A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 2647 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Önálló ház - Tata
Rozgonyi utca 
Tatán, csendes, rendezett utcában eladó egy 84nm-es, 3 szobás, kis családi ház teljes összkomforttal. Fűtési költségét a lakás közepére épitett cserépkályhával jelentősen szabályozni lehet. A telken még egy lakóépület áll amelynek lakóival az udvar közös használatú, természetbeni megosztással, erről okirat is létezik.
15 000 000 Ft
Eladó Házrész - Bp III. ker.
Béke utca 
III. kerület, Csillaghegy legszebb részén, a csendes Béke utcában, eladó egy 38 m2-es, egyszobás, konvektoros fűtésű, napfényes, Déli és Északi tájolású, jó állapotban lévő, tégla építésű házrész. Az 326 m2-es telken 4 lakás van. Az lakáshoz tartozik még egy 12 m2-es melléképület.
19 200 000 Ft
Eladó Önálló ház - Érd
Bethlen Gábor utca 
Érd központjához közel eladó egy három szintes, 280 m2-es (valóságban bruttó 300 m2), jó állapotú, családi ház jellegű épület, 1 030 m2-es telken. Jelenleg a felső szinten egy 63 m2-es, 1 + 2 félszobás lakás van. A másik két szint iroda és raktárak. A pinceszinthez gépkocsi lehajtás lehetséges. A földszinthez kiépített rakodó rámpa van. Az épület gépkocsival körbe járható (két kapu bejárat van). Az udvaron van egy 100 m2-es, félkörív profilú, fémvázas raktár. Ipari áram van. Az épület sok tevékenységre alkalmas: Pl.: nyomdának (épület alapozása elbírja), műhelynek, kis áruháznak, raktárnak, stb. Aszfaltozott út. Közlekedés és az infrastruktúra jó. Irár: 29,9 millió Ft. R424915
29 900 000 Ft
Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker.
Petőfi kert 
Eladásra kínálunk egy csendes, nyugodt környezetben található önálló családi házat. Az ingatlan földszintjén egy sok ablakos, nagyon napfényes nappali, étkező, konyha, kamra, vendégszoba és egy nagyméretű káddal, zuhanyozóval felszerelt fürdőszoba található. Az emeleti szintre felérve egy gyönyörű jelenleg könyvtárszobának használt napfényes helység, 4 hálószoba és egy nagyméretű fürdőszoba található. A tetőtérben egy 30 nm-es szoba került kialakításra, amit jelenleg a gyerekek számára játszószobának használnak. Az alagsorban a garázs mellett mosókonyha és egy „klubhelység” helyezkedik el. A gondozott kertben cseresznyefa és virágok teszik tavasszal valamint nyáron szebbé, színesebbé a környezetet. Kérem, jöjjön el és nézze meg ezt a nagycsaládok számára is igen kényelmes és megfelelő lakóteret biztosító, tágas mégis nagyon barátságos, szép otthont!
74 900 000 Ft
Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker.
Árpádföld 
XVI. kerületben, Árpádföldön eladó egy modern stílusú, déli tájolású, minőségi anyagok felhasználásával épült, három szintes, 400 négyzetméteres családi ház. A gyönyörű, gondozott kertben a ház stílusával megegyező kerti melléképület és medence van. A ház felszereltségét a mindenre kiterjedő igényesség jellemzi. Gránit burkolatok, beépített szekrények, kandalló, klíma, riasztó, szauna, fitnesz/kondi gépek, vízlágyító berendezés, árnyékolók vannak. Még a melléképület is fűtött, riasztóval felszerelt. Irányár: 119 M Ft
119 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!