Eladó Ikerház Dabas


Eladó Ikerház

R435498
99 m²
3
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

Dabas központjához közel, új építésű házak szomszédságában, 99 m2-es, új építésű, utcafronti ikerházfél eladó! Az ingatlan teljesen elkészült, kulcsrakész állapotban van, azonnal költözhető. Három szobával, amerikai konyhás nappalival, tágas fürdőszobával, melyben sarokkád, zuhanyzó és wc is található, külön álló wc-vel, mosókonyhával, kamrával, előszobával, terasszal rendelkezik. Minőségi kivitelezés, izléses burkolatok, tágas, világos helyiségek jellemzik a házat. Az ingatlan Porotherm téglából épült, 15 cm-es szigetelést kapott. A fűtése kombi cirkóval megoldott, padlófűtésen keresztül, kivéve a három hálószobát, itt radiátorok kerültek kiépítésre, valamint minden helyiség klimatizált. Az ikerházak találkozási pontja a dupla garázs, ebből az egyik, mely 23 m2-es, a meghirdetett ingatlanhoz tartozik. Udvara körbekerített, 350 m2-es telekkel rendelkezik. CSOK, 5%-os áfa visszatérítés igényelhető az ingatlanra. Nagyon kellemes és közkedvelt környezetben helyezkedik el az ikerház, ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435498
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 64 900 000 Ft
Négyzetméter ár 655 556 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 99 m²
Telekterület 350 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2023
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Dabas központjához közel, új építésű házak szomszédságában, 99 m2-es, új építésű, utcafronti ikerházfél eladó! Az ingatlan teljesen elkészült, kulcsrakész állapotban van, azonnal költözhető. Három szobával, amerikai konyhás nappalival, tágas fürdőszobával, melyben sarokkád, zuhanyzó és wc is található, külön álló wc-vel, mosókonyhával, kamrával, előszobával, terasszal rendelkezik. Minőségi kivitelezés, izléses burkolatok, tágas, világos helyiségek jellemzik a házat. Az ingatlan Porotherm téglából épült, 15 cm-es szigetelést kapott. A fűtése kombi cirkóval megoldott, padlófűtésen keresztül, kivéve a három hálószobát, itt radiátorok kerültek kiépítésre, valamint minden helyiség klimatizált. Az ikerházak találkozási pontja a dupla garázs, ebből az egyik, mely 23 m2-es, a meghirdetett ingatlanhoz tartozik. Udvara körbekerített, 350 m2-es telekkel rendelkezik. CSOK, 5%-os áfa visszatérítés igényelhető az ingatlanra. Nagyon kellemes és közkedvelt környezetben helyezkedik el az ikerház, ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 35
Közlekedő 11.5
Fürdő WC-vel 7
WC 2
Kamra 2
Egyéb 4
Terasz 8
Egyéb 23

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs 23m2
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Örkény

36 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Vajdahunyad utca

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Mária tér

95 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Örkény

36 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Klauzál utca

234 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Vajdahunyad utca

100 000 000 Ft