Dabasi iroda

2370 Dabas, Bartók Béla utca 47

dabas@cdci.hu
(29)361-049
709777820
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, Szombaton: 9.00-tõl 12.00 óráig

Eladó Telek - Ócsa - R421563

1 900 000 Ft

Borospince eladó. Ahol a jó-bor érlelődik: Öreghegyi Pincesor, Ócsa. A Pest megyei Ócsa Budapesttől mintegy 27 km-re, délre helyezkedik el. Busszal, vonattal, autóval is könnyű megközelíteni. A településtől délebbre lévő Öreghegyen találhatók az első látásra meglepő formájú pincék. Az Öreghegy ma már megritkult szőlőinek környezetében szokatlan szerkezetű építményeket látunk. Mint hosszában megnyúlt szalmakalapok, nádtetők sűrű sora guggol egymás mellett. Közelebbről megnézve a tetők földbe vájt pincéket takarnak, melyek hazánkban egyedülálló mezőgazdasági műemlék együttest alkotnak. A nádtetővel fedett, nyeregtetős, ollóágas pincék látványa példátlan. A löszös, agyagos talajba vájt pincékben ma nemcsak a helyi, hanem esetenként más borvidékről származó borok is érlelődnek. A szőlőtermesztés az utóbbi évtizedekben kissé háttérbe szorult itt, bár néhány kisebb ültetvény körülöleli a pincéket. E pincék közül kínálok eladásra, egyet (6×4-m, átlaghőmérséklet 12 fok), ahol az Ön bora is érlelődhet.

Eladó Önálló ház - Tatárszentgyörgy - R421508

6 800 000 Ft

Tatárszentgyörgyön remek áron családi ház eladó. Az ingatlan központi részen található, vegyes falazatból épült, 60m2-es, melyhez 1708m2-es terület tartozik. A házban minden közmű megtalálható, fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. Rendszeresen karbantartott, ezét egy festést követően azonnal költözhető ingatlan. Területén melléképületek, ólak, füstölő, és fúrt kút található. Hívjon bizalommal, amennyiben kis értékű, jó állapotú, költözhető ingatlant keres.

Eladó Önálló ház - Kunpeszér - R421498

8 900 000 Ft

Kunpeszéren 70m2-es családi ház, 1290m2-es területtel alkalmi áron eladó! Az ingatlan 2002-ben épült, beton alapra ytong téglából. Nagyon jó kialakítást kapott, központi részén a nappalival, innen nyílnak a tágas világos helyiségek. Minőségi burkolatokkal, műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Gázcsonk az udvaron belül található, a többi közmű bevezetésre került, fűtését jelenleg kandalló biztosítja. A radiátorok és a cirkó kiállása kiépítésre kerültek, így már csak rá kell csatlakozni a gázra. Az ingatlanon sok tennivaló nincs, a színezés várat még magára. Területe részben körbekerített, fúrt kúttal ellátott. Hívjon bizalommal, amennyiben kérdése lenne.

Eladó Önálló ház - Dabas - R421497

15 900 000 Ft

Dabas központjához közel, frekventált utcában, tégla építésű, 82m2-es, összközműves családi ház eladó. Az ingatlan két tágas szobából, világos nappaliból, konyhából, melyhez étkező is tartozik, kamrából, fürdőből, külön wc-ből és előszobából áll. Egy festést követően akár azonnal költözhető. Fűtéséről gáz és vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A fele ház alatt pince található, itt kaptak helyet a kazánok. Kertje 730m2-es, tujákkal ültetett. A területen több garázs is helyet kapott, melyekben legalább 5 autó parkolhat. Akár ötletet adva vállalkozása beindításához. A ház napfényes, és minden közintézmény könnyen megközelíthető. Az ingatlan ár-érték arányban nagyon kedvező, ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. Ez a ház kizárólag a mi kínálatunkban található meg.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R421481

4 900 000 Ft

Pusztavacson 50m2-es családi ház eladó! Az ingatlan 2023m2-es területtel rendelkezik, melyen melléképületek, ólak és fúrt kút található. A ház vályogból épült, minden közművel ellátott, fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, de kandalló beépítésére is van lehetőség. Jelenleg előszobából, nappaliból egy nagyszobából, valamint egy kisszobából áll, melyet akár kis konyhává vagy fürdőszobává lehet alakítani. Tartozik hozzá egy 20m2-es kis épület, jelenleg itt van kialakítva a konyha és a fürdőszoba. Ajánlom azoknak a figyelmébe, akik csendes nyugodt településen keresnek kis értékű, lakható ingatlant. Az M5-ös autópálya 5percre, Óvoda, Iskola, közintézmények minden pár percre található. Hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését.

