Eladó Ikerház Bp XVI. ker. Nagyiccetelep


Eladó Ikerház

R434591
163 m²
5
Újszerű (5)
utca

ÚJSZERŰ, ELEGÁNS IKERHÁZ ELADÓ! XVI. kerületben kínálom megvételre ezt a 390 m2-es telken lévő, belső két szintes, 163 m2-es, 4 + 1 félszobás, dupla fürdőszobás, kitűnő elosztású, újszerű állapotú, csendes, napfényes ikerházat. Az ingatlan kiváló hangszigeteléssel rendelkezik, a két ház között 2x25 cm-es Porotherm téglafal van egymástól elszigetelve, önálló födémekkel. A ház 2012-ben épült, csendes mellékutcában, természetvédelmi terület szomszédságában található. A földszinten az előszobába érkezünk, rögtön jobbra van a dolgozószoba, tovább haladva az amerikai konyhás nappali-étkezővel, kamra, fürdőszoba (zuhanykabin, wc, bidé, mosdó). A nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A garázs külön bejáratú. Az emelten 3 külön nyíló szoba, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, különálló, kézmosóval felszerelt WC található. Az utcára néző szobából egy fedett terasz nyílik. Az emeleten található még egy praktikus mosókonyha, egyedi szekrényekkel, tárolókkal, pulttal, ami elrejti a mosó és szárítógépeket, vasalódeszkát, tisztítószereket. A mennyezet monolit vasbeton födém. Nyílászárók, burkolat: az egész házban fa nyílászárók, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal minden ablakon. A terasz ajtón elektromos redőny, a teraszon motoros napellenző található. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap, vagy tölgyfa parketta van. Épületgépészet, elektromos berendezések: A fűtési rendszer, terasz, garázskapu, kertkapu, napellenző, támfal világítás a kertben okos vezérléssel működik, telefonról is vezérelhető. A fűtés zónánként, helyiségenként szabályozható (Honeywell). Padlófűtés a földszinten és az emeleten is, a szobákban radiátoros fűtés üzemel. A melegvíz ellátást 300 literes indirekt melegvíz tároló, napkollektor és cirkulációs melegvíz szivattyú segíti. Az alacsony energiaigényt a 30 cm-es Porotherm téglafal és 8 cm Nikecell hőszigetelés és korszerű fa nyílászárók biztosítják. A teraszt szükség esetén a legkorszerűbb, távvezérelhető infrapaneles fűtés melegíti fel, 4 panellel. A ház minden helyisége (beleértve a kerti faházat is!), riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötött rendszer része. Emeleten és földszinten egyaránt inverteteres hűtő-fűtő klíma van. A ház mögött található egy faház, kitűnő megoldás a kerti dolgok tárolására. Budapest belvárosa könnyen elérhető. 5 perc séta a buszmegálló az Örs vezér tér felé, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, posta. Ideális választás fiatal pároknak és családoknak. Irányár: 155.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434591
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 155 900 000 Ft
Négyzetméter ár 956 442 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Nagyiccetelep
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Nagyiccetelep
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 163 m²
Valós 163 m²
Telekterület 390 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2012
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés ÚJSZERŰ, ELEGÁNS IKERHÁZ ELADÓ! XVI. kerületben kínálom megvételre ezt a 390 m2-es telken lévő, belső két szintes, 163 m2-es, 4 + 1 félszobás, dupla fürdőszobás, kitűnő elosztású, újszerű állapotú, csendes, napfényes ikerházat. Az ingatlan kiváló hangszigeteléssel rendelkezik, a két ház között 2x25 cm-es Porotherm téglafal van egymástól elszigetelve, önálló födémekkel. A ház 2012-ben épült, csendes mellékutcában, természetvédelmi terület szomszédságában található. A földszinten az előszobába érkezünk, rögtön jobbra van a dolgozószoba, tovább haladva az amerikai konyhás nappali-étkezővel, kamra, fürdőszoba (zuhanykabin, wc, bidé, mosdó). A nappali közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A garázs külön bejáratú. Az emelten 3 külön nyíló szoba, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, különálló, kézmosóval felszerelt WC található. Az utcára néző szobából egy fedett terasz nyílik. Az emeleten található még egy praktikus mosókonyha, egyedi szekrényekkel, tárolókkal, pulttal, ami elrejti a mosó és szárítógépeket, vasalódeszkát, tisztítószereket. A mennyezet monolit vasbeton födém. Nyílászárók, burkolat: az egész házban fa nyílászárók, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal minden ablakon. A terasz ajtón elektromos redőny, a teraszon motoros napellenző található. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap, vagy tölgyfa parketta van. Épületgépészet, elektromos berendezések: A fűtési rendszer, terasz, garázskapu, kertkapu, napellenző, támfal világítás a kertben okos vezérléssel működik, telefonról is vezérelhető. A fűtés zónánként, helyiségenként szabályozható (Honeywell). Padlófűtés a földszinten és az emeleten is, a szobákban radiátoros fűtés üzemel. A melegvíz ellátást 300 literes indirekt melegvíz tároló, napkollektor és cirkulációs melegvíz szivattyú segíti. Az alacsony energiaigényt a 30 cm-es Porotherm téglafal és 8 cm Nikecell hőszigetelés és korszerű fa nyílászárók biztosítják. A teraszt szükség esetén a legkorszerűbb, távvezérelhető infrapaneles fűtés melegíti fel, 4 panellel. A ház minden helyisége (beleértve a kerti faházat is!), riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötött rendszer része. Emeleten és földszinten egyaránt inverteteres hűtő-fűtő klíma van. A ház mögött található egy faház, kitűnő megoldás a kerti dolgok tárolására. Budapest belvárosa könnyen elérhető. 5 perc séta a buszmegálló az Örs vezér tér felé, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, posta. Ideális választás fiatal pároknak és családoknak. Irányár: 155.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 36 Nem van zöldudvar/kert DNY és Ny
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert DNY
Szoba 8 Igen van utca ÉK
Szoba 12 Nem van utca NY és ÉK
Szoba 12 Nem van utca K
Fürdő WC-vel 7.8
WC 1
Amerikai konyha 12
Egyéb 7.4
Előszoba 4.5
Terasz 16.5
Közlekedő 7.8
Kamra 2.1
Fürdő WC-vel 6.8
WC 2.1
Terasz 6.3
Egyéb 6.8

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített konyhabútor gépekkel, hűtő nélkül és mosókonyhában beépített bútor.

További információk

Parkolóhely garázs és 2 db felszíni beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Pécel
Kelő utca

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Batthyány Ilona utca

179 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Mátyásföld

175 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Gloriett ltp.

114 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.