A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 2799 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Lakás - Bp VIII. ker.
Koszorú utca 
Figyelem! VIII. kerületben, a Körúttól 5 percre megvételre kínálok egy másfél szobásra alakítható, első emeleti, napfényes, felújításra váró lakást. Rezsije kiemelkedően alacsony, 3.8-as belmagassága miatt kényelmesen galériázható. Minden fogyasztás mérhető egyedileg, gázóra és villanyóra feltöltős! Közelben 9-es és 99-es busz, 83-as troli, Körút kb. 5 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel, gyalog 8-10 perc. Ha fontos Önnek az, hogy ne keljen egy órát utazni amíg eljut a Belvárosba, akkor ez a lakás Önre vár. Várom hívását!
13 990 000 Ft
Eladó Ikerház - Bp XX. ker.
Kossuthfalva 
XX. kerületben Kossuthfalván, madárcsicsergős környezetben megvételre kínálunk egy 72 nm-es ikerház felet, mely 1+2 fél szobás, nagy konyhás (23 nm). Tartozik az ingatlanhoz egy 103, 82 nm-es kertrész, melynek elején udvari kocsibeálló van. Az ingatlan 80%-ban felújított, néhol még igényel némi javítást. A környékre kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemző. Irányára: 16.900.000.- Ft.
16 900 000 Ft
Eladó Lakás - Hévíz
 
Ha Hévízen keres lakást, akkor feltétlenül nézze meg kínálatunkat! Új építésű, kiváló minőségben megálmodott, megtervezett és megépített lakás boldog tulajdonosa lehet. Ez a lakás 92,6 nm alapterületű, kétszintes, melyhez terasz és önálló kertrész és egy kocsibeálló is tartozik. Ebben a házban egy 81, egy 91,5 és egy 89 nm lakás is van eladó. Egyedi kínálat! Döntsön saját tapasztalata alapján, nézze meg mielőbb! Várom hívását!
47 000 000 Ft
Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker.
Alacskai út 
KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK Budapest XVIII. kerületének csendes, nyugodt és zöld területekkel körülölelt részén található 100 + 68 m2-es, igényesen megépített, újszerű, légkondicionálóval felszerelt, önálló családi ház, 800 m2-es telken. Az ingatlanban 2 szinten 4 szoba, duplakomfort, A konyhában méretre készített, beépített konyhabútor és konyhai berendezések (hűtő, mosogatógép, elektromos sütő és kerámia főzőlap, mikrohullámú sütő) vannak, melyeket az ár magában foglalja. Az épület biztonságát távfelügyeleti riasztórendszer biztosítja. Az utca felől egy 7 méteres térkövezett előkerten keresztül juthatunk a házhoz, ahol a garázs bejárata előtt 3 gépkocsi számára alkalmas fedett beálló is van.
51 500 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VI. ker.
Zichy Jenő utca 
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, a VI. kerületének frekventált részén, a körúton belül, a Zichy Jenő utcában ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlanok. A projekt keretében 13 db luxuskategóriás új lakás kerül kialakításra, több szintráépítéssel. Mindegyik lakáshoz minimum egy terasz is tartozik. Kínálatban lévő lakások a 2-től 3 szobásak, 47 m2-től a 143 m2-ig szabadon választhatóak. A kínálatban szereplő lakások HŐSZIVATTYÚ(padlófűtés-mennyezeti hűtés) fűtésesek, EGYEDI MÉRŐÓRÁKKAL, NAPFÉNYESEK, UDVARI vagy UTCAI nézetűek. Az ingatlanok a II. emelet és az V. emelet között találhatóak. A jelenlegi lakás V. EMELETI, 143,28 m2 alapterületű, belső kétszintes, NAPPALI+3 HÁLÓ szobás, DUPLA KOMFORTOS, DUPLA TERASZOS(22,08 m2) lakás. A ház egy régi polgári ház, mely az emeletráépítés keretében fel lesz újítva és LIFT kerül kialakításra. Jöjjön nézze meg! Tökéletesen alkalmas család részére, de kiadásra is, mivel központi elhelyezkedése miatt igen keresett. A lakások várható átadási ideje 2018. 07.31! A lakások kialakításánál a tulajdonosok kívánságai szerint tudjuk alakítani a belső válaszfalak helyzetét, az Ön igényeinek megfelelően helyezhetők el, a burkolatokat, falak színeit is megválaszthatja az ingatlan tulajdonosa, valamint, hogy fürdőkádat és/vagy zuhanyfülkét szeretne beépíttetni a fürdőszobájába, így a végén valóban az Ön igényeit kielégítve költözhet be új belvárosi ingatlanába. Kösse le most, kedvező nm áron, leendő lakását! Kérem nézze végig lakáslistánkat, amelyben megtalálhatja az Önhöz legközelebb állót. Egy tenyérnyi zöld mező a város szívében. Ide mindig öröm lesz hazatérni. Keressen bizalommal! A vételár tartalmazza az Ügyvédi díjat! Ár: 137.344.800 Ft.
137 344 800 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!