Eladó Ikerház Diósd


Eladó Ikerház

R428861
104 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

Diósd központjától pár perc sétára, de már csendes környezetben eladó, egy 104 nm-es ikerház felső emelete. A lakáshoz a teljes telekterület fele tartozik, ami teljesen különálló a másik szomszédtól, ez 644 nm. Az ingatlan 104 nm-es, 3 szobás, tágas konyhával és étkezővel rendelkezik, valamint 25 nm-es garázzsal és ugyanekkora tárolóval. A kert gondozott és karbantartott. Szomszédok csendesek. Környék infrastruktúrája kiváló, a környéken minden megtalálható amire szükség lehet. Bármi kérdése van, hívjon bizalommal! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Alapadatok

Azonosító R428861
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 47 500 000 Ft
Négyzetméter ár 456 731 Ft
Hely Diósd
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)489-5100
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda József A. utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 104 m²
Valós 104 m²
Telekterület 644 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1970
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa nyitott
Lift nincs
Megjegyzés Diósd központjától pár perc sétára, de már csendes környezetben eladó, egy 104 nm-es ikerház felső emelete. A lakáshoz a teljes telekterület fele tartozik, ami teljesen különálló a másik szomszédtól, ez 644 nm. Az ingatlan 104 nm-es, 3 szobás, tágas konyhával és étkezővel rendelkezik, valamint 25 nm-es garázzsal és ugyanekkora tárolóval. A kert gondozott és karbantartott. Szomszédok csendesek. Környék infrastruktúrája kiváló, a környéken minden megtalálható amire szükség lehet. Bármi kérdése van, hívjon bizalommal! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11 Igen van zöldudvar/kert DNY
Szoba 18 Nem van utca DK
Szoba 20 Nem van utca DK
Konyha 12
Fürdő 6.4
WC 1
Kamra 3.6
Előszoba 2.4
Egyéb 14
Egyéb 25
Egyéb 25

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dabas

31 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

34 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Országút

79 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Csörög

13 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kőbánya-Városközpont

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Öv utca

63 700 000 Ft