Eladó Ikerház Bp XII. ker. Farkasvölgy


Eladó Ikerház

R427754
285 m²
7
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kivételes ajánlat ! XII. kerület Farkasvölgy természetvédelmi területe mellett, csendes, elegáns utcában - kétlakásos társasházi - ikerházfél eladó. Az 1996-ban épült, bruttó 280 nm alapterületű ingatlan 3 emeletén, szinteltolást alkalmazva kialakított helyiségek a mai kornak megfelelő igényességgel, minőségi anyagok felhasználásával biztosítják a teljes kényelmet, nyugalmat. Az utca szinten a terasz-, illetve kertkapcsolatos, egy légtérben elhelyezkedő elegáns, tágas, működő kandallós nappali, konyha és étkező kényelmes életteret nyújt egy nagy családnak is. Nyáron a 30 nm-es teraszon lehet gyönyörködni a természetben. A 4 külön bejáratú hálószoba mindegyikéhez azokból nyíló, ablakos fürdőszoba, három szobához erkély, illetve terasz is tartozik. Az emeleten még egy kisebb nappali, egy kis dolgozószoba és gardróbhelyiségek is vannak. Az alsó szinten igényesen kialakított fitneszterem, tároló, mosókonyha, egy infra- és egy finn szauna szoláriummal és külön fürdő került kialakításra. A házat a sok igényesen kidolgozott fa, a gyönyörű burkolatok felhasználása teszi elegánssá, hangulatossá. A ház D-DK-i tájolású, napfényes, világos. A panorámát és a csendet legfeljebb a madarak \"zavarják\". Valamennyi helyiség, berendezés és a kert is folyamatosan karbantartott, klímaberendezés, napkollektorok biztosítják a megfelelő hőmérsékletet. A kizárólagos, közel 800 nm-es kerthasználatot a társasházi alapító okirat szabályozza. A rendezett, nagy kert körülveszi a házat, intimitást biztosítva az itt lakóknak. A minimális közös költség a közös világítást tartalmazza, a tulajdonosok saját költségüket fedezik. A garázsba két autó állhat be kényelmesen, de az utcán a parkolás díjmentes. Gyalogosan az 53-as busz 10 perc alatt elérhető. Kisgyermekes családoknak is kiváló, több óvoda, foglalkoztató, iskola a közelben.

Alapadatok

Azonosító R427754
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 220 000 000 Ft
Négyzetméter ár 771 930 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Farkasvölgy
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Farkasvölgy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)374-1680
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 285 m²
Valós 285 m²
Telekterület 767 m²
Belmagasság 2.5

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés társasházzá alakítva. Mindenki a saját költségét fedezi, egyedül a közös világítást felezik

Épület

Épült 1996
Emeletek III.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Kivételes ajánlat ! XII. kerület Farkasvölgy természetvédelmi területe mellett, csendes, elegáns utcában - kétlakásos társasházi - ikerházfél eladó. Az 1996-ban épült, bruttó 280 nm alapterületű ingatlan 3 emeletén, szinteltolást alkalmazva kialakított helyiségek a mai kornak megfelelő igényességgel, minőségi anyagok felhasználásával biztosítják a teljes kényelmet, nyugalmat. Az utca szinten a terasz-, illetve kertkapcsolatos, egy légtérben elhelyezkedő elegáns, tágas, működő kandallós nappali, konyha és étkező kényelmes életteret nyújt egy nagy családnak is. Nyáron a 30 nm-es teraszon lehet gyönyörködni a természetben. A 4 külön bejáratú hálószoba mindegyikéhez azokból nyíló, ablakos fürdőszoba, három szobához erkély, illetve terasz is tartozik. Az emeleten még egy kisebb nappali, egy kis dolgozószoba és gardróbhelyiségek is vannak. Az alsó szinten igényesen kialakított fitneszterem, tároló, mosókonyha, egy infra- és egy finn szauna szoláriummal és külön fürdő került kialakításra. A házat a sok igényesen kidolgozott fa, a gyönyörű burkolatok felhasználása teszi elegánssá, hangulatossá. A ház D-DK-i tájolású, napfényes, világos. A panorámát és a csendet legfeljebb a madarak \"zavarják\". Valamennyi helyiség, berendezés és a kert is folyamatosan karbantartott, klímaberendezés, napkollektorok biztosítják a megfelelő hőmérsékletet. A kizárólagos, közel 800 nm-es kerthasználatot a társasházi alapító okirat szabályozza. A rendezett, nagy kert körülveszi a házat, intimitást biztosítva az itt lakóknak. A minimális közös költség a közös világítást tartalmazza, a tulajdonosok saját költségüket fedezik. A garázsba két autó állhat be kényelmesen, de az utcán a parkolás díjmentes. Gyalogosan az 53-as busz 10 perc alatt elérhető. Kisgyermekes családoknak is kiváló, több óvoda, foglalkoztató, iskola a közelben.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 7 (7)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 33 Nem van
Szoba 15 Nem van
Szoba 15 Nem van
Szoba 17 Nem van
Szoba 9 Igen Nincs
Fürdő WC-vel 6
Fürdő WC-vel 6.8
Fürdő WC-vel 5.6
Fürdő WC-vel 5.5
WC 1.5
Egyéb 0
Egyéb 0
Egyéb 0
Terasz 30
Terasz 10
Terasz 8

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Szaunavan
Fittnessvan
Kertisütővan
Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Maradandó ingóságok beépített bútorok

További információk

Parkolóhely garázs 3 autó
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Ikerház
Bp XII. ker.
Nógrádi utca

450 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kerepes

96 800 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Teréz körút

120 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XXII. ker.
Gádor utca

115 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

50 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Drégely utca

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szív utca

49 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dömsöd

65 000 000 Ft