A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 3199 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Kiadó Lakás - Bp V. ker.
Hercegprímás utca 
V kerületben a BAZILIKA MELLETT! Hercegprímás utcában hosszútávra kiadó egy 56m2-es, 2 szobás, I emeleti, utcai, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses, fantasztikusan felújított és luxus bútorokkal berendezett exkluzív lakás, renovált, gyönyörű, polgári, liftes épületben. A nappaliból nyílik a hálószoba, amihez külön zuhanyos mosdó tartozik. A konyha teljesen gépesített, mosó és mosogatógéppel felszerelt. Világító onyx fal, luxus led világítás, egyedi burkolatok, bordűrök, polcrendszer, klíma és riasztó rendszer lett beépítve. Bérleti díj: 950 EUR/hó+rezsi Just next to BASILIKA in Hercegprímás street a beautifully restored 56m2, 2 room, first floor, street facing, fully and luxury furnished, bright and quiet apartment with separated gas heating and air-conditioning is for rent for long term, in a nice classical building with elevator. The living room is street facing, the kitchen is separated and eqipped with dishwasher, micro, fridge, and owen. There is an extra shower in the bedroom. An onyx shower cabin is in the master bathroom. Rent: 950 EUR/month+costs
950 EUR
Eladó Lakás - Bp XXIII. ker.
Templom utca 
Eladó Soroksár központjában 4 lakásos kulturált udvarban 66 m2-s 2 szobás, igény szerint 1 + 2 szobássá alakítható ! A lakást 100%-ban igényesen felújítva(2016\')A fűtés gépészetileg kialakított cirkó rendszer, de a kazánt és a lap radiátorok hiányoznak ! A kertben garázs és saját kerti tároló illetve 25 m2-s száraz pince tartozik az ingatlanhoz, illetve lekeríthető 50 m2-s kert. A környék nyugodt, közelben minden megtalálható .A tömeg közlekedés jó (kék busz-hév), éjszakai járatokkal is a Belváros 30 perc alatt megközelíthető . Az irány ár 21,5 M
19 900 000 Ft
Eladó Lakás - Bp XIV. ker.
Vezér utca 
XIV. kerületben, az Örs vezér tere mellett, a Vezér úton megvételre kínálunk egy PANELPROGRAMOS házban lévő, 2 + 1 félszobás, átlagos állapotú, 68 m2-es, LOGGIÁS panellakást. A szobák eredeti parkettások, fürdő helyiség, WC, konyha és előszoba járólapos. A nyílászárók műanyag thermo ablakosak. Az Örs vezér téri M2-es metróállomás 5 perc alatt elérhető.
25 990 000 Ft
Eladó Önálló ház - Ábrahámhegy
 
Vízparti ingatlan! Ábrahámhegyen közvetlen vízkapcsolatos ingatlan eladó! A polgári stílusú épület az 1930-as években épült, a kor építészeti megoldásainak megfelelően. A hangulatos 64 nm nagyságú , kétszobás ház egyéni igényeknek megfelelően felújításra szorul. Az építési szabályoknak megfelelően az épület bővíthető! A fűtés cserépkályhával megoldott! Az ingatlan igazi értéke, 1068 nm nagyságú telek , amelyről saját stégen keresztül a nyílt vízre juthatunk ki. Egyedi alkalom , ritka lehetőség! Ha értékálló vízparti ingatlant keres, itt a lehetőség, hiszen nagyon kevés hasonló adottsággal rendelkező telek van a Balaton partján! Irányár: 62 Millió Ft
62 000 000 Ft
Eladó Iroda - Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros 
IX. kerület, Belső-Ferencvárosban megvételre kínálunk egy 3801 m2-es, 2 egymás mellett lévő, de egy helyrajzi számmal rendelkező irodaépületet. Az egyik épület 1897-ben épült, 2 emeletes, pincéből, földszintből, első emeletből és tetőtérből áll. A ház beépítési módja zártsorú, keleti főhomlokzatú és az U-alakú alaprajza miatt egy belső, védett udvarral rendelkezik, melyben 5 gépkocsi részére a parkolás is megoldható. A másik épület 2006-ban épült, 4 emeletes, liftes, újszerű állapotú. Parkolás az épületben kialakított teremgarázsban és az épület előtt megoldható. Az ingatlan biztonsági szolgálattal ellátott, valamint akadálymentesített. Jelenleg két szintet hostelként üzemeltetnek, a többi helyiség határozatlan időre bérbe van adva. A két épület, külön-külön is megvásárolható.
1 500 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!