Eladó Telek - Gomba - R421468

7 800 000 Ft

Gombán 5percre a központtól, kettő darab belterületi telek egyben eladó! A telkek összesen 2144m2-esek, részben körbekerítettek, közművek közül a víz és csatorna a teleken beül található, a többi az utcáról beköthető. Utcafronti szélessége 40méter. A telek kettő helyrajzi számmal rendelkezik, így kiváló akár befektetésnek, hiszen az egyiket el is tudja adni a leendő tulajdonos. Ajánlom figyelmébe befektetőknek, építési vállalkozóknak, és magánszemélyeknek. Hívjon, amennyiben igazán kis gyöngyszem településen szeretne Budapesthez közel vásárolni.

Eladó Önálló ház - Bénye - R421461

4 500 000 Ft

Bénye központi részén reális áron családi ház eladó! Az ingatlan 43m2-es két szobával rendelkezik, konyha és fürdőszoba, illetve egy előszoba került kialakításra. A házhoz tartozik egy 432m2-es terület, ezen található egy pince, és fúrt kút. A ház vályog falazatból épült, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, illetve kandalló berakására is van lehetőség. Az ingatlanon némi felújítást elvégeztek, a fürdőszobában a vízvezeték ki lett cserélve, és ki is festették. A ház azonnal költözhető, Óvoda, buszmegálló 3 perc sétával elérhető. Amennyiben kis értékű ingatlant keres, melyet a későbbiekben akár tovább tud bővíteni, akkor ne habozzon felhívni. (Részletre nem eladó, albérletbe nem kiadó) Hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését és meg szeretné tekinteni.

Eladó Önálló ház - Kakucs - R421453

15 500 000 Ft

Újszerű családi ház kulcsrakészen, november végi költözéssel. Kakucson csendes, békés utcában, családi házas övezetben, közel a központhoz újszerű családi ház eladó. Az ingatlan jelenleg szerkezetkész állapotban az új tulajdonosára vár, hogy tetszése szerint kiválassza a homlokzat színét, a burkolatok fajtáját és színét, a falak színét és így saját ízlése, igénye szerinti új otthonába költözhet. A fedett teraszon át a konyha + étkező + nappaliba jutunk, innen nyílik a két hálószoba, mely az utcára néz, jobbra a fürdőszoba és a külön WC. Nyílászárók: fa, műanyag. Fűtése (radiátoros) és meleg víz ellátása kombi gázcirkóval megoldott, és egy kémény is kialakításra került a nappaliban, kandallóhoz. Egy 8 m2-es fedett terasz is tartozik az ingatlanhoz. A járda viacolorral burkolva. Újszerű családi ház az Ön ízlése, igényei alapján. Kiváló ár-érték arány. Ne habozzon, nézzük meg együtt! További tájékoztatásért írjon, vagy hívjon!

Eladó Önálló ház - Dabas - R421400

25 900 000 Ft

Dabas központjában kínálok eladásra egy 138m2 alapterületű, 5 szobás, dupla komfortos, 3 szintes családi házat 1557 m2-es telken, egy gyönyörű épített 10*5 m-es medencével együtt. A 60 m2-es pince szinten szauna, zuhanyzó, gépkocsitároló és a kazánház szolgálja az ott lakók kényelmét. A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja lapradiátorokkal. Az udvaron van még egy 20m2-es különálló garázs és egy 118m2-es téglaépítésű melléképület, amit egy kisebb renoválás után vállalkozásra, bérbeadásra is tud hasznosítani. A főépület vasbeton födémes masszív ház, szigetelt, a nyílászárók fa és műanyagok. A meleg víz ellátást gázbojler szolgáltatja. Ha látja ebben a házban rejlő lehetőségeket jöjjön el és nézzük meg együtt!

Eladó Önálló ház - Pilis - R421368

4 400 000 Ft

Pilis külterületén eladóvá vált, egy 1910 m2-es jelenleg szántó besorolású telek, rajta egy könnyűszerkezetes 32 m2-es faházzal. A telek teljesen körbekerített, gyümölcsfákkal, öntözőrendszerrel ellátott. A házban található egy 20 m2-es szoba, konyha, fürdőszoba, a ház előtt fedett terasz. Az épületben riasztó van, a kertben mozgásérzékelős reflektor. Közművek közül a víz a villany került bevezetésre, valamint éjszakai és ipari áram. A fűtés fatüzelésű kályhával megoldott.

