Dabasi iroda

2370 Dabas, Bartók Béla utca 47

dabas@cdci.hu
(29)361-049
709777820
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, Szombaton: 9.00-tõl 12.00 óráig

Eladó Önálló ház - Nyáregyháza - R420378

10 500 000 Ft

Nyáregyháza központjában mégis csendes utcában kínálok eladásra egy 69m2-es, felújított, 2 szoba+ nappalis családi házat, amelyhez tartozik még egy 24m2-es külön kis lakrész is 1798m2-es telekkel együtt. Az ingatlan vert fal szerkezetű, de 2008-ban történt felújítás során a nyílászárókat műanyagra cserélték, a villany és vízvezeték rendszer teljes cseréje megtörtént, továbbá a ház melegét adó központi fűtést is kiépítették vegyes tüzelésű kazánnal. A tetőszerkezetén is elvégezték a szükséges javításokat. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, amit a kazánházban helyeztek el, így a tágas fürdőben bőven jutott hely a kádnak és a zuhanyzónak is. A közművek közül a gázt nem vezették be, de a telek előtt halad el, így bármikor pótolható. A telek hátsó részében termő gyümölcsfák vannak, az öntözést fúrt kút segíti. Ha a belső felújítással nem szívesen bajlódna, vagy többet szeretne megtudni a házról, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Albertirsa - R420363

8 900 000 Ft

Eladó tanya Albertirsán! A ház az 50-es években épült, vegyes falazatú, benne 3 napfényes szoba, konyha-étkező, kamra, fürdő, előszoba és egy beépített terasz. A ház rendkívül kis rezsivel fenntartható. Közművek közül a villany került bevezetésre, a vízellátást házi vízmű biztosítja, melynek vize bevizsgált, nagyon jó minőségű. A fűtés vegyes tüzelésű kályhával megoldott. A telek területe 1931 m2, melyen garázs, pince, melléképületek és ólak találhatóak. Kiváló lehetőség azoknak, akik nyugalmat keresnek, állattartással foglalkoznának vagy gazdálkodnának. A tanya beton útról könnyedén megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel egyaránt. És ha kevés a közel 2000 m2-es telek, igény esetén további földterület bérelhető mellé.

Eladó Önálló ház - Újlengyel - R420347

6 500 000 Ft

Újlengyelben, Budapesttől 40 km-re, iparűzési adó mentes településen kínálok eladásra egy vályog építésű családi házat reklámáron! Az ingatlan a központhoz közel, de mégis csendes utcában helyezkedik el összközműves telken. A ház 70 m2-es, jelenleg két szobával rendelkezik, de lehetőség van egy újabb szoba kialakítására is. Ha cégének keres olcsón székhelyet egy adómentes településen, vagy nagyon jó áron szeretne takaros ingatlanhoz jutni, kérem keressen, és megmutatom Önnek!

Eladó Önálló ház - Pilis - R420287

9 500 000 Ft

Eladó Pilis csendes rendes utcájában a központtól elérhető távolságban, egy 90 m2-es családi ház! Az épület vert falazatú, 60 cm-es tégla alappal rendelkezik. Nagyon jó állapotban van, folyamatosan karban tartott, a falai szárazok, a tetőtér beépítése lehetséges, az engedély és a terv is megvan rá. Jelenleg 3 szoba, melyből 2 szoba külön bejárattal rendelkezik, konyha-étkező, fürdőszoba, és egy beépített veranda található benne, de még egy szoba kialakítására is van mód. A szobákban parketta, a többi helyiségben kerámia járólap került beépítésre. Minden közművel rendelkezik, a fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A legutóbbi felújítás során új villany, víz és gáz vezetéket kapott. A kert mérete 1900m2, mely öntözéséről 2 kiállású fúrt kút (hidrofor) gondoskodik, de vannak itt még ólak, gazdasági épületek, gyümölcsfák, és bokrok.. .Ez egy remek állapotú ház, jó áron, jó utcában. Ráadásként a konyha bútor és a gáztűzhely is benne van az árban. Amennyiben jó ár érték arányú ingatlant keres, forduljon hozzám bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R420200

15 500 000 Ft

Dabas egyik főútján kínálok eladásra egy 92m2 alapterületű, 3 szobás+nappalis, nagyon szép állapotú, összközműves családi házat, mely 2007-ben került felújításra, és ennek során tetőcsere is történt. A ház központi helyisége a nagy méretű amerikai konyha nappalival. Mivel központi helyen található, kitűnő választás azok számára, akik üzleti tevékenységben gondolkoznak. A fűtés központi radiátoros, gázcirkóval vagy vegyes tüzelésű kazánnal megoldható. A fűtési rendszert támogatja a puffertartály is. Az eredeti vályog részhez építettek hozzá téglából 2007-ben. Az 1700 m2-es telek pedig gazdálkodók számára is ideális, fúrt kúttal rendelkezik és több kerti csap is kiépítésre került. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Csévharaszt - R420155

