Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R415607

10 999 900 Ft

Pusztavacson csendes utcában, de mégis közel a település központjához, eladó egy 80 m2-es alapterületű, de a beépített tetőtérnek köszönhetően 116 nm-re bővített, jó állapotú, erős szerkezetű, téglából épült, összközműves családi ház. Az épületben található 4 napfényes szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel, és egy különálló wc. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik. A ház alatti közel 50 m2-en a pince, illetve a garázs osztozik, de itt került kialakításra a kazán helye is. Az ingatlan rendelkezik továbbá fúrt kúttal, a kert locsolásához, illetve ipari árammal is. A kert 812 m2-es méretével könnyen rendben tartható, a kert végében kialakított részen pedig vígan kapirgálhatnak a tyúkok. Ez egy igazán jó ár-érték aránnyal rendelkező ház, mely jó választása lehet mindenkinek, aki jó állapotú nagy házat keres elérhető áron, egy csendes rendes településen. A közlekedésre sem lehet panasz, a buszmegálló 5 percre található, autóval 10 perc alatt az M5-ös autópályán lehet. Bolt, iskola, óvoda, posta, minden karnyújtásnyira. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R414296

4 500 000 Ft

Eladó Pusztavacson csendes békés utcában lévő, mégis mindenhez közel található ingatlan. Az 50es években vályogból épült házban 2 szoba, kamra, fürdőszoba található, előtérrel, és verandával. Az előtérből kialakítható egy konyha, étkezővel. Az ingatlan felújítás és korszerűsítés után remek lakhatást biztosíthat. Fűtése fatüzelésű kályhával volt megoldva, de akár kandalló, cserépkályha is egyaránt üzemeltethető a kéménykiállásnak köszönhetően. Közművek közül víz és csatorna került bevezetésre, továbbá, fúrt kút biztosítja a vízellátást, gáz az udvarban található. Tartozik még az ingatlanhoz egy nyári konyha, és fatároló. Mindez 2177 nm-es telken, az első kert parkosított, a hátsó pedig gazdálkodáshoz ideális. Buszmegálló, bolt, iskola, óvoda, minden karnyújtásnyira található. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R413786

23 000 000 Ft

Budapest vonzáskörzetében, Pusztvacs külterületén eladó egy újszerű,4 szobás, jól alakítható családi ház, nagy gondozott kerttel. Irányár: 23 M Ft

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R413664

10 900 000 Ft

Árcsökkenés! Eladó Pusztavacson csendes, békés utcában lévő, szép állapotú, 4 szobás, 110 nm-es, jó beosztású, tágas családi ház. A ház minden közművel rendelkezik, ipari áram is van, a fűtés gázzal, vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt megoldható a jól szigetelt falaknak köszönhetően, alacsony rezsivel fenntartható. A tetőtérben plusz 1 szoba került kialakításra. A 2000 nm-es telken található egy nyári konyha, pince, garázs szerelőaknával, gazdálkodáshoz ólak, és gazdasági épületek. A kertben gyümölcsfák is vannak, a locsoláshoz fúrt kút biztosítja a vizet. Pihenéshez, gazdálkodáshoz egyaránt ideális. Amennyiben nyugodt környezetre vágyik, és kis rezsivel fenntartható nagy ingatlant keres, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R410517

6 500 000 Ft

Új építésű ingatlant szeretne? Olyat melyet az Ön igényei szerint alakíthat? Gondolom nem szeretne alapot ásni, betonozni, és öntözni a beton alapot mely 120cm-es, és ezért az ingatlanhoz szaladgálni? Akkor ezt a házat Önnek építették! Pest megyében, az M5-ös lehajtótól 5percre, Pusztavacson kínálom eladásra ezt az új építésű 50%-os készültségi fokú ingatlant. A ház érvényes építési engedéllyel rendelkezik, a tervek szerint 95nm-es, 417nm-es telek tatozik hozzá. Közművek közül a víz került bevezetésre, a többi közművet az utcáról lehet bevezetni. A telek utcafronti szélessége 22méter, hossza 23,5méter. Csendes hely, szép környezet, tiszta levegő, ha ilyen helyen szeretne élni, akkor ragadja meg a telefont és hívjon fel, mert mindenben tudom tájékoztatni az ingatlannal kapcsolatban. Nem érdemes tétovázni, hívjon, nézze és vigye. Jó ajánlat jó áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R408994

5 900 000 Ft

Pusztavacson 75nm-es, 1940nm-es területtel rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan vályogtégla építésű, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok és cserépkályha gondoskodik. Tartozik hozzá egy 20nm-es nyári konyha, ami igény esetén külön lakrésszé is kialakítható. A ház beköltözhető állapotban van, egy festést követően birtokba is tudja venni az új tulajdonos. A területen több ól és egy nagyobb melléképület található. A településen minden közintézmény megtalálható, Óvoda, Iskola, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, ami az ingatlantól pár perc sétával megközelíthető. Pusztavacs Budapesttől 50km-re található, az M-5-ös lehajtótól 5 percre. Ha csendes településen szeretne élni, ahol nyugodtan gazdálkodhat és elérhető áron szeretne családi házat, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni hol lehet leendő otthona.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511nm-es építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374nm-es területtel. Közművek közül a csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R402193

4 500 000 Ft

Pusztavacson eladó egy 90nm-es, 2000nm-es területtel rendelkező családi ház. Az ingatlan vályogtéglából épült, 10 éve a tetőszerkezetét felújították, így tetőtere ha igény van rá beépíthető. A ház kisebb belső felújítási munkákat igényel, kivéve a fürdőszobát, mivel ezt teljesen rendbe hozta a tulajdonos. Az ingatlan vízellátását fúrt kút biztosítja, fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak. Közművek közül a villany és a csatorna bevezetésre került, gázcsonk az udvaron belül helyezkedik el, vezetékes víz az utcában található. Melléképületekkel, ólakkal, rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt településen keress családi házat, amit a saját igényei szerint alakíthat ki, mégis közel Budapesthez, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni ezt a remek áron levő ingatlant. Irányár: 4,5MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 700 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 899nm-es telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet ki alakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, kettő külön álló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30nm-es teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából. Irányár: 4,9MFT.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 600 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R395750

15 000 000 Ft

Pest megye területén, Pusztavacson eladó egy 130nm-es, 2200nm telekkel rendelkező családi ház. Az ingatlan 4 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből, és kamrából áll. A tetőtérben kialakítható még egy fürdőszoba. Rendelkezik az ingatlan egy 60nm-es pincével, ami fűthető, és akár lakórésszé is ki lehet alakítani! Az ingatlan Phoroterm 30-as téglából épült, 10cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de lehetőség van egy vegyes tüzelésű kazán berakására is. Az ingatlan minden közművel ellátott, fúrt kúttal, és ipari árammal is rendelkezik. A terület dupla saroktelken helyezkedik el, így lehetősége van az új tulajdonosnak arra, hogy megossza a területet, és akár így egy részét el is tudja adni! Ha csendes jó levegőjű helyen szeretne élni, mégis mindenhez közel, óvoda, iskola pár percre, (M5-ös autópálya 5percre) akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam önnek mutatni hol lehet leendő otthona! IRÁNYÁR: 15MFT.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!