Eladó Ikerház Révfülöp


Eladó Ikerház

R434780
95 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Balatoni örökpanorámás ingatlant ajánlok a figyelmükbe! Eladó Révfülöp vonzáskörzetében egy egyedi adottságú, csendes, nyugodt helyen fekvő Balatoni örökpanorámás ingatlan pár perc sétára a strandtól és a kikötőtől. Az ingatlan két helyrajzi szám alatt található. Az egyik telek besorolása: lakóház, udvar, gazdasági épület, garázs. Itt egy 70 m2-es 60-as években épült ikerház egyik fele van 1006 m2 telekterülettel. Az épület helyiségei: 2 különnyíló szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba. Az épülethez kapcsolódik egy udvarból nyíló 25 m2-es pince, valamint egy önálló garázs is található a telken. Közművek: Vezetékes víz, villany, gáz az utcában elérhető. Fűtése a szobákban egy-egy kandallóval lett megoldva. A másik helyrajzi szám alatt lévő telek egy 632 m2 nagyságú beépítetlen terület. Remélem felkeltettem az érdeklődését, amennyiben szeretné megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 220 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R434780
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 220 000 000 Ft
Négyzetméter ár 3 142 857 Ft
Hely Révfülöp
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 70 m²
Valós 95 m²
Telekterület 1638 m²
Belmagasság 2.5

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény

Épület

Épült 60-as években.
Szerkezet egyéb
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Balatoni örökpanorámás ingatlant ajánlok a figyelmükbe! Eladó Révfülöp vonzáskörzetében egy egyedi adottságú, csendes, nyugodt helyen fekvő Balatoni örökpanorámás ingatlan pár perc sétára a strandtól és a kikötőtől. Az ingatlan két helyrajzi szám alatt található. Az egyik telek besorolása: lakóház, udvar, gazdasági épület, garázs. Itt egy 70 m2-es 60-as években épült ikerház egyik fele van 1006 m2 telekterülettel. Az épület helyiségei: 2 különnyíló szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba. Az épülethez kapcsolódik egy udvarból nyíló 25 m2-es pince, valamint egy önálló garázs is található a telken. Közművek: Vezetékes víz, villany, gáz az utcában elérhető. Fűtése a szobákban egy-egy kandallóval lett megoldva. A másik helyrajzi szám alatt lévő telek egy 632 m2 nagyságú beépítetlen terület. Remélem felkeltettem az érdeklődését, amennyiben szeretné megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 220 millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 14
Fürdő WC-vel 7
Közlekedő 7
Pince 25

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Kertisütővan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

105 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Semmelweis utca

78 900 000 Ft

Eladó Lakás
Monorierdő

45 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Csengery utca

46 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

61 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

83 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

73 500 000 Ft