9 600 000 Ft

CSÉVHARASZTON 90M2-ES 2400M2-ES TERÜLETTEL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ. Kétgenerációs keresők figyelmébe is ajánlom. Az ingatlan központhoz közeli részen helyezkedik el, 15 perc sétával minden elérhető. A ház tégla falazatból épült, gáz és villany közművel rendelkezik, víz ellátását fúrt kút biztosítja. Fűtéséről gázkonvektorok és cserépkályha gondoskodik. Az ingatlan elosztása lehetővé teszi, hogy kedvére alakítsa leendő tulajdonosa. Jelenleg kettő külön álló nagyszobával rendelkezik, kibővítették a konyharészt egy étkezővel, részben a ház fel lett újítva. Szép nagy világos terek jellemzik. Az ingatlant azoknak is ajánlom, akik kétgeneráció lakhatását szeretnék megoldani, mivel a terület rendelkezik egy 36nm-es kis házzal, ami félkész állapotban van, egy szoba konyha, fürdő helyiség kialakítására alkalmas. Másik lehetőség, hogy a mellette levő ingatlant, ami szintén 110m2-es is meg lehet vásárolni és akár egybe is nyitható. Ebben az esetben az irányár 19.600.000FT, amihez még plusz 2000m2.es terület tartozik. Hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését.

Eladó Önálló ház - Dánszentmiklós - R420154

8 800 000 Ft

DÁNSZENTMIKLÓSON BELTERÜLETI 8628M2-ES TERÜLETTEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Azoknak a figyelmébe ajánlom az ingatlant, akik nagy területtel rendelkező ingatlant keresnek, ahol tudd akár gazdálkodni is, vagy csak befektetésképpen gondolkoznak benne. A terület kettő helyrajzi számmal rendelkezik, így akár a későbbiekben el is adhat belőle 67774m2-es belterületi telket. Az ingatlan 110m2-es vezetékes víz kivételével minden közművel rendelkezik, víz ellátását és a terület locsolását fúrt kút biztosítja, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. A ház vegyes falazatból épült, vályog és téglából. Az új részt 2001-ben építették hozzá, kettő szobával és előszobával bővítették ki a meglévő házat. Az új részt alapig szigetelték, külső szigetelést is kapott, födémrésze beton, teteje fémlemez borítású. Nyílászárói újszerűek, thermo üvegezéssel. Szerkezetileg az ingatlan nagyon jó állapotban van, némi ráfordítással egy csodás otthon varázsolható belőle. Területe pedig önmagáért beszél, itt elengedheti fantáziáját. Hívjon bizalommal, amennyiben egy olyan ingatlant szeretne ahol az állattartás és a gazdálkodás nem akadály.

Eladó Önálló ház - Kakucs - R420146

22 500 000 Ft

KAKUCSON BUDAPESTTŐL M5-ÖS AUTÓPÁLYÁN 20 PERCRE, 5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! A 130m2-es ház 972m2-es telken helyezkedik el. Az 1995-ös építést követően 2015-ben részben felújításokon esett át. Új nyílászárók kerültek beépítésre, amelyeket redőnyökkel és szúnyoghálókkal szereltek fel. A szobákban új laminált parketta, a többi helyiségben új padló burkolatok lettek lerakva. Teljesen megújúlt a fürdő és a wc, a lefolyó és vízvezetékeket is beleértve. A plafont az égész házban gipszkartonnal fedték be. A ház fűtése gáz cirkó kazánnal történik, mindenhol padló fűtéssel. A hűtésről nagy teljesítményű inverteres klímaberendezés gondoskodik. A ház elrendezése jól átgondolt, a hatalmas világos nappalit körbeveszik a szoba, a konyha, fürdő, wc, és a kiszolgáló részek(kamra, mosókonyha) kicsit elkülönülve, de jól megközelíthetően helyezkednek el. A ház alatt pince van külső lejárattal, a nappaliból egy nagy(37m2) nyitott terasz- ra jutunk, és betonozott parkolási lehetőség van a ház mellett akár több autó számára is. A közművek közül csatorna, gáz, villany van a vízellátás fúrt kútról házi vízművel történik. A távolsági busz egy percre áll meg és Budapest, Népligetbe 45 perc alatt ér el. Ha ezek alapján megfelelőnek találja az ingatlant, kérem hívjon és megmutatom.

