Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R424572

3 990 000 Ft

PUSZTAVACSON, BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN OLCSÓ HÁZ ELADÓ! Az ország közepén kellemes lakókörnyezetben elérhető áron juthat lakóházhoz. A két külön bejáratú szoba, konyha, fürdő-wc, előszoba, kamra 58 m2-es lakóteret biztosít egy 1910m2-es telken, amelyen külön garázs és melléképület (nyári konyha, tároló) is van. A lakóház 1962-ben épült beton alapra vert falból, fedése cseréppel történt. Fűtéséről cserépkályha gondoskodik. A közművek közül víz, villany, csatorna a házba bekötve, a gázcsonk a telken belül van. Aszfaltozott, csendes, internettel ellátott utcában, közel a központi részhez megteremtheti új otthonát. Az ingatlan a mai kor igényeihez mérten felújításra szorul, de tisztasági festés és minimális karbantartás után költözhető. Ha lát benne fantáziát, hívjon bármikor és szívesen megmutatom.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R424456

3 750 000 Ft

Sürgősen eladó Pusztavacson egy 60m2-es, 2 szobás családi ház, melyhez tartozik egy 4316m2-es telek. Az ingatlan beton alapra épült, vályogtégla és tégla falazatból. Fűtéséről egy cserépkályha gondoskodik. Minden közmű bevezetésre került. Tetőszerkezete rendben van, kis ráfordítással igazán remek kis otthon lehet belőle. Hívjon amennyiben nem szeretne erről a házról lemaradni, mert ilyen áron, ilyen ingatlant nem fog találni. Várom hívását amennyiben kérdése lenne, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant.Csak készpénzes érdeklődők jelentkezését várom.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R422874

4 900 000 Ft

Budapest vonzáskörzetében, Pusztavacson, az ország közepén, azon belül a település közepén, kedves kis ház várja, hogy otthona legyen egy családnak. A ház 2 szobás, összközműves, 64m2-es, aszfaltozott széles főutcán, megosztható sarki telken épült 1965-ben. Falazata vályog tégla, a tetőfedés cserép. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott, mely cserépkályhával egészíthető ki. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Van még melléképület, nyári konyha, műhely (3x16Amper), istálló, állatoknak ólak, tároló, pince. Első kertben díszfák, virágoskert, középen kocsibejáró, parkolás az udvarban, hátul konyhakert gyümölcsfákkal és fúrt kúttal. Tisztasági festés után költözhető. Buszmegálló 2 perc gyalog. Iskola, óvoda, bolt, hivatal is néhány perc sétára van. Használja ki az ajánlatot, és hívjon bizalommal, segítek.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R422345

13 999 000 Ft

Nagy családi ház az ország közepén! Pusztavacson eladó egy 2006-ban épült családi ház. A ház lakóterülete 142 m2, tégla építésű, kívülről 4 cm-es szigeteléssel. Közművek közül a víz, villany, csatorna be van vezetve, gázcsonk a kerten belül. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Az ingatlanban 5 különálló szoba, tágas nappali étkezővel, konyha, fürdő, különálló wc, valamint egy szerelőaknával ellátott 34 m2-es garázs található. A telek területe 1311 m2, rajta fúrt kút, téglából épült ólak, takarmány tároló, kerti wc, gyümölcsfák. Amennyiben jó ár-érték arányú tégla házat keres, amely akár 2 generációnak is megfelelhet, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R421481

4 900 000 Ft

Pusztavacson 50m2-es családi ház eladó! Az ingatlan 2023m2-es területtel rendelkezik, melyen melléképületek, ólak és fúrt kút található. A ház vályogból épült, minden közművel ellátott, fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, de kandalló beépítésére is van lehetőség. Jelenleg előszobából, nappaliból egy nagyszobából, valamint egy kisszobából áll, melyet akár kis konyhává vagy fürdőszobává lehet alakítani. Tartozik hozzá egy 20m2-es kis épület, jelenleg itt van kialakítva a konyha és a fürdőszoba. Ajánlom azoknak a figyelmébe, akik csendes nyugodt településen keresnek kis értékű, lakható ingatlant. Az M5-ös autópálya 5percre, Óvoda, Iskola, közintézmények minden pár percre található. Hívjon bizalommal, amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R414296

4 500 000 Ft

Eladó Pusztavacson csendes békés utcában lévő, mégis mindenhez közel található ingatlan. Az 50es években vályogból épült házban 2 szoba, kamra, fürdőszoba található, előtérrel, és verandával. Az előtérből kialakítható egy konyha, étkezővel. Az ingatlan felújítás és korszerűsítés után remek lakhatást biztosíthat. Fűtése fatüzelésű kályhával volt megoldva, de akár kandalló, cserépkályha is egyaránt üzemeltethető a kéménykiállásnak köszönhetően. Közművek közül víz és csatorna került bevezetésre, továbbá, fúrt kút biztosítja a vízellátást, gáz az udvarban található. Tartozik még az ingatlanhoz egy nyári konyha, és fatároló. Mindez 2177 nm-es telken, az első kert parkosított, a hátsó pedig gazdálkodáshoz ideális. Buszmegálló, bolt, iskola, óvoda, minden karnyújtásnyira található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511nm-es építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374nm-es területtel. Közművek közül a csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 899nm-es telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet ki alakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, kettő külön álló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30nm-es teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából. Irányár: 4,9MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 600 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!