Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R411067

5 700 000 Ft

Pusztavacson bőven a piaci ár alatt eladó egy 84 m2-es, 2 szobás családi ház! Az ingatlan statikailag nagyon jó állapotban van, korához képest kiváló, a 60-as években vályogból épült tégla alapra. A telek területe 1357 m2, melyen található egy fedett kiülő, ami egyben garázsként is funkcionál, illetve egy pince és egy melléképület, egy tároló, sőt még egy kiépített bográcsozó is a nyári esték jó hangulatáért, így baráti beszélgetésekre is kiválóan alkalmas. Nagyon jó helyen található, csendes utcában, nagyon kedves szomszédok társaságában. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott, az ingatlan egyébként összközműves. Ez az igazán kihagyhatatlan lehetőség! Ha bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R410517

6 500 000 Ft

Új építésű ingatlant szeretne? Olyat melyet az Ön igényei szerint alakíthat? Gondolom nem szeretne alapot ásni, betonozni, és öntözni a beton alapot mely 120cm-es, és ezért az ingatlanhoz szaladgálni? Akkor ezt a házat Önnek építették! Pest megyében, az M5-ös lehajtótól 5percre, Pusztavacson kínálom eladásra ezt az új építésű 50%-os készültségi fokú ingatlant. A ház érvényes építési engedéllyel rendelkezik, a tervek szerint 95nm-es, 417nm-es telek tatozik hozzá. Közművek közül a víz került bevezetésre, a többi közművet az utcáról lehet bevezetni. A telek utcafronti szélessége 22méter, hossza 23,5méter. Csendes hely, szép környezet, tiszta levegő, ha ilyen helyen szeretne élni, akkor ragadja meg a telefont és hívjon fel, mert mindenben tudom tájékoztatni az ingatlannal kapcsolatban. Nem érdemes tétovázni, hívjon, nézze és vigye. Jó ajánlat jó áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R410283

5 900 000 Ft

Tanyás ingatlant keresők figyelem! Pusztavacson eladó egy 1970-es években épült, 78 négyzetméteres családi ház. 1392 négyzetméteres telkéhez tartozik egy 1846 négyzetméteres szántó. Utcafrontja 24 m széles, a terület teljes hossza kb. 130 méter. Tekintélyes nagysága bőven rejt kihasználási lehetőséget. Akár gazdálkodásra, vagy állattartásra is kiváló. A ház falazatának nagy része vályog, valamint egy kis része ytong, amelyből a később kialakított fürdőszoba fala készült. Az ingatlan három szobás, de kialakítható akár egy negyedik szoba is. A fürdőszobában van a wc, valamint a meleg vizet bojler szolgáltatja. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik. A gázcsonk a telken belül van. Vizét fúrt kút biztosítja, szivattyúval. Több melléképület és egy nagyon kellemes kiülő is található a telken, ahol kellemesen eltöltheti családtagjaival, barátaival a nyárestéket. Ha egy erdővel körülölelt, madárcsicsergéstől egyáltalán nem mentes tanyát keres, akkor mindenképpen érdemes megnézni, mert itt, távol a nagyváros zajától igazi nyugalomra lelhet. Hívjon vagy írjon és szívesen megmutatom Önnek!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R408994

5 900 000 Ft

Pusztavacson 75nm-es, 1940nm-es területtel rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan vályogtégla építésű, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok és cserépkályha gondoskodik. Tartozik hozzá egy 20nm-es nyári konyha, ami igény esetén külön lakrésszé is kialakítható. A ház beköltözhető állapotban van, egy festést követően birtokba is tudja venni az új tulajdonos. A területen több ól és egy nagyobb melléképület található. A településen minden közintézmény megtalálható, Óvoda, Iskola, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, ami az ingatlantól pár perc sétával megközelíthető. Pusztavacs Budapesttől 50km-re található, az M-5-ös lehajtótól 5 percre. Ha csendes településen szeretne élni, ahol nyugodtan gazdálkodhat és elérhető áron szeretne családi házat, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni hol lehet leendő otthona.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511nm-es építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374nm-es területtel. Közművek közül a csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R407839