Eladó Telek - Inárcs - R420145

4 900 000 Ft

INÁRCSON CSENDES UTCÁBAN ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAK KÖZÖTT ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! A telek területe 1576m2 téglalap alakú, lejtése nincs, teljesen üres. Közművek közül víz, csatorna, villany,gáz az utcában, és internetszolgáltató is van szintén az utcában. Az utca burkolata murvás. A tömegközlekedési eszközök közül a vasút, busz 5 percre, a távolsági busz Budapest irányába 10-12 percre található gyalogosan. És ugyanitt található posta, gyógyszertár, óvoda, üzletek. Ha kedvező az ajánlat, telefonáljon. Várom hívását.

Eladó Önálló ház - Örkény - R420115

5 400 000 Ft

Örkényen a vasútállomás közelében kínálok eladásra egy szépen karbantartott 55 m2 alapterületű 3 szobás családi házat kellemes méretű telken, ahol mindent megtermelhet ami a család számára szükséges. A ház beton alapon vályogtéglából épült, a fürdő és a konyha, valamint a melléképületek már betonblokkból épültek hozzá. A gáz kivételével minden közművel rendelkezik, a fűtésről egy cserépkályha gondoskodik, a fürdőben fatüzelésű bojler szolgáltatja a meleg vizet. Az épület folytatásában találhatjuk a nyári konyhát, a garázst, mely alatt egy kis pince is megfér, itt a kertben megtermelt zöldségeket tárolhatjuk télen. Az udvaron kapott helyet még egy tüzelőtároló és az ólak is. Ha olcsó ingatlant keres, vagy kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R420109

28 000 000 Ft

„Kell egy ház, lenn az óceán partján, majd ha végleg visszavonultam”. Ha nem is az óceán partján, de Dabas szívében, a központhoz közel, várja szerető, új tulajdonosát a ház melynek paramétereit kérem, fussa át és hívjon, hogy bemutathassam Önnek. Dabas szívében épült a ház, mely 133m2-es, könnyűszerkezetes, szigetelt, tetőtér beépítéses, rendszeresen karbantartott, felújított és tökéletes. Az emelet a gyerekek birodalma volt, itt három szoba, előszoba, wc-mosdó lett kialakítva. A földszinten kapott helyet a tágas szülői háló, a nappali, a konyha, a kamra, a fürdőszoba, az előszoba és a külön wc. A házat körbeöleli a csinos terasz, melyről még egy külön tároló is nyílik. A ház jellemzője a világos, tágas, letisztult helyiségek. Minden megtalálható ebben a kellemes otthonban, amire egy nagycsaládnak szüksége lehet. Udvara rendezett, parkolás garázsban, a bulik helyszíne lehet akár a fél ház alatt lévő pince, akár a kerti kiülő, mely 26 fő befogadására alkalmas. A kert locsolásáról fúrt kút gondoskodik. A klíma, a redőnyök, a konyhában a víztisztító berendezés, a konyhai gépek és az elektromos kapu szintén a lakók kényelmét szolgálja. Az ingatlan részben bútorozottan eladó, természetesen ez már a vételárban benne van. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R420070

5 900 000 Ft

Táborfalván, nagyon jó áron eladó, 2 szobás, tégla építésű, újszerű családi ház. A közművek közül a víz, és a villany került bevezetésre. A ház fűtése jelenleg fatüzelésű kandallóval megoldott, a szennyvíz derítőbe van elvezetve. A felújítás során új műanyag nyílászárókat,5 ponton záródó biztonsági ajtót, illetve kerámia burkolatokat kapott a ház, új tetőszerkezetet, új cseréppel. A szobák padlózata jelenleg linóleum borítású. A telek mérete 3139 m2, mely gazdálkodáshoz ideális méretű, de ha úgy gondolja megosztható, és a fele eladható. A telek szélén kis akácos található. Az utca aszfaltozott, a buszmegálló pár száz méterre, az utca elején található. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Az ára fix, nincs benne alku.

