Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
  • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
  • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
  • nap beérkezett ingatlanokból.
  • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó VII. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Üzlethelyiség - Bp VII. ker. István utca - R436279

189 900 000 Ft

EGYEDI LEHETŐSÉG! TERMELŐKONYHA ÉS ÉTTEREM TULAJDONJOGA ELADÓ! VII. kerületben kínáljuk megvételre ezt a földszinti, utcai nézetű, üvegportálos, 214 m2-es, két szintes, 2 bejáratos, cirkófűtéses, világos, 2017-ben teljes körűen felújított üzlethelyiséget. Az ingatlan 2 szintes, szintenként 107 m2-es, vasbeton szerkezetű monolit vendégfödémmel lett létrehozva. A földszint 1000 adagos termelőkonyha és kiszolgáló helyiségei. Az emelet klimatizált, kb. 40 fős étterem, iroda, gépház. Ipari áram 3x50A, ipari gáz 16 m3-es gázóra és külön vízóra, HikVison kamerarendszer, riasztórendszer. A szagelszívást 6 m2 elszívóernyő biztosítja, a tető fölé kivezetett elszívó rendszerrel, légtechnikai rendszerrel az emeleti gépházban. Fűthető is a levegő. A légtechnika az ár részét képezi. Az étteremben lévő ingóságok, eszközök és berendezések, konyhai felszerelés igény esetén külön megállapodással megvásárolhatók. Az ingatlan értékesítése fordított ÁFÁ-val könnyedén kivitelezhető. Irányár: 189.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébetváros, Nagykörúton kívül - R436260

82 500 000 Ft

Befektetők, lakáskeresők figyelem! Eladásra kínálunk a Városligethez közel egy 61 m2-es, földszinti, udvari nézetű, felújított lakást. Az épület rendezett, kívül-belül felújított. Az ingatlan elrendezést tekintve kiváló, két hálószoba és nappali kapott helyet. A konyha teljesen gépesített, modern luxus kivitelezésű. A bútorok és a berendezési tárgyak a vételár részét képezik. A lakás jelenleg bérbe van adva, jó megtérüléssel. Elhelyezkedés szempontjából kiváló helyen van. A közelben számos bevásárlási lehetőség, gyógyszertár és étterem megtalálható. Tömegközlekedési lehetőségek karnyújtásnyira vannak. Kérdés vagy megtekintés esetén keressen bizalommal!

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R436228

69 900 000 Ft

TRENDI, FIATALOS DESIGNLAKÁS ELADÓ! VII. kerületben, az Erzsébet körúton kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 39 m2-es, 1 + 1 félszobás, napfényes, csendes, egyedi gázfűtéses, hűtő-fűtő klímás, udvari nézetű, prémium anyagokkal, lakberendező egyedi tervei alapján, igényesen és teljes körűen felújított lakást. A ház 1900-ban épült 4 szintes, LIFTES, jó állapotú, új tetővel és korrekt lakóközösséggel. A közös költség 14.574 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Első lakást keresőknek, diákoknak, fiatal pároknak és befektetésre is szuper választás! A teljes berendezés a vételár részét képezi! Irányár: 69.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dohány utca - R436219

58 900 000 Ft

VII. kerületben, a Dohány utcában, pár perc sétatávolságra a Körúttól és a 4-6 villamostól eladó egy szépen felújított, belső udvarra néző, 63 m2-es, 2 szobás, tágas lakás, amely elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is kitűnő választás lehet. Az ingatlan irodai használatra is kiválóan alkalmas. A házban a rövid távú bérbeadás nem engedélyezett. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Rumbach Sebestyén utca - R436103

139 900 000 Ft

VII. kerületben, a Belváros szívében, a Zsinagógához közel, a Rumbach Sebestyén utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratú lakást, amelyet az idők során a tulajdonosa egybenyitott, de könnyedén visszaállítható az eredeti állapotába. A lakásban 3 külön nyíló szoba van és két fürdőszoba, amelyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós. A konyhából nyílik egy kis méretű erkély is. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is tökéletes választás lehet. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Fűtése házközponti, vízóra van! Irányár: 139.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Király utca - R436038

67 500 000 Ft

Fiatalok és befektetők figyelem! VII. kerület Nagykörúton belüli részén, a Király utcában kínálom megvételre ezt a jó állapotban, lévő, 2 szobás, cirkófűtéses, csendes, világos, udvari nézetű lakást egy gyönyörűen rendbehozott társasházban. A házban LIFT NINCS! A házban engedélyezett a rövidtávú bérbeadás is. Az ingatlan nem lakott, ezáltal gyorsan birtokba vehető. A közlekedés, ellátottság kiváló, közelben a Gozsdu udvar, kávézók, éttermek, boltok egy karnyújtásra az ingatlantól.Irányár: 67.500.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dembinszky utca - R435885

