Eladó Bevásárló központ Komló


Eladó Bevásárló központ

R252081
8541 m²
0
Felújítandó (1)
utca

Komlón a belvárosban, összesen 8541 nm alapterületű bevásárló központ remek adottságú, ám jelenleg szomorú állapotú építményt olyan modern, nyugat-európai színvonalú, multifunkcionális létesítménnyé alakítható, illetve bővíthető, amely divatos üzletek és szolgáltató helyek kialakításával vonzó helyszínt biztosítana a komlóiak és a környékbeliek számára, egyben megoldást nyújtana a környék parkolási gondjaira, valamint az új Pannon Volán buszpályaudvar és akár egy új piac számára is. Integrált városfejlesztési támogatás felhasználható a projektre. Az ingatlan ára 250 M Ft. Ne hezitáljon hívjon most.

Alapadatok

Azonosító R252081
Ingatlan típusa Bevásárló központ
Megbízás típusa Eladó
Irányár 250 000 000 Ft
Négyzetméter ár 29 271 Ft
Hely Komló
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 8541 m²
Valós 8541 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült ~1960
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Komlón a belvárosban, összesen 8541 nm alapterületű bevásárló központ remek adottságú, ám jelenleg szomorú állapotú építményt olyan modern, nyugat-európai színvonalú, multifunkcionális létesítménnyé alakítható, illetve bővíthető, amely divatos üzletek és szolgáltató helyek kialakításával vonzó helyszínt biztosítana a komlóiak és a környékbeliek számára, egyben megoldást nyújtana a környék parkolási gondjaira, valamint az új Pannon Volán buszpályaudvar és akár egy új piac számára is. Integrált városfejlesztési támogatás felhasználható a projektre. Az ingatlan ára 250 M Ft. Ne hezitáljon hívjon most.

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújítandó (1)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Raktárépület
Vác

928 600 000 Ft

Eladó Telek
Örkény

5 300 000 Ft

Eladó Telek
Bp XXI. ker.
Weiss Manfréd út

654 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Keszthely

31 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pilisjászfalu
Bécsi út

14 605 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

99 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

1 000 000 Ft