Eladó Ikerház Fót Fótliget


Eladó Ikerház

R429541
320 m²
5
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

A Fótliget lakóparkban megvételre kínálunk egy mediterrán stílusban épült, energetikailag passzívnak minősített ikerházat. A ház 2010-ben épült, 50 cm-es, hő és hangszigetelt különleges betontechnológiával. Levegő víz hőszivattyús rendszer gondoskodik a mennyezet és padló fűtéséről, hűtéséről, ezen kívül egy fa tüzeléses kandalló is beépítésre került a nappaliban. A padló burkolatok jellemzően bambuszból vannak, automata porszívó, szellőztetőrendszer lett beépítve. A tulajdonos viccesen megjegyezte, hogy gyakorlatilag egy gyertya is befűti az egész házat, olyan a szigetelés. A földszinten egy 80 m2-es egylégterű helyen él a család. Itt van az étkező, a gyönyörű tömör cseresznyefa konyha, igényes gépekkel felszerelve és a nappali, ahonnan a kertbe tudunk kilépni. A földszinten ezen kívül egy mini wellness részleg is kialakításra került, jakuzzival, infra szaunával, zuhanyzóval. Az emeleten 3 szoba és 2 fürdőszoba van, gardrób és egy gyönyörű, tágas, intim terasz, amely egy ősfás parkra néz. A pincében találunk egy mozitermet, kis borospincét, gépészeti helyiséget. 2 állásos garázs tartozik a házhoz és egy zárt magánudvar, ahova csak a tulajdonos és az iker szomszéd tud bejutni. Az utcáról semmit sem lehet látni az ingatlanból, igazi mediterrán hangulat, valóságos természetközeliség, igényes anyaghasználat jellemzi az ingatlant. A kiköltözés rugalmas, gyorsan birtokba vehető az ingatlan. E-mailben több képet tudok küldeni, ha lát benne fantáziát tekintse meg személyesen. Irányára: 149 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R429541
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 149 000 000 Ft
Négyzetméter ár 465 625 Ft
Hely Fót Fótliget
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Fótliget
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda József A. utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 320 m²
Valós 320 m²
Telekterület 680 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes
Közös költség 18000
Közös költség megjegyzés Fótliget lakópark kk: porta, őrzés, parkok gondozása, takarítása, közvilágítás, közösségi rendezvényszervezések.

Épület

Épült 2010
Emeletek I.
Szerkezet egyéb
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés A Fótliget lakóparkban megvételre kínálunk egy mediterrán stílusban épült, energetikailag passzívnak minősített ikerházat. A ház 2010-ben épült, 50 cm-es, hő és hangszigetelt különleges betontechnológiával. Levegő víz hőszivattyús rendszer gondoskodik a mennyezet és padló fűtéséről, hűtéséről, ezen kívül egy fa tüzeléses kandalló is beépítésre került a nappaliban. A padló burkolatok jellemzően bambuszból vannak, automata porszívó, szellőztetőrendszer lett beépítve. A tulajdonos viccesen megjegyezte, hogy gyakorlatilag egy gyertya is befűti az egész házat, olyan a szigetelés. A földszinten egy 80 m2-es egylégterű helyen él a család. Itt van az étkező, a gyönyörű tömör cseresznyefa konyha, igényes gépekkel felszerelve és a nappali, ahonnan a kertbe tudunk kilépni. A földszinten ezen kívül egy mini wellness részleg is kialakításra került, jakuzzival, infra szaunával, zuhanyzóval. Az emeleten 3 szoba és 2 fürdőszoba van, gardrób és egy gyönyörű, tágas, intim terasz, amely egy ősfás parkra néz. A pincében találunk egy mozitermet, kis borospincét, gépészeti helyiséget. 2 állásos garázs tartozik a házhoz és egy zárt magánudvar, ahova csak a tulajdonos és az iker szomszéd tud bejutni. Az utcáról semmit sem lehet látni az ingatlanból, igazi mediterrán hangulat, valóságos természetközeliség, igényes anyaghasználat jellemzi az ingatlant. A kiköltözés rugalmas, gyorsan birtokba vehető az ingatlan. E-mailben több képet tudok küldeni, ha lát benne fantáziát tekintse meg személyesen. Irányára: 149 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 78.6 Nem Nincs zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 18.8 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 12.59 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Szoba 11.34 Nem van zöldudvar/kert Nyugat
Egyéb 27.87
Tároló 4.16
Terasz 12.16
Fürdő WC-vel 10.53
Fürdő 8.54
Egyéb 23.03
Terasz 40.68
Egyéb 35.99
Egyéb 40.51

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Jakuzzivan
Szaunavan
Kertisütővan
Recepcióvan
Riasztóvan
Közös kertvan
Játszótérvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor marad, egyéb berendezések külön megállapodás tárgyát képezik.

További információk

Parkolóhely Garázs 2 autónak, 36 m2
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

105 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sümeg

59 000 000 Ft

Mühely

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Erdőskert

84 000 000 Ft

Kiadó Raktárépület
Bp IV. ker.
Berni út

300 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Bercsényi utca

68 500 000 Ft

Eladó Lakás
Fót

25 780 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Kazinczy utca

59 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Csengettyű utca

22 000 000 Ft