Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R402193

4 500 000 Ft

Pusztavacson eladó egy 90nm-es, 2000nm-es területtel rendelkező családi ház. Az ingatlan vályogtéglából épült, 10 éve a tetőszerkezetét felújították, így tetőtere ha igény van rá beépíthető. A ház kisebb belső felújítási munkákat igényel, kivéve a fürdőszobát, mivel ezt teljesen rendbe hozta a tulajdonos. Az ingatlan vízellátását fúrt kút biztosítja, fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak. Közművek közül a villany és a csatorna bevezetésre került, gázcsonk az udvaron belül helyezkedik el, vezetékes víz az utcában található. Melléképületekkel, ólakkal, rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt településen keress családi házat, amit a saját igényei szerint alakíthat ki, mégis közel Budapesthez, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni ezt a remek áron levő ingatlant. Irányár: 4,5MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 900 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 899nm-es telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet ki alakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, kettő külön álló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30nm-es teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából. Irányár: 4,9MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R400666

3 500 000 Ft

Pusztavacson, alkalmi áron eladó egy 55nm-es, 1355nm-es területtel rendelkező családi ház. A település az 5-ös és a 4-es számú főutak között, az E5-ös autópályától 5 km-re fekszik. Budapesttől 50 km, míg Kecskeméttől 40 km választja el. Az ingatlan vályogtéglából épült, tégla alapra, a szobát régi hajópadló burkolat borítja. A ház jó elosztása és a terület nagysága lehetővé teszi az ingatlan későbbi bővítését. Az ingatlan egy tisztasági festést követően azonnal költözhető, apránként pedig a felújítási munkákat el tudja végezni. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, fűtéséről cserépkályha gondoskodik. Tartozik hozzá egy 15nm-es beton pince, mely akár gombatermesztésre, vagy a kertben megtermelt zöldségek tárolására kivallóan alkalmas. Melléképületekkel, fúrt kúttal is rendelkezik az ingatlan melynek vize 45méter mélyről jut a felszínre. Ha kis értékű ingatlant keress, mert végre szeretne egy külön kis családi házat és nem akadály némi felújítási munka, akkor nézze meg ezt a házikót, mert sok lehetőséget rejt magában és most szinte telekáron lehet az Öné. Irányár: 3,5MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R400342

7 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 1993nm-es területtel rendelkező családi házat. Az ingatlan a központhoz közel található, boltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola, pár perc sétával megközelíthető. Az ingatlan tégla építésű, összközműves, fűtéséről pedig gáz konvektorok gondoskodnak. A ház nagyon jó állapotú, új műanyag nyílászárókat kapott, az új tulajdonosra csak az ingatlan színezése vár. Rendelkezik három szobával, fürdőszobával, konyhával, kamrával és külön álló WC-vel. A terület nagysága lehetővé teszi a gazdálkodást, állattartást a parkosított udvar pedig, a család pihenését biztosítja. A kert locsolását fúrt kút biztosítja, ólakkal és garázzsal rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt környéken szeretne élni, egy olyan ingatlanba amire költeni már nem sokat kell, akkor hívjon bizalommal! Irányár: 7,5Mft.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R400111

17 000 000 Ft

Pusztavacson az ország közepén kínálok eladásra egy 186nm-es, 1311nm-es telekkel rendelkező, akár két generációssá alakítható családi házat. Az ingatlan egy olyan településen található, mely közel helyezkedik el Budapesthez, erdő veszi körül, így itt biztosított a jó levegő a csend és a nyugalom. A ház 5 szobából, egy nappaliból, konyhából, kamrából, fürdőszobából és egy külön WC-ből áll. Összközműves, fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A 34m2-es garázsában szerelő akna kapott helyet. Kertje gyümölcsfákkal ültetett, melynek locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Óvoda, iskola, boltok pár perc sétával megközelíthető, M5-ös autópálya 10 percre található. Ha nyugodt, csendes településen keresi leendő otthonát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam Önnek mutatni, hol van az a hely ahol még mosolyognak az emberek. A tulajdonost Hernádi kis ház cseréje is érdekli, értékegyeztetéssel. Irányár:17MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 900 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R395750

15 000 000 Ft

Pest megye területén, Pusztavacson eladó egy 130nm-es, 2200nm telekkel rendelkező családi ház. Az ingatlan 4 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből, és kamrából áll. A tetőtérben kialakítható még egy fürdőszoba. Rendelkezik az ingatlan egy 60nm-es pincével, ami fűthető, és akár lakórésszé is ki lehet alakítani! Az ingatlan Phoroterm 30-as téglából épült, 10cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de lehetőség van egy vegyes tüzelésű kazán berakására is. Az ingatlan minden közművel ellátott, fúrt kúttal, és ipari árammal is rendelkezik. A terület dupla saroktelken helyezkedik el, így lehetősége van az új tulajdonosnak arra, hogy megossza a területet, és akár így egy részét el is tudja adni! Ha csendes jó levegőjű helyen szeretne élni, mégis mindenhez közel, óvoda, iskola pár percre, (M5-ös autópálya 5percre) akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam önnek mutatni hol lehet leendő otthona! IRÁNYÁR: 15MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R394439

5 800 000 Ft

Budapesttől 40-km-re Pusztavacson eladó egy 90nm-es, 2000nm-es területtel rendelkező jó állapotú családi ház. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, fűtéséről gázcirkó és cserépkályha gondoskodik. Tartozik hozzá egy külön bejáratú 20nm-es lakható kis épület. A terület gazdálkodásra, kiválóan alkalmas, fúrt kút, ipari áram, valamint melléképületek is tartoznak az ingatlanhoz. Ha igazán szép helyen szeretne lakni, ahol csend és nyugalom várja, akkor érdemes megnézni ezt a szép házikót, mert most nagyon kedvező áron lehet az öné! Iskola, óvoda, rendelők, M5-ös autópálya, 5-ös út, minden közel található. Hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Pusztavacs - R392634

3 000 000 Ft

Pusztavacson eladó 1001nm-es telek, melyen található egy 30% készültségű, csúsztatott zsalus szerkezetű, 157nm alapterületű ingatlan. Az ingatlan beton alapra épült, ami alatt pince és garázs is található. Víz, villany, be van kötve, gáz csatorna az utcában. Hívjon bizalommal ha egy szép csendes helyen szeretne lakni, az alapok már lefektetve a befejezés önre vár! Most igazán jutányos áron kezdhet bele leendő háza építésébe. Szocpol nem lett rá igényelve, így erre is van lehetőség!

Eladó Telek - Pusztavacs - R390974

1 700 000 Ft

Budapesttől 50km-re, Pusztavacs központhoz közeli részén 874nm-es telek eladó! A telken található egy beton alap, mely 90nm-es, közművekkel ellátott, víz, villany, gáz a telken belül található, illetve fúrt kúttal rendelkezik! A telek nyugodt, csendes helyen fekszik, mégis mindenhez közel! Óvoda, iskola, orvosi rendelő 5 percre. Építkezőknek és befektetőknek ajánlom figyelmébe!!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!