Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Pusztavacs, Pest - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R408994

5 900 000 Ft

Pusztavacson 75nm-es, 1940nm-es területtel rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan vályogtégla építésű, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok és cserépkályha gondoskodik. Tartozik hozzá egy 20nm-es nyári konyha, ami igény esetén külön lakrésszé is kialakítható. A ház beköltözhető állapotban van, egy festést követően birtokba is tudja venni az új tulajdonos. A területen több ól és egy nagyobb melléképület található. A településen minden közintézmény megtalálható, Óvoda, Iskola, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, ami az ingatlantól pár perc sétával megközelíthető. Pusztavacs Budapesttől 50km-re található, az M-5-ös lehajtótól 5 percre. Ha csendes településen szeretne élni, ahol nyugodtan gazdálkodhat és elérhető áron szeretne családi házat, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni hol lehet leendő otthona.

Eladó Telek - Pusztavacs - R408141

1 400 000 Ft

Pusztavacson belterületi, 1511nm-es építési telek eladó. A terület a település központi részén található, mely igény esetén még bővíthető 1374nm-es területtel. Közművek közül a csatornával rendelkezik, egyéb közmű az utcáról beköthető. Hívjon bizalommal, ha bővebb tájékoztatást szeretne a területről.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R407839

6 800 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól néhány percre, központi helyen, 100nm-es, jó állapotban lévő családi ház, 2045nm-es területtel eladó. Az ingatlan vályogtégla építésű, minden közművel rendelkezik, fűtéséről gázkonvektorok, illetve cserépkályhák gondoskodnak. Fúrt kúttal ellátott, több ól, melléképület és egy füstölő tartozik az ingatlanhoz, területe pedig kiválóan alkalmas gazdálkodásra, termelésre. A ház egy tisztasági festést követően azonnal költözhető. Közintézmények, Óvoda, Iskola pár perc alatt megközelíthető. Ha nyugodt, csendes, mégis Budapesthez közeli településen keresi leendő otthonát, akkor hívjon bizalommal, mert most alkalmi áron lehet Öné ez a családi ház.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R406409

12 000 000 Ft

Pusztavacson 150nm-es, 1981nm-es területtel rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan téglaépítésű, minden közművel rendelkezik, fűtését vegyes tüzelésű kazán és gáz kazán biztosítja. A ház belső jellemzője a tágas szobák, a jó elrendezés, világos étkezős konyha. Burkolata parketta és hagyományos kő burkolat. Tartozik az ingatlanhoz két külön garázs és három külön álló melléképület, ólak, terménytároló. A három melléképület nagysága: 30nm, 60nm és 55nm nagyságúak, így ide nyugodtan tervezhet akár kisebb gazdálkodást, vagy külön lakrésszé alakíthatja igényeinek megfelelően. Fúrt kút és ipari áram tartozik az ingatlanhoz. A ház nagyon jó állapotú, sok lehetőséget rejt magában. A település csendes, Budapesttől 40km-re található, M5-ös úttól 10 percre. Ha vidéki életre vágyik, jó levegőre, egy szép nyugodt településen, mégis elérhető távolságban Budapesthez, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam Önnek mutatni, ezt a remek ingatlant.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R400342

7 500 000 Ft

Pusztavacson kínálok eladásra egy 100nm-es, 1993nm-es területtel rendelkező családi házat. Az ingatlan a központhoz közel található, boltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola, pár perc sétával megközelíthető. Az ingatlan tégla építésű, összközműves, fűtéséről pedig gáz konvektorok gondoskodnak. A ház nagyon jó állapotú, új műanyag nyílászárókat kapott, az új tulajdonosra csak az ingatlan színezése vár. Rendelkezik három szobával, fürdőszobával, konyhával, kamrával és külön álló WC-vel. A terület nagysága lehetővé teszi a gazdálkodást, állattartást a parkosított udvar pedig, a család pihenését biztosítja. A kert locsolását fúrt kút biztosítja, ólakkal és garázzsal rendelkezik az ingatlan. Ha csendes nyugodt környéken szeretne élni, egy olyan ingatlanba amire költeni már nem sokat kell, akkor hívjon bizalommal! Irányár: 7,5Mft.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R398036

9 600 000 Ft

Pusztavacson az M5-ös lehajtótól 5 percre, eladó egy 65nm-es, 2259nm-es telekkel rendelkező téglaépítésű családi ház. Az ingatlan központi részen található, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszállomás minden pár perc sétával megközelíthető. A ház kettő szobából, egy konyhából, kamrából, és egy fürdőből áll. Tartozik hozzá egy 15nm-es nyári konyha, valamint egy 30nm-es pincehelyiség. Tetőtere beépíthető, így akár még 60nm-rel növelhető az ingatlan lakótere. Fűtéséről cserépkályhák gondoskodnak, de más fűtési rendszer kialakítására is van lehetőség. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festést követően, azonnal költözhető. Nagy területe lehetőséget kínál, gazdálkodásra, állattartásra, vagy igényeknek megfelelően akár meg is osztható a terület. Ha szép, nyugodt környezetben keresi álmai házát, akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam mutatni Önnek ezt a szép kis családi házat, most alkalmi áron!

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R395750

15 000 000 Ft

Pest megye területén, Pusztavacson eladó egy 130nm-es, 2200nm telekkel rendelkező családi ház. Az ingatlan 4 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőből, és kamrából áll. A tetőtérben kialakítható még egy fürdőszoba. Rendelkezik az ingatlan egy 60nm-es pincével, ami fűthető, és akár lakórésszé is ki lehet alakítani! Az ingatlan Phoroterm 30-as téglából épült, 10cm-es szigetelést kapott. Fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de lehetőség van egy vegyes tüzelésű kazán berakására is. Az ingatlan minden közművel ellátott, fúrt kúttal, és ipari árammal is rendelkezik. A terület dupla saroktelken helyezkedik el, így lehetősége van az új tulajdonosnak arra, hogy megossza a területet, és akár így egy részét el is tudja adni! Ha csendes jó levegőjű helyen szeretne élni, mégis mindenhez közel, óvoda, iskola pár percre, (M5-ös autópálya 5percre) akkor hívjon bizalommal, hogy meg tudjam önnek mutatni hol lehet leendő otthona! IRÁNYÁR: 15MFT.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!