109 000 000 Ft

KÉT bejáratos ingatlant kínálunk megvételre a Dembinszky utcában egy kívül-belül szépen karbantartott polgári ház második emeletén. Az ingatlan 5 szobás, kisebb ráfordítással azonnal költözhető. Parkettája szép állapotú, nyílászárói menthetők. Kiváló elosztásának köszönhetően igény szerint akár több, kisebb lakássá alakítható. A konyhából nyílt a második bejárat, ami visszaállítható. A lakás 2 vízórával, 2 gázórával és 2 villanyórával rendelkezik, fűtése konvektorral megoldott. Három szobája utcai nézetű, délkeleti tájolású, szép világos. A konyha, illetve a kisebb szoba körfolyosóra néz. A lakás minden helyisége ablakos. Közös költsége rendkívül kedvező, 20.600 Ft. A ház anyagi helyzete rendezett, kulturált lakóközösség jellemzi. Per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető!

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Izabella utca - R435866

89 000 000 Ft

VII. kerületben, az Izabella utcában egy nagypolgári épület magasföldszintjén kínálom megvételre ezt a jó elrendezésű, tágas, világos, utcai nézetű, közepes állapotú lakást. A ház liftes, rendezett, lakóközössége kulturált. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is kitűnő választás! Irányár: 89.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Wesselényi utca - R435455

93 000 000 Ft

VII. kerületben, Belső-Erzsébetvárosban, a Wesselényi utcában eladó egy hatemeletes, liftes ház IV. emeletén elhelyezkedő, 107 nm-es, 3 + 1 félszobás, utcai nézetű, ERKÉLYES, napfényes, átlagos állapotú nagypolgári lakás. A szobák egybe és külön is nyílnak. Fűtése házközponti. Közös költség 37.400,- Ft, ami tartalmazza a fűtést, a víz- és csatornadíját, valamint a szemétszállítást. Központi elhelyezkedése miatt alkalmas lehet orvosi rendelőnek, vagy ügyvédi irodának is.

Kiadó Lakás - Bp VII. ker. Kertész utca - R435244

950 EUR

Cosmopolita lakás kiadó! VII. kerületben, Budapest lüktető szívében, a Kertész utcában Zeneakadémiára néző, azonnal költözhető luxus lakás hosszútávra bérbeadó. A ház gyönyörűen fel lett újítva kívül-belül egyaránt. Az ingatlan bútorozott, gépesített, teljesen felszerelt. A bérléshez 2 havi kaució szükséges. Közös költsége 20.000 Ft/hó.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Szinva utca - R434901

55 000 000 Ft

A VII. kerületben, a XIV. kerület határán, liftes ház III. emeletén (legfelső szint) eladó egy kettő szobás, felújítandó ingatlan, amely könnyen 3 szobássá alakítható. A bejárati ajtón belépve jobbra egy 2 nm-es kamra, mellette egy 1 nm-es mellék helyiség, továbbhaladva az előszobából jobbra található egy 5 nm-es kádas fürdő, a fürdőből a kisebbik 18 nm-es szobába juthatunk. Előszobából balra pedig a 8 nm-es konyha, szembe pedig egy 26 nm-es nappali található, innen is be lehet menni a 18 nm-es szobába. Környezete kiváló, a Városligetet pár perc sétára. Ellátottsága is igen pazar, egy saroknyira található a Garay tér, szinte karnyújtásnyira a Keleti pályaudvar, tömegközlekedéssel könnyen el lehet jutni a város bármely pontjára. A hét bármelyik napján várom megtisztelő hívását!

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dob utca - R430028

170 000 EUR

VII. kerületben, a Dob utca elején vált eladóvá ez a földszinti, 88 m2-es, 2+1 szobás, udvari nézetű, világos, gáz cirkó fűtésű Airbnb lakás. 12 ember befogadására képes. Idegenforgalmi tevékenységre, befektetők részére ideális, éves profit min. 7-8 millió forint. A rövidtávú kiadás engedélyezett, önkormányzatnál be van jelentve. A lakás bútorzata és felszerelése a vételár részét képezi. A lakás átlagos / jó állapotú, közös költség 15.000 ft. IRÁNYÁR 170.000 EURO Kérésre videot tudok küldeni.

Eladó Telek - Bp VII. ker. Erzsébetváros, Nagykörúton kívül - R426944

650 000 000 Ft

Eladásra kínálunk a VII. kerület folyamatosan fejlődő részén, a Keleti pályaudvar vonzáskörzetében egy 1100 nm-es, trapéz alakú, sík belterületi építési telket. Közvetlen környezetében lakóházak, valamint egy irodaház található. A telken bontandó épület nincs, víz, csatorna, villany telken belül, gáz az utcában. Az utcafront szélessége 19 méter. Övezeti besorolása: VK-VII-6 Szintterületi mutató: 4,5 Beépíthetőség: 70% Építménymagasság: max 25m Legkisebb zöldfelület: 15 % Akár 8 szintes, 50 lakásos társasház vagy irodaház, esetleg szálloda építhető. Irányár: 650 M Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Belváros

69 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XXII. ker.
Budafok-Felsőváros

89 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Örkény

44 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

99 990 000 Ft