Eladó Önálló ház - Kakucs - R420021

6 900 000 Ft

KAKUCSON BUDAPESTTŐL 28KM-RE AZ M5 AUTÓPÁLYA MELLETT OLCSÓ EGYSZOBÁS HÁZ ELADÓ!!! A ház 1970-ben épült beton alapra vert falú kivitelben, amelyet 2010-ben felújítottak kívül-belül. Külső-belső vakolat, tetőszerkezet, nyílászárók, belső burkolatok újultak és fürdőszoba lett kialakítva. A ház 31m2 egy szoba, konyha-étkező, fürdő wc-vel, a telek 819m2, amelyen több autó is parkolhat egy időben, és konyhakertnek alkalmas rész is van. Tartozik hozzá melléképület is, ez 18m2 zárt tárolóból, különböző egyéb tárolóból és ólakból áll. A ház fűtése vegyes tüzelésű kályhával megoldható (egy kandallókályha befűti az egész házat). Közművek közül víz, villany, csatorna van, a gáz pillanatnyilag szünetel. Az utca aszfaltozott, csendes jó a szomszédság. Internet az utcában, két szolgáltató közül is lehet választani. A távolsági buszt 5 perc alatt gyalog el lehet érni, amely Budapestre Népligetig 40 perc alatt ér el. Közel van az orvosi rendelő, a gyógyszertár, fogorvos, óvoda, bölcsőde, üzletek. Olcsó ház kis rezsivel, ne szalassza el. Érdeklődjön telefonon és tekintse meg személyesen.

Eladó Telek - Inárcs - R420020

9 900 000 Ft

INÁRCSON AZ M5 AUTÓPÁLYA MELLETT BUDAPESTTŐL 26KM-RE ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!!! A terület 1964m2, téglalap alakú, üres, lejtése nincs, utcafront felől megosztható. Jelenlegi állapotában alkalmas társasházi lakások építésére. Közművek közül minden az utcában van: víz, gáz, villany, csatorna és két internet szolgáltató). Az utca burkolata jelenleg murvás, aszfaltozása a település rendezési tervében szerepel. Az utcában pillanatnyilag nincs átmenőforgalom, mivel ezen szakasz zsákutca. Iskola 5 perc gyalog, vonat 10 perc, távolsági busz(Budapest irányába Népliget 35-40 perc) szintén 5 perc. Amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Ócsa - R420019

34 900 000 Ft

ÓCSÁN IGÉNYES CSALÁDI HÁZ NAGY PARKOSÍTOTT KERTTEL ELADÓ!!! Gyönyörű környezet, csendes összközműves ház tele sok extrával. Az 1982-ben sóskúti téglából épült ház 1998-ban széleskörű felújításon esett át. Ennek kapcsán a tető szerkezet és a héjazat is megújult, a külső és belső nyílászárók tömör tölgyfa alapanyagból készültek, tömör tölgyfa fronttal készült a konyha bútor(gépekkel), a hálószoba szekrény és az előszoba szekrény amelyek a ház tartozékai maradnak. A ház 78m2, a telek 1094m2, mellette van egy 1245m2-es önálló telek, jelenleg a két telek össze van nyitva és az üres telek gyönyörűen parkosított. Az önálló telken fúrt kút van, amely a mindkét telken kialakított (8 körös) automata öntöző rendszert ellátja vízzel. A házban gyönyörű nagy nappali, amerikai konyha étkezővel, előszoba, fürdő wc-vel, és két háló lett kialakítva, de egy harmadik szoba is kialakítható igény esetén. A házhoz hozzá lett építve egy dupla garázs(38m2), amelybe automata utcai kapun és automata garázskapun jutunk be. A ház alatt pince(12m2), hátul a kertre néző fedett terasz(18m2), fedett kinti búbos kemence, 8x4m-es és 1,5m mély medence (fűthető, mobil gépészettel), térkövezett kocsibehajtó, valamint mindenhol még a medence körül is járda áll rendelkezésre. A ház teljes közműszolgáltatással rendelkezik. Dupla klímaberendezés szolgáltatja a hűtést. Ha Önnek tetszik az ingatlan, hívjon fel, és megmutatom. Várom hívását!

Eladó Telek - Ócsa - R420018

5 900 000 Ft

ÓCSÁN KÖZPONTHOZ KÖZEL CSENDES UTCÁBAN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!!! Az aszfaltozott utcában, minden közmű megtalálható, internetszolgáltatóból pedig kettő is van. A terület 1245m2, szabályos téglalap alakú, parkosított, és a telek végében van egy kb.25m2-es kerti tárolásra alkalmas rönk házikó körülötte fákkal bokrokkal, valamint egy kb. 2 méteres cölöpökre fából épített gyerekházikó. A telek rendelkezik fúrt kúttal. A tömegközlekedés közül a busz 5perc, a vonat 10 perc gyalog. Piac, üzletek, posta, gyógyszertár, gimnázium szintén gyalog is pár perc alatt elérhetők. Ha tetszik az ajánlat kérem forduljon hozzám bizalommal. Várom hívását!

