Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R426966
73 m²
3
Felújított (4)
zöldudvar/kert

DABASON KÖZPONTI FEKVÉSŰ, IGÉNYES, KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT! A 762 m2-es telken két lakrész lett kialakítva, egy vegyes szerkezetű, 55 m2-es családi ház, melyben két külön álló szoba található és egy tágas nappali-konyha, kandallóval. Teljes felújításon esett át. Mindenhol műanyag nyílászárók találhatók, a fürdőszobában és wc-ben ki lettek cserélve a burkolatok és a szaniterek, a szobákban laminált padló található, a falak frissen festve. A tetőszerkezet a gerendáig ki lett cserélve és a ház külső színezése is megtörtént. A ház melegéről gázkonvektorok és a kandalló gondoskodnak. A ház mellett található egy 18 m2-es, teljes közművel ellátott, szigetelt, különálló téglaépület, mely önálló lakrészt biztosít egy családtag részére. Tárolási célra egy pince és egy önálló garázs is része az ingatlannak. A vízellátás akár fúrt kútról is történhet. Az ingatlan összközműves, a kert parkosított. A ház gyalogosan is közel van a buszmegállóhoz, bolthoz vagy akár a gyógyszertárhoz, óvodához, iskolához. Hosszasan írhatnék e családi fészek pozitívumairól, de ezt szívesebben mondanám el és mutatnám meg személyesen. Várom hívását!

Alapadatok

Azonosító R426966
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 18 700 000 Ft
Négyzetméter ár 256 164 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049

Terület

Hivatalos alapterület 73 m²
Telekterület 762 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet egyéb
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés DABASON KÖZPONTI FEKVÉSŰ, IGÉNYES, KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT! A 762 m2-es telken két lakrész lett kialakítva, egy vegyes szerkezetű, 55 m2-es családi ház, melyben két külön álló szoba található és egy tágas nappali-konyha, kandallóval. Teljes felújításon esett át. Mindenhol műanyag nyílászárók találhatók, a fürdőszobában és wc-ben ki lettek cserélve a burkolatok és a szaniterek, a szobákban laminált padló található, a falak frissen festve. A tetőszerkezet a gerendáig ki lett cserélve és a ház külső színezése is megtörtént. A ház melegéről gázkonvektorok és a kandalló gondoskodnak. A ház mellett található egy 18 m2-es, teljes közművel ellátott, szigetelt, különálló téglaépület, mely önálló lakrészt biztosít egy családtag részére. Tárolási célra egy pince és egy önálló garázs is része az ingatlannak. A vízellátás akár fúrt kútról is történhet. Az ingatlan összközműves, a kert parkosított. A ház gyalogosan is közel van a buszmegállóhoz, bolthoz vagy akár a gyógyszertárhoz, óvodához, iskolához. Hosszasan írhatnék e családi fészek pozitívumairól, de ezt szívesebben mondanám el és mutatnám meg személyesen. Várom hívását!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek földszintes
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12.7 Nem Nincs utca
Szoba 8 Nem Nincs udvar
Hall 24 Nem Nincs
Fürdő 3.5
WC 2.1
Előszoba 4.7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Kertisütővan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok beépített szekrény a hálószobában

További információk

Parkolóhely önálló garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Egressy út

99 800 EUR

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Kossuth Lajos tér

83 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

99 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

89 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!