Eladó Ikerház Szentendre Pismány


Eladó Ikerház

R434142
118 m²
4
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Szentendrén, Pismány városrészen kínálom megvételre ezt a 600 m2-es telken lévő, 118 m2-es, 2 szintes, amerikai konyhás nappali + 3 szobás, 30 m2-es nagy teraszos, cirkó fűtéses, NAPFÉNYES, csendes, PANORÁMÁS, minimál stílusban felújított ikerházat! Az ingatlan 1980-ban épült és 2021-ben belülről teljes körűen fel lett újítva, víz-, gáz-, elektromos hálózat, burkolatok, nyílászárók cseréje megtörtént. Kívülről vakolt, nem szigetelt. A ház kitűnő elosztású, két szintes, napfényes, déli tájolású. A földszinten van garázs, mosókonyha, fürdőszoba, WC, tágas amerikai konyhás nappali, közvetlen kijárat a teraszra és a kertbe. Az emeleten fürdőszoba, 2 külön nyíló szoba és egy tágas előtér van, ami akár nappaliként is tud funkcionálni. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a nappaliban padlófűtés is van. A kertben igény esetén még 2 autónak felszíni udvari beálló kialakítható. KINEK AJÁNLOM? Akinek fontos a környezet, a tökéletes elhelyezkedés, a csend, a nyugalom, a harmónia és az elvehetetlen, festői szépségű örökpanoráma, aki értékeli a szépet és ezeket a csodákat, annak ez tökéletes választás. Fiatal pároknak, családoknak, akár a kedvezmények igénybevételével is megvásárolható. Az ingatlan per- