölközőszárítós radiátor is, a jakuzzi műszakilag előkészítésre került, a feszített víztükrű medencét külön gázkazán fűti – komoly gépészeti megoldásokkal, teljesen automatizálva (jelentősen felülméretezett páraelszívóval, egyedi világításokkal, fényterápiával, stb..). A kertkapcsolatot három nagyméretű tolóajtó biztosítja. A mosdók és szaniter elemek olasz (Unisan) és spanyol (Rocca) porcelánból készültek, a csapok kerámia betétesek, a zuhanyoknál hőmérséklet szabályzós thermofejes kivitelűek. A szobákat mindenhol kiváló minőségű fa parketta borítja, a többi terület a legjobb minőségű olasz kerámiával borított – sok díszítőelemet tartalmaz. Az egész házban központi porszívórendszer lett kiépítve, valamint TV-rádió csatlakozók, teljes CAT5-ös számítógép hálózat, a kábelTV-n keresztüli nagy sávszélességű internet minden helyiségben több helyen is elérhető. A teljes házban a legnagyobb biztonságot adó riasztórendszer került A gépházban és a konyhában füstérzékelők lettek elhelyezve. Az esetleges villámbecsapódás károkozását a három lépcsős teljes védelmet nyújtó villámhárító rendszer hárítja el. A nyílászárók fából készültek, külön elhúzható szúnyoghálókkal védettek a rovarok ellen. Helységek: garázs (2 állásos) + fedett szín (2 állásos), külön zárható kukatároló 6 szoba, nappali + galéria, 2 fürdőszoba + medencében külön zuhanyzó, wc, konyha, étkező, spejz, mosókonyha, gépészeti helység, 2 gardrób szoba, 25 m2-es fedett terasz, 40 m2-es földszinti terasz kertkapcsolattal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 7 (7)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 46 Nem Nincs udvar
Amerikai konyha étkezővel 16.29
Kamra 1.6
Szoba 13 Nem Nincs zöldudvar/kert
Előszoba 13
Szoba 13 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem Nincs zöldudvar/kert
Közlekedő 21
Fürdő WC-vel 10
Egyéb 60
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 156 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 17 Nem van zöldudvar/kert
Fürdő WC-vel 7.6
Közlekedő 10
Tároló 4
Terasz 35
Erkély / Loggia 5
Egyéb 50
Raktár 6

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Fittnessvan
Kertisütővan
Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített bútorok

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Budaörs

89 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Dunakeszi
Csillag utca

42 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Gazdagrét

122 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Budaörs

119 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!