Eladó Üzem - Monorierdő - R419919

124 000 000 Ft

Működő sertéstelep 8413m2-es területen, 80m2-es lakóházzal Monorierdőn eladó. A telep közel 15 éve működik, Uniós előírásoknak megfelel, érvényes állatorvosi engedéllyel, tenyészkód számmal, állatorvossal, kiépített kapcsolatokkal rendelkezik. 300m2-es vágóhíd kialakítására van lehetőség, mely engedélyezve van. Jelenleg 2x500 férőhelyes állomány tartható a telepen, melyet lehetőség van még bővíteni. Villannyal, ipari árammal rendelkezik, vízellátását fúrt kút biztosítja, melynek vize bevizsgált. Gázellátását tartályos gázzal lehet megoldani, de a vezetékes gáz az utcában megtalálható. Engedélyezett zárt trágyarendszer van. A malacok tartására szolgáló helyiségek, automata önitatós rendszerrel, szellőzőrendszerrel, termosztáttal, szennyvíz elvezetővel rendelkezik. Fűtése légbefúvós vegyes kazánnal történik. Ezen kívül tartozik hozzá terménytároló, dupla garázsrész, egy külön lakóház, mely 80nm-es - ez biztosíthatja akár az itt lakás lehetőségét is. Körbe aszfaltos út veszi körül, teherautó beállásra alkalmas helyekkel. A tulajdonos, amennyiben igény van rá, szakmai segítséget biztosít, akár a telepvezetést is vállalja, a kiépített kapcsolatokat biztosítja. A területen található ingatlanok mérete összesen 2000m2. Besorolása: kivett sertéstelep 2734m2 területtel. Zártkert, művelési ágból kivonva (legelő) 5679m2 területtel. További tájékoztatásért hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Csévharaszt - R419915

4 999 000 Ft

Csévharaszton építési telek áron alul eladó. Budapesttől 35 km-re, 2753 m2-es, belterületi telek az erdő mellett, családi házas övezetben. A település jól felszerelt, barátságos, a telek a központhoz, buszmegállóhoz közel található. Az ingatlan egy helyrajzi számon szerepel, melyre akár 4 tetőtér beépítéses ház is építhető. Az utcafronti szélessége kb. 20 méter, alakja téglalap alakú, sík felületű, beépíthetősége 25%, a leendő épület maximális magassága 4,5 méter. Minden közmű az utcából elérhető. Amennyiben jó ár-érték arányú ingatlant keres, baráti áron, akár építkezni, akár befektetési célokra, forduljon hozzám bizalommal.

Eladó Önálló ház - Inárcs - R419913

13 900 000 Ft

INÁRCSON KELLEMES KÖRNYEZETBEN OLCSÓ 3 SZOBÁS HÁZ ELADÓ! A ház csendes homokos utcában, kedves szomszédokkal, zárt kertben várja új tulajdonosait. Az 1994-ben B-30-as téglából beton sávalapra épült, Dryvit szigeteléssel és cserép héjazattal ellátott ház 66m2, a telek 1624m2. Közművek közül gáz és villany van, víz fúrt kútról(38m) ivóvíz minőségben áll rendelkezésre, valamint szennyvízakna lett kialakítva. A fűtés gázkonvektorok biztosítják, de vegyes tüzelésű kályha is alkalmazható, esetleg kandalló is kialakítható. A ház alatt 3 helyiségből álló pince(28m2), a ház előtt szerelőaknás zárt garázs kapott helyet. A tetőtérben két szoba, közlekedő, a földszinten kellemes fagerendás, lambériás nappali, háló, konyha, fürdő-wc, étkező, közlekedő lett kialakítva. Melléképület is van, ahol műhely, nyári konyha, tárolók, füstölő és ólak kaptak helyet. A telek körbekerített, előkert parkosított, van egy fedett kiülő, és persze konyhakert gyümölcsfákkal. Tehát az ingatlan ideális egy akár több tagú család számára is, hiszen kis rezsivel, közel a központhoz, iskolához, tömegközlekedéshez, üzletekhez, mert mindez gyalog 10-15 perc alatt elérhető! Ha segíthetek, hogy az Öné legyen, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Dabas - R419909

5 400 000 Ft

Dabas közkedvelt kertvárosi részén kínálok eladásra egymás mellett 5 darab 720 m2-es és egy 836m2-es összközműves telket (a gáz bevezetése folyamatban), amelyeknek utcafronti szélességei egyenként 21 és 22m. A 836m2-es telek utcafrontja 23 m. Gyönyörű környezetben, aszfaltos út után kb. 150 m földútról közelíthetjük meg, de hamarosan aszfaltos út lesz itt is. Ha építkezni szeretne és már csak a megfelelő telek hiányzik, kérem hívjon bizalommal. Összesen 14 telek volt, amiből 4 már értékesítésre került.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!