A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 2010 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Önálló ház - Lajosmizse
 
Bács-Kiskun megyében, Kecskemét és Dabas közötti Felsőlajoson, az 5-ös főút mellett eladásra kínálok 5.755 nm-es területen lévő, 70 nm-es, összkomfortos tanyát, 250 nm-es melléképülettel. A belső falakat fával burkolta a tulajdonos, a járólapok színét is ehhez választotta. 15 nm-es teraszról lehet gyönyörködni a gondozott veteményesben, gyümölcsösben /30 db gyümölcsfa van/, díszcserjékben, virágokban. Ezt a területet öntözőrendszer hálózza be, melynek vize 35 m mély fúrt kútból ered. Az ivóvizet hidrofor beiktatásával 63 m mély kút biztosítja. A 21 nm-es garázson kívül, egykor tárolónak használt épület ad még helyet 2 autónak. A tanyagazda ötletességét bizonyítja, hogy a lakóépületből ajtó vezet a garázsba, innen egy folyosón tovább lehet jutni a karbantartott ólakhoz. Esős időben is kényelmesen el lehet látni az állatok gondozását. A vezetékes telefont egyaránt fel lehet venni a mosdóval felszerelt garázsban, a raktárban, a riasztó rendszer érzékeli az éjszakai mozgásokat. A 7 nm-es pince praktikusan kialakítva, minden télire valót befogad. 10 nm-es medence kialakítása elkezdődött, befejezése az új tulajdonosra vár. Vegyes tüzelésű kazán és gáztartály biztosítja a fűtést. Amennyiben szeretne az alföldi tanyavilágban élni teljes kényelemben, érdekli a kertészkedés, gazdálkodás, én megtaláltam Önnek az ingatlant! Kérem keressen elérhetőségeim egyikén és végig vezetem ezen a nem mindennapi tanyán! Irányár: 7,9 Mft.
7 900 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VI. ker.
Székely Bertalan utca 
EGY KIS OÁZIS A BELVÁROSBAN! A VI. kerületben, a Székely Bertalan utcában, eladó egy 31 m2-es, földszinti, kertkapcsolatos, világos, jó állapotú lakás. Pár perc sétára van a troli és az M1-es metró megállója. Az ár irányár!
21 500 000 Ft
Eladó Lakás - Bp IV. ker.
Újpest 
Megvételre kínálok a rohamosan fejlődő Újpesten, 2018 májusi átadással társasházi lakásokat, 2 lépcsőházas, liftes házban.A9-as 78,59 m2-es, fszt.-i., saját kerttel. Nappali+1+1 szobás, nyugati tájolású, cirkó fűtéses. CSOK igényelhető a lakások 90%-ára. Lakásokhoz teremgarázs 2,5 millió Ft., tároló 350 ezer Ft./m2. Garázs+tároló 3 millió Ft .A lakók kényelmét egy közös parkosított kert , játszótér szolgálja. Burkolatok, szaniterek, belső ajtók, falszínek választhatóak. Már most leköthetők! Referencia munkák megtekinthetők a kerületben is. Ára 45,4 millió Ft.
45 400 000 Ft
Eladó Önálló ház - Bp XI. ker.
Péterhegyi út 
XI. kerület, Kelenvölgyben, családi házas környezetben, a Péterhegyi úton eladó egy 1969-ben épült önálló családi ház, A házhoz tartozó telek mérete 934 m2. A ház belseje felújítandó, új tulajdonosa igénye szerint alakíthatja, a tetőtér is alkalmas a beépítésre. Belmagassága 2,3m(földszint)-3,2m(emelet) Jelenleg a földszinten nappali, szobának használt tároló, konyha, WC és szerelőaknával felszerelt garázs van, összesen 87 m2 alapterületen. Az emeleten 4 különbejáratú szoba (kettő közös erkéllyel) és fürdőszoba, a ház alatt pince van. A házhoz a garázshoz kapcsolódva egy 33 m2-es külső garázs került hozzáépítésre. A központi fűtést gáz + vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szobák napfényesek, az utcafronti részen is a nagy kertre nyílnak. Kényelmes, ideális családi otthon kialakítására remek választás. A közlekedés kiváló, a Kelenföldi vasútállomás (M4 és busz-, villamosjáratok) pár perc alatt és Újbuda Központ is közvetlen buszjárattal elérhető.
59 000 000 Ft
Eladó Üzlethelyiség - Pécel
Álmos vezér utca 
Befektetők, vállalkozók figyelmébe ajánlom, ezt a péceli, bejáratott, igényes és magas színvonalon működő fitnesz és üzletközpontot, a város újonnan kiépített részén! A fitnesz terem mellett, Pub, fodrászat, közért, étterem és cukrászda valamint irodák biztosítják a vállalkozás profi működését 900 m2-en, 900 m2-es telken, valamit hozzá tartozik egy még beépítetlen 900 m2-es építési telek. Irányár: 220 millió Ft.
220 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!