5 900 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól néhány percre, központi helyen, 100nm-es, jó állapotban lévő családi ház, 2045nm-es területtel eladó. Az ingatlan vályogtégla építésű, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gázkonvektorok, illetve cserépkályhák gondoskodnak. Fúrt kúttal ellátott, több ól, melléképület és egy füstölő tartozik az ingatlanhoz, területe pedig kiválóan alkalmas gazdálkodásra, termelésre. A ház egy tisztasági festést követően azonnal költözhető. Közintézmények, Óvoda, Iskola pár perc alatt megközelíthető. Ha nyugodt, csendes, mégis Budapesthez közeli településen keresi leendő otthonát, akkor hívjon bizalommal, mert most alkalmi áron lehet Öné ez a családi ház.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R402193

4 500 000 Ft

Pusztavacson eladó egy 90nm-es, 2000nm-es területtel rendelkező családi ház. Az ingatlan vályogtéglából épült, 10 éve a tetőszerkezetét felújították, így tetőtere ha igény van rá beépíthető. A ház kisebb belső felújítási munkákat igényel, kivéve a fürdőszobát, mivel ezt teljesen rendbe hozta a tulajdonos. Az ingatlan vízellátását fúrt kút biztosítja, fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak. Közművek közül a villany és a csatorna bevezetésre került, gázcsonk az udvaron belül helyezkedik el, vezetékes víz az utcában található. Melléképületekkel, ólakkal, rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt településen keress családi házat, amit a saját igényei szerint alakíthat ki, mégis közel Budapesthez, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni ezt a remek áron levő ingatlant. Irányár: 4,5MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 900 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 899nm-es telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet ki alakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, kettő külön álló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30nm-es teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából. Irányár: 4,9MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R400342

7 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 1993nm-es területtel rendelkező családi házat. Az ingatlan a központhoz közel található, boltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola, pár perc sétával megközelíthető. Az ingatlan tégla építésű, összközműves, fűtéséről pedig gáz konvektorok gondoskodnak. A ház nagyon jó állapotú, új műanyag nyílászárókat kapott, az új tulajdonosra csak az ingatlan színezése vár. Rendelkezik három szobával, fürdőszobával, konyhával, kamrával és külön álló WC-vel. A terület nagysága lehetővé teszi a gazdálkodást, állattartást a parkosított udvar pedig, a család pihenését biztosítja. A kert locsolását fúrt kút biztosítja, ólakkal és garázzsal rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt környéken szeretne élni, egy olyan ingatlanba amire költeni már nem sokat kell, akkor hívjon bizalommal! Irányár: 7,5Mft.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 600 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R395750

15 000 000 Ft

Pest megye területén, Pusztavacson eladó egy 130nm-es, 2200nm telekkel rendelkező családi ház. Az ingatlan 4 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből, és kamrából áll. A tetőtérben kialakítható még egy fürdőszoba. Rendelkezik az ingatlan egy 60nm-es pincével, ami fűthető, és akár lakórésszé is ki lehet alakítani! Az ingatlan Phoroterm 30-as téglából épült, 10cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de lehetőség van egy vegyes tüzelésű kazán berakására is. Az ingatlan minden közművel ellátott, fúrt kúttal, és ipari árammal is rendelkezik. A terület dupla saroktelken helyezkedik el, így lehetősége van az új tulajdonosnak arra, hogy megossza a területet, és akár így egy részét el is tudja adni! Ha csendes jó levegőjű helyen szeretne élni, mégis mindenhez közel, óvoda, iskola pár percre, (M5-ös autópálya 5percre) akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam önnek mutatni hol lehet leendő otthona! IRÁNYÁR: 15MFT.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Eladó Lakás
Szigetszentmiklós
Horgony köz

14 990 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XIX. ker.
Hunyadi utca

22 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Törökbálint
Árvácska utca

69 000 000 Ft

Eladó Iroda
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

58 000 000 Ft