Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R425878

67 000 000 Ft

Igazi földi Paradicsom, csak a CDC kínálatában! Az ország közepén találhatja meg lelki békéjét és megélhetését egy helyen! Ez a varázslatos tanya Pusztavacs külterületén, egy 8 hektáros birtokon található. Kifejezetten falusi vendéglátásra kialakítva, teljesen rezsimentes életmódot lehetővé téve. Az ingatlan összkomfortos (ipari árammal is rendelkezik), ugyanakkor az 5 kW-os napelem rendszernek köszönhetően nincs villanyszámla. A házat (95 m2) és a vendégteret(110 m2) prémium kategóriás padlófűtés melegíti, kiegészítésként termosztátos infrapanel és kandalló szolgál. Az egyetlen rezsiköltség a riasztórendszer 7000 Ft-os havidíja. A vízellátás fúrt kútból hidrofor segítségével megoldott, melyhez víztisztítót csatlakoztattak. A lakóház elrendezése: nappali kemencével, előtér, háló, fürdőszoba zuhanyzóval, konyha. A hajdani istállóból alakították ki a rusztikus kiskocsmát, klubszobát és a tetőtérben kb. 20 fő részére a hálóhelyet. A vendéglátó egység a modern szabványoknak megfelel - férfi-női személyzeti öltöző, wc, férfi-női vendég mellékhelység és akadálymentes toalett is helyet kapott. Az emeleti klimatizált hálóhelyiségnek külön zuhanyzója és wc-je van. A kerti összejövetelek remek színtere a kerti tó (220 m2) melletti kemence, ahol 60 fő foglalhat helyet az esőtől védő szaletli alatt. Hogy tovább fokozzuk a szórakoztatási lehetőségeket, épült egy színpad a szaletli közelében, de ha ez kicsinek bizonyulna, a háztól távolabb találunk egy nagyobb színpadot, ami már nagy zenekarok fellépésére is alkalmas lehet - teljesen fedetté tehető. Ajánlom falusi vendéglátásban gondolkodóknak, mivel a táboroztatás vendégköre már kialakult, de sokféle pályázatra van még lehetőség, pl. lovas túraállomás kiépítése, hagyományőrző rendezvények, motoros találkozók, rock koncertek. Ha beindult a fantáziája, hívjon, hogy személyesen is megnézze, a hét bármely napján!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R425409

6 800 000 Ft

JÓ KÖRNYÉKEN KERES NAGY TERÜLETTEL RENDELKEZŐ, BELTERÜLETI INGATLANT? TEKINTSE MEG INGATLAN AJÁNLATOMAT! Pusztavacson eladó egy 70 m2 családi ház, melyhez tartozik egy 4269 m2 telek. Az ingatlan vegyes falazatú, minden közművel és fúrt kúttal rendelkezik. Fűtéséről gázkonvektorok és egy kandalló gondoskodnak. Gondosan karbantartott ház, melynek tetőszerkezete is fel lett újítva. A településen minden megtalálható, igazi kis gyöngyszem Budapesttől nem messze. Gazdálkodhat, termelhet, biztonságban élhet. Hívjon bizalommal, amennyiben elérhető áron keres lakható ingatlant.

Eladó Telek - Pusztavacs - R425393

1 900 000 Ft

BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN PUSZTAVACSON ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!!! Pusztavacs az M5-ös autópályán kb.50km-re helyezkedik a fővárostól, és az autópályától is pár km-re van. Gyönyörű erdővel körbevett csendes nyugodt környezetben, biztonságos körülmények és kellemes emberek várják azt aki itt szeretne letelepedni. Építési telket ajánlok Önnek, amelyik tulajdonképpen két telek, az utcafronti rész 852m2 és szabályos téglalap alakú folytatása hátsó irányban 370m2, így egy 1222m2-es(20mx61m) terület áll rendelkezésre. A közművek közül vezetékes víz, központi szennyvízcsatorna, gáz a telken belül megtalálható, a villany és az internet az utcában van, beépíthetősége 30%. A terület három oldalról körbekerített, csak az utcafronton nincs kerítés. Az érdeklődjön most, várom hívását.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R424572