Eladó Telek - Bugyi - R421352

4 300 000 Ft

Bugyi külterületén kínálok eladásra, közel 5 ha (48.693 m2) nagyságú, jó minőségű, legelő besorolású területet. Az ingatlanon található egy 230m2-es téglaépület, amire már csak a tetőt kell elkészíteni. A közművek közül az áramot lehet bevezetni, mivel a terület határán halad el a villanyvezeték. Az öntözést 80 m mélyre fúrt kútról lehet megoldani. További kérdéseivel hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Monorierdő - R421329

4 400 000 Ft

Monorierdőn 1446 m2-es telken lévő, beton alapra épült 2 szintes téliesített faház eladó. A földszinten található egy előszoba, nappali, fürdő - WC-vel, és egy konyha. Fűtése az emeleten elektromos, a földszinten hordozható gázkonvektor. A ház első felén egy 12 m2-es, míg a hátsó felén egy 29 m2-es terasz emeli a komfortérzetet. Az emeleten 2 hálószoba került kialakításra. A ház alatt egy 20 m2-es száraz pince, a hátsó terasz alatt pedig egy 12 m2-es tároló áll rendelkezésre. A telken házi vízellátó berendezés működik, villany bevezetve, a szennyvíz pedig egy 10 m3-es emésztőbe kerül. A kertje szépen parkosított, az utcafronton gyönyörű tujasorral, a kert hátsó felében gyümölcsfákkal, melyekről igényesen kiépített automata öntözőrendszer gondoskodik, melynek vizét fúrt kút biztosítja. Található még egy különálló 10 m2-es épület is, valamint egy szép kerti sütögető. Az ingatlan Monorierdő külterületén helyezkedik el, de mégsem elérhetetlen távolságra a központtól, a vasútállomástól. Ez egy jó ár-érték arányú, alacsony rezsivel fenntartható kulturált ingatlan. Nyugalomra vágyóknak ideális választás lehet, akár állandó tartózkodásra is, mivel a környék egyre dinamikusabban fejlődik.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R421296

1 900 000 Ft

PUSZTAVACSON MÉLYEN ÁR ALATT, ÖSSZKÖZMŰVES TELEK KIS HÁZZAL ELADÓ! Az ingatlan vályog építésű, 30m2-es egy szoba, konyha, kamra helyiségekből áll. Területe 5359m2-es minden közművel rendelkezik, 3db fúrt kút tartozik hozzá. Igazán kedvező lehetőség építkezőknek, tanyakeresőknek, vagy kis értékű ház keresőknek, hisz kisebb felújítást követően az ingatlan lakható állapotba hozható. Amennyiben Budapesthez közeli településen keres ingatlant, vagy telket, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dánszentmiklós - R421295

1 900 000 Ft

Dánszentmiklóson központhoz közel eső csendes utcájában eladó, egy 900 m2-es telek. A telken álló ház kiégett, alapterülete 75 m2 volt. A masszív beton alap és a főfalak nem sérültek, így újjá építhető, illetve a pincében kialakított szuterén is lakhatóvá tehető, melyben 1 szoba, fürdőszoba wc-vel, és egy konyha kapott helyet. Közművek közül a víz, gáz, és a villany bevezetve, található továbbá egy fúrt kút is, csatorna az utcában. Továbbá, vannak még tárolóhelyiségek, fából épült garázs, 2 szerelőakna. Most üres telekáron az öné lehet, ha építkezni szeretne, de nem a nulláról kezdené.

Eladó Önálló ház - Dánszentmiklós - R421038

4 900 000 Ft

Dánszentmiklós belterületén, központhoz közeli utcában, 50m2-es családi ház 4187m2-es telekkel eladó. Az ingatlan vályog és tégla falazatból épült, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, de lehetőség van akár kandalló beépítésére is. Fúrt kúttal ellátott. Tartozik a házhoz több melléképület, ebből az egyik egy 20m2-es külön kis lakrész. Területe kiváló lehetőség azoknak, akik gazdálkodni szeretnének, vagy akik a lovak szerelmesei hisz itt minden adottság adott, nagy területe miatt. Ajánlom figyelmébe, akik tanyára vágynak, de mégis belterületi ingatlant keresnek, kis értékű keresőknek, akik reális áron keresnek lakható ingatlant. Hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését.

