Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Telek - Pusztavacs - R420732

1 750 000 Ft

Pusztavacson építési telek eladó. A terület 1027m2-es, 17méter széles és 60méter hosszú. Közművek az utcáról beköthetőek, részben körbekerített. Amennyiben egy igazán szép, csendes de mégis Budapesthez közeli településen szeretné felépíteni álmai házát, vagy csak befektetésben gondolkodik, kérem hívjon bizalommal, hogy meg tudjam Önnek mutatni ezt a remek kis adottságokkal rendelkező területet.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R419227

9 900 000 Ft

Pusztavacson eladó, 90m2-es, 1861m2-es területtel rendelkező családi ház, mely központi részen helyezkedik el. Az ingatlan beton alapra téglából épült, 3db külön bejáratú szobával rendelkezik. Minden közmű és ipari áram bevezetésre került, illetve fúrt kút is tartozik hozzá. Az egész ház alatt pince található, mely alkalmas akár egy szuterén rész kialakítására, vagy műhely, illetve tárolási célra. Vízvezetékei ki lettek cserélve, valamint szép fa lambéria burkolatot kaptak a belső falak. A ház szerkezetileg nagyon jó, némi ráfordítással igényes otthon varázsolható belőle. A település 5percre található az M5-ös autópályától, így Budapestre is könnyen el lehet jutni. Közintézmények, boltok, pár perc sétára találhatók. Amennyiben jó házat keres elérhető áron, és olyan településen szeretne élni, ahol a csend és a nyugalom a jellemző, akkor hívjon bizalommal

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R418936

6 400 000 Ft

Eladó családi ház az ország közepén! Az 1980-as években téglából épült családi ház, melyben 3 szoba, tágas konyha, különálló wc, fürdőszoba, és kamra található. Közművek közül bevezetésre került a víz, villany, csatorna, és az ipari áram, gázcsonk a telken belül helyezkedik el. Fűtése fatüzelésű kályhával megoldott. A házhoz tartozó 2000 m2-es telken ólak is találhatóak, a kert gondozásáról, öntözéséről pedig fúrt kút gondoskodik. A ház jó állapotú, a beltér igényel festést, és némi felújítást. Minden helyiségben járólap van, a szobákban padlószőnyeg volt, melyek már fel lettek szedve, az új burkolat kiválasztása a leendő tulajdonosra vár. Az utca csendes, a településen minden megtalálható.(orvos, boltok, posta, takarék, óvoda, iskola...) Az M5-ös autópálya 10 percre található, azon keresztül Budapest fél óra alatt elérhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R418123

5 900 000 Ft

Pusztavacson 90m2-es családi házat kínálok eladásra a hozzátartozó 2102m2-es területtel. Az ingatlan vályogból épült beton alapra, szerkezetileg kiváló állapotú. 2010-ben az egész tetőt lecserélték, így nagyobb összeget már nem kell költeni az ingatlanra. Az udvaron található gáz kivételével minden közművel, ipari árammal és fúrt kúttal rendelkezik. Garázs, melléképületek, ólak tartoznak a házhoz. Jelenleg három szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával rendelkezik, fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak. Területe alkalmas gazdálkodásra, fóliázásra, nagysága miatt minden elképzelését meg tudja valósítani. Pusztavacson minden könnyen elérhető távolságban van, igazán remek kis település mindössze néhány percre az M5-ös autópályától. Amennyiben kis értékű, de jó házat keres, szeretne nyugalmat maga körül, akkor hívjon bizalommal és én megmutatom Önnek ezt a sok lehetőséget magába rejtő ingatlant.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R414296

4 500 000 Ft

Eladó Pusztavacson csendes békés utcában lévő, mégis mindenhez közel található ingatlan. Az 50es években vályogból épült házban 2 szoba, kamra, fürdőszoba található, előtérrel, és verandával. Az előtérből kialakítható egy konyha, étkezővel. Az ingatlan felújítás és korszerűsítés után remek lakhatást biztosíthat. Fűtése fatüzelésű kályhával volt megoldva, de akár kandalló, cserépkályha is egyaránt üzemeltethető a kéménykiállásnak köszönhetően. Közművek közül víz és csatorna került bevezetésre, továbbá, fúrt kút biztosítja a vízellátást, gáz az udvarban található. Tartozik még az ingatlanhoz egy nyári konyha, és fatároló. Mindez 2177 nm-es telken, az első kert parkosított, a hátsó pedig gazdálkodáshoz ideális. Buszmegálló, bolt, iskola, óvoda, minden karnyújtásnyira található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R413786

23 000 000 Ft

Budapest vonzáskörzetében, Pusztvacs külterületén eladó egy újszerű,4 szobás, jól alakítható családi ház, nagy gondozott kerttel. Irányár: 23 M Ft

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R413664

10 000 000 Ft

Árcsökkenés! Eladó Pusztavacson csendes, békés utcában lévő, szép állapotú, 4 szobás, 110 nm-es, jó beosztású, tágas családi ház. A ház minden közművel rendelkezik, ipari áram is van, a fűtés gázzal, vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt megoldható a jól szigetelt falaknak köszönhetően, alacsony rezsivel fenntartható. A tetőtérben plusz 1 szoba került kialakításra. A 2000 nm-es telken található egy nyári konyha, pince, garázs szerelőaknával, gazdálkodáshoz ólak, és gazdasági épületek. A kertben gyümölcsfák is vannak, a locsoláshoz fúrt kút biztosítja a vizet. Pihenéshez, gazdálkodáshoz egyaránt ideális. Amennyiben nyugodt környezetre vágyik, és kis rezsivel fenntartható nagy ingatlant keres, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511nm-es építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374nm-es területtel. Közművek közül a csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 899nm-es telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet ki alakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, kettő külön álló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30nm-es teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából. Irányár: 4,9MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 600 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R395750

15 000 000 Ft

Pest megye területén, Pusztavacson eladó egy 130nm-es, 2200nm telekkel rendelkező családi ház. Az ingatlan 4 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből, és kamrából áll. A tetőtérben kialakítható még egy fürdőszoba. Rendelkezik az ingatlan egy 60nm-es pincével, ami fűthető, és akár lakórésszé is ki lehet alakítani! Az ingatlan Phoroterm 30-as téglából épült, 10cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de lehetőség van egy vegyes tüzelésű kazán berakására is. Az ingatlan minden közművel ellátott, fúrt kúttal, és ipari árammal is rendelkezik. A terület dupla saroktelken helyezkedik el, így lehetősége van az új tulajdonosnak arra, hogy megossza a területet, és akár így egy részét el is tudja adni! Ha csendes jó levegőjű helyen szeretne élni, mégis mindenhez közel, óvoda, iskola pár percre, (M5-ös autópálya 5percre) akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam önnek mutatni hol lehet leendő otthona! IRÁNYÁR: 15MFT.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!