3 990 000 Ft

PUSZTAVACSON, BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN OLCSÓ HÁZ ELADÓ! Az ország közepén kellemes lakókörnyezetben elérhető áron juthat lakóházhoz. A két külön bejáratú szoba, konyha, fürdő-wc, előszoba, kamra 58 m2-es lakóteret biztosít egy 1910m2-es telken, amelyen külön garázs és melléképület (nyári konyha, tároló) is van. A lakóház 1962-ben épült beton alapra vert falból, fedése cseréppel történt. Fűtéséről cserépkályha gondoskodik. A közművek közül víz, villany, csatorna a házba bekötve, a gázcsonk a telken belül van. Aszfaltozott, csendes, internettel ellátott utcában, közel a központi részhez megteremtheti új otthonát. Az ingatlan a mai kor igényeihez mérten felújításra szorul, de tisztasági festés és minimális karbantartás után költözhető. Ha lát benne fantáziát, hívjon bármikor és szívesen megmutatom.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R422345

14 700 000 Ft

Nagy családi ház az ország közepén! Pusztavacson eladó egy 2006-ban épült családi ház. A ház lakóterülete 142 m2, tégla építésű, kívülről 4 cm-es szigeteléssel. Közművek közül a víz, villany, csatorna be van vezetve, gázcsonk a kerten belül. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Az ingatlanban 5 különálló szoba, tágas nappali étkezővel, konyha, fürdő, különálló wc, valamint egy szerelőaknával ellátott 34 m2-es garázs található. A telek területe 1311 m2, rajta fúrt kút, téglából épült ólak, takarmány tároló, kerti wc, gyümölcsfák. Amennyiben jó ár-érték arányú tégla házat keres, amely akár 2 generációnak is megfelelhet, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R414296

3 900 000 Ft

Pusztavacs központi részén, hatalmas telekkel rendelkező 62 m2 családi ház eladó! A ház az 50-es években épült, vályog falazatú, benne 2 különálló szoba, kamra fürdőszoba, veranda található,a konyha jelenleg különálló nyárikonyha, de az előtérből kialakítható. A kertben fatároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan felújítás, és korszerűsítés után kiváló otthonná válhat. Fűtése fatüzelésű kályhával volt megoldva, de akár kandalló, cserépkályha is egyaránt üzemeltethető a kéménykiállásnak köszönhetően. Közművek közül a víz, csatorna, áram került bevezetésre, gázcsonk a kerten belül helyezkedik el. A kertje hatalmas,2177 m2, első fele parkosított, pihenőkertté alakítható, a hátsó fele gazdálkodáshoz ideális. A környék csendes, iskola óvoda, bolt, takarék, posta, orvosi rendelő buszmegálló, mind egy karnyújtásnyira található, Kecskemét, vagy Budapest az M5-ös autópályán 30 perc alatt elérhető.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511 m2 építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374 m2 területtel. Közművek közül csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R401183

4 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100 m2, 899 m2 telekkel rendelkező ingatlant. A házban kialakításra került egyik részén egy vendéglátó egység, mely évek óta működik, másik részén pedig kisbolt üzemel. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik, hogy egyik részéből egy önálló lakórészt lehet kialakítani. Önálló házként is funkcionálhat hiszen ha az igények úgy kívánják, természetesen az egész ingatlant lakhatóvá lehet alakítani. A ház minden közművel rendelkezik, fűtéséről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlanban kialakításra került két nagyobb helyiség, külön bejárattal, két különálló mellékhelyiség, és egy raktár. Igény esetén az árban benne foglaltatik az összes berendezés, pult, hűtők, fagyasztók, polcok, asztalok és székek. Tartozik hozzá egy 30 m2 teraszrész és egy tároló. Az ingatlan aszfaltos út mellett található. Ajánlom figyelmébe önálló ház keresőknek, vagy azoknak, akik kis üzletet keresnek megélhetés céljából.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!