Eladó Telek - Dabas - R421006

3 900 000 Ft

BEFEKTETŐK, ÉPÍTKEZŐK FIGYELEM! Most kedvező áron lehet az Öné, ez a jó adottságokkal rendelkező terület. A telek Dabas kertvárosi részén, Dabasi Szőlőben található, 1965m2-es, belterületi besorolású. Két utcafrontos így kivalló lehetőség akár ikerházak építésére is. Minden közművel rendelkezik, hosszú téglalap alakú. Bővebb információért kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R421005

53 900 000 Ft

Luxus a természet lágy ölén, a városközpontban. Budapesttől 40 kilométerre, jól megközelíthető (M5-s autópálya, 5-s főút), rendezett kisváros szívében - Dabason - található egy egyedülálló adottságokkal rendelkező, 2828 m2-s telken kialakított luxus családi ház - akár két generáció számára. A festői szépségű parkosított telken helyezkedik el az az épület, melynek környezetében vízinövényekkel, cserjékkel, fákkal benőtt kerti tó kapott helyet. Az úszómedence, a kíváncsi tekintetektől elrejtve, cserjékkel lombhullató fákkal, örökzöldekkel körülölve, viszont benapozva várja a hűsölni vágyókat. A 185 m2-s, klimatizált, kettő+öt félszobás, fürdőszobás, konyhás, medencével és ikergarázzsal, télikerttel, pincével, madárházzal, felszerelt otthon maximálisan kiszolgálja a tulajdonosok luxusigényeit. A ház újszerű, minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Az építkezés során a tulajdonos gépészetileg, illetve építőanyagok tekintetében a magas minőségre és a maximális komfortra törekedett. A ház 37 cm-s Ytongból + 15 cm-s dryvit szigeteléssel épült. Ablakok: 3 rétegű üvegezésű, rehau gyártmányúak. Fűtés: kombi-cirkó, vízteres kandalló. A hűtést-fűtést klíma biztosítja. Az ingatlant elsősorban a természet közelségére vágyó családoknak ajánlom.

Eladó Önálló ház - Nyáregyháza - R420983

18 000 000 Ft

Nyáregyházán 11.000 m2-es területtel rendelkező, 50m2-es felújított családi ház eladó. Az ingatlan vályog falazatból épült, nyílászárói műanyag, thermo üvegezéssel, fűtéséről vegyes tüzelésű kazán 1000l-es puffertartállyal, padlófűtés kiépítéssel gondoskodik. Közművek közül villany és a csatorna került bevezetésre, a gáz és a vezetékes víz a telken belül található. Vízellátását jelenleg kettő db fúrt kút biztosítja. Tartozik hozzá egy elektromos szigetelt ajtóval rendelkező aknás garázs, melléképületek, illetve fa szerkezetből épült lakrész, mely egy szoba és fürdőszobából áll, külön mérőórákkal. A terület önmagáért beszél, egybefüggő, körbekerített, vegyes gyümölcsfával ültetett, illetve rengeteg diófa található még a területen. A terület első része belterületi besorolású, hátsó része szántó. Hívjon bizalommal, jöjjön el nézze meg.

Eladó Önálló ház - Hernád - R420958

13 500 000 Ft

HERNÁDON 4018M2-ES TERÜLETTEL RENDELKEZŐ, 133M2-ES, KÉT GENERÁCIÓS TANYA ELADÓ! Az ingatlan központhoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben található. 2004-ben épült, falazata ytong, beton alappal rendelkezik, nyílászárói műanyagok, thermo üvegezéssel. 3 cm-es szigetelést kapott, a lábazat 5 cm-t. Közművek közül villannyal és ipari árammal rendelkezik, vízellátását fúrt kút biztosítja, mely 36 méter mély, vize bevizsgált. Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az ingatlan két generáció együttélésére kiválóan alkalmas, mivel két külön lakórésszel rendelkezik. Az egyik lakórész 60,54m2-es, egy szoba konyha fürdőszoba, a másik 73m2-es, kettő szoba, fürdő, konyha étkező helyiségből áll. Az ingatlan besorolása kivett lakóház udvar, gazdasági épület, szántó. Hívjon bizalommal, amennyiben kérdése lenne, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant.

Eladó Ikerház - Dabas - R420936

22 900 000 Ft

Összeköltözőknek ikerház egyben eladó. Dabas csendes mellékutcájában, családi házas övezetben, szerkezetkész ikerház 1310 m2-s telken eladó. Homlokzat: Porotherm 30 cm-s tégla+ 5 cm dryvit. Födém és a tető faszerkezetű, cserép héjazattal. Fűtés: a szobákban radiátor, a többi helyiségben padlófűtés. Az épület teljes hosszában végigfut egy 3 m széles terasz. A ház 142-m2 alapterületű, lakásonként 71 m2-s. A két lakás garázzsal kapcsolódik egymáshoz. Lakótér bővítéshez a tetőtér beépíthető. Lakás helyiséglista: szoba, szélfogó, WC, fürdőszoba, kazán, kamra, konyha+nappali+étkező, garázs, terasz. További tájékoztatásért írjon, vagy hívjon!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!