Eladó Ikerház Kakucs


Eladó Ikerház

R435518
95 m²
2
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Reális piaci ár alatt! Kakucson, új építésű házak szomszédságában, 95m2-es, 2 szobás ikerházfél keresi új tulajdonosát. Rendezett, kellemes utcában helyezkedik el ez a kis ékszerdoboz, mely 2019-ben épült, Porotherm téglából. A ház éke a hatalmas amerikai konyhás nappali, mely fekvésének köszönhetően ragyogó, benapozott helyiség. Tágas fürdőszobája fürdőkádas és zuhanyzós. A vételárba a gyönyörű konyhabútor és a kerti sütögető is bele tartozik. Fűtése gázcirkóval megoldott, radiátorokon keresztül, de lehetőség van kandalló beépítésére is. Tágas fedett terasszal rendelkezik. Udvara 347m2-es. Az ikerházak kapcsolódási pontja a kerti tároló. Az ingatlan főbb jellemzője a minőségi kivitelezés, igényes kialakítás, ízléses burkolatok, világos, tágas helyiségek. Minden igényt kielégítő otthont ajánlok figyelmébe, ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435518
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 57 900 000 Ft
Négyzetméter ár 609 474 Ft
Hely Kakucs
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 95 m²
Telekterület 347 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2019
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Reális piaci ár alatt! Kakucson, új építésű házak szomszédságában, 95m2-es, 2 szobás ikerházfél keresi új tulajdonosát. Rendezett, kellemes utcában helyezkedik el ez a kis ékszerdoboz, mely 2019-ben épült, Porotherm téglából. A ház éke a hatalmas amerikai konyhás nappali, mely fekvésének köszönhetően ragyogó, benapozott helyiség. Tágas fürdőszobája fürdőkádas és zuhanyzós. A vételárba a gyönyörű konyhabútor és a kerti sütögető is bele tartozik. Fűtése gázcirkóval megoldott, radiátorokon keresztül, de lehetőség van kandalló beépítésére is. Tágas fedett terasszal rendelkezik. Udvara 347m2-es. Az ikerházak kapcsolódási pontja a kerti tároló. Az ingatlan főbb jellemzője a minőségi kivitelezés, igényes kialakítás, ízléses burkolatok, világos, tágas helyiségek. Minden igényt kielégítő otthont ajánlok figyelmébe, ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 9.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11.5 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 55
Fürdő WC-vel 9
Kamra 2.5
Közlekedő 3.5
Egyéb 3.5

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Mária tér

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

92 390 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Petőfi Sándor utca

234 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

97 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

90 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Királyi Pál utca

1 200 EUR