Eladó Ikerház Bp XVI. ker. Nagyiccetelep


Eladó Ikerház

R432171
121.7 m²
5
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

XVI. ker., Sashalmon, csendes aszfaltozott utcában, családi házas környezetben ELADÓ(ak) jól átgondolt tervek alapján, minőségi anyagok felhasználásával készülő, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ(ak), belső 2 szintes, 122 m2-es, DUPLA KOMFORTOS lakása(i). Két szomszédos telken 1-1 ikerházat (4 lakás) épít a kivitelező, a hátsó házrészek közül még 1db elérhető, ill. még 2db, előkertes, utcafronti lakás vásárolható meg. Alapterületre és elrendezésre tökéletesen megegyezik mindegyik lakás, egymás tükörképei. A tervek alapján nappali + 4 szoba kerül kialakításra minden házrészben, de az elrendezésen jelenleg még egyéni igények szerint lehet módosítani. Tervezett beosztást tekintve a FÖLDSZINTEN: amerikai konyhás étkezős nappali (ahol az étkezős konyha akár ajtóval is szeparálható), vendégszoba, ablakos fürdő+wc, tágas előtér és egy kényelmes, világos lépcsőfeljáró kap majd helyt. Az EMELETEN: 3 teljes (külön bejáratú) szoba, ablakos, 11 m2-es, nagy fürdőszoba wc-vel, ablakkal is rendelkező, 6m2-es, háztartási helyiség, közlekedő és a földszintre történő lejárat lesz kiépítve. A nappaliból egy 21 m2-es, kényelmes TERASZ-ra léphetünk ki, míg az emeleten két szobából megközelíthetően egy 7 m2-es ERKÉLY biztosítja majd a kertre néző kilátást. A lakások egyenként kb.370-400 m2-es telekrésszel rendelkeznek majd és 1 autó számára felszíni beálló is biztosított lesz. Az ikerházak átadásának tervezett időpontja 2020. június. Az elrendezésen egyéni igények szerint is lehet még módosítani. CSOK igénybe vehető! A környék infrastruktúrája kiváló, közelben minden (közintézmények, bevásárlási stb.) megtalálható, míg a HÉV és buszmegálló 1-2 percnyi távolságra van.

Alapadatok

Azonosító R432171
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 76 500 000 Ft
Négyzetméter ár 628 595 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Nagyiccetelep
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Nagyiccetelep
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2503
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 121.7 m²
Valós 121.7 m²
Telekterület 400 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség nincs

Épület

Épült 2019-2020
Emeletek I.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés XVI. ker., Sashalmon, csendes aszfaltozott utcában, családi házas környezetben ELADÓ(ak) jól átgondolt tervek alapján, minőségi anyagok felhasználásával készülő, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ(ak), belső 2 szintes, 122 m2-es, DUPLA KOMFORTOS lakása(i). Két szomszédos telken 1-1 ikerházat (4 lakás) épít a kivitelező, a hátsó házrészek közül még 1db elérhető, ill. még 2db, előkertes, utcafronti lakás vásárolható meg. Alapterületre és elrendezésre tökéletesen megegyezik mindegyik lakás, egymás tükörképei. A tervek alapján nappali + 4 szoba kerül kialakításra minden házrészben, de az elrendezésen jelenleg még egyéni igények szerint lehet módosítani. Tervezett beosztást tekintve a FÖLDSZINTEN: amerikai konyhás étkezős nappali (ahol az étkezős konyha akár ajtóval is szeparálható), vendégszoba, ablakos fürdő+wc, tágas előtér és egy kényelmes, világos lépcsőfeljáró kap majd helyt. Az EMELETEN: 3 teljes (külön bejáratú) szoba, ablakos, 11 m2-es, nagy fürdőszoba wc-vel, ablakkal is rendelkező, 6m2-es, háztartási helyiség, közlekedő és a földszintre történő lejárat lesz kiépítve. A nappaliból egy 21 m2-es, kényelmes TERASZ-ra léphetünk ki, míg az emeleten két szobából megközelíthetően egy 7 m2-es ERKÉLY biztosítja majd a kertre néző kilátást. A lakások egyenként kb.370-400 m2-es telekrésszel rendelkeznek majd és 1 autó számára felszíni beálló is biztosított lesz. Az ikerházak átadásának tervezett időpontja 2020. június. Az elrendezésen egyéni igények szerint is lehet még módosítani. CSOK igénybe vehető! A környék infrastruktúrája kiváló, közelben minden (közintézmények, bevásárlási stb.) megtalálható, míg a HÉV és buszmegálló 1-2 percnyi távolságra van.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25.88 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11.16 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12.42 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12.3 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11.94 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 12.46
Egyéb 5.68
Fürdő WC-vel 10.95
Közlekedő 5.36
Fürdő WC-vel 3.92
Egyéb 6.82
Terasz 21.11
Terasz 7.06

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 1 autónak udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Dunakeszi

63 800 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

12 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Alsónémedi

44 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Szabadföld út

35 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Solymár
Kápolna utca

75 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Budakeszi
Pataki Ferenc utca

55 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

85 000 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Csongrád
Baross Gábor rakpart

53 000 000 Ft