A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 2232 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Önálló ház - Nyáregyháza
 
Nyáregyházán kínálunk megvételre egy 65 m2-es, összközműves, vályog falazatú, KÉTGENERÁCIÓS családi házat. Az ingatlanhoz 1010 m2-es telek tartozik, valamint több melléképület is, így akár gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. A ház jó elrendezésű, 2 szoba, fürdő, kialakítható konyha és egy nappali található benne, melyek fűtése vegyes tüzelésű kazánnal vagy cserépkályhával megoldott. Fúrt kúttal rendelkezik. Ha szeretne jó áron egy akár rögtön költözhető házat, kérem hívjon, hogy megmutathassam Önnek!
10 500 000 Ft
Eladó Lakás - Bp XV. ker.
Arany János utca 
XV. kerületben, az Arany János utcában kínálunk megvételre egy 44 m2-es, másfél szobás, felújított, földszinti, utcai nézetű, gázkonvektoros fűtésű lakást. A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es tároló. A parkolás ingyenes a ház előtt. A közlekedés kiváló. Várom hívását a hét bármelyik napján!
18 000 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VI. ker.
Jókai utca 
VI. kerületben, a Jókai utcában, a Nyugati tértől pár lépésnyire kínáljuk megvételre ezt a liftes ház 2. emeletén elhelyezkedő, műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújított, 45m2-es, utcai nézetű lakást. Rövid és hosszútávú kiadásra is tökéletes választás! Nézze meg, és tegyen ajánlatot! Irányár: 37,9 millió Forint.
37 900 000 Ft
Eladó Lakás - Bp II. ker.
Lövőház utca 
II. kerület közkedvelt sétáló utcájában, karnyújtásnyira a épp gyönyörűen megújuló Millenáris Park mellett, a LÖVŐHÁZ utcában kínálom megvételre ezt a a tágas, utcai nézetű, 2,5 szoba hallos, de könnyedén 2+2 fél szobássá alakítható, liftes, rendezett házban lévő polgári lakást. A lakás azonnal birtokba vehető. Fűtése jelenleg gazdaságos elektromos, amely éjszakai áramról megy, de ez cirkóra könnyedén kiváltható, korszerűsíthető. Közlekedés, ellátottság, kikapcsolódási lehetőségek mind a közelben. Fény utcai piac, posta, boltok, bevásárló központ, Marczibányi tér, kávézók, éttermek, számtalan iskola és óvoda a közvetlen közelben. A lakás jelenleg is lakható közepes állapotban van. Az ingatlan irányára: 59.9 millió Ft! Remek hely, ne maradjon le róla!
59 900 000 Ft
Eladó Lakás - Bp IX. ker.
Vágóhíd utca 
Eladó egy PENTHOUSE jellegű lakás az Allure Residence-ben! A nettó 127 m2 alapterületű, 4 szobás, exkluzív adottságú, 92 m2-es saját terasszal ellátott ingatlan, kiváló otthon nyújt bármely korosztály számára, akinek fontos a minőség és biztonság!
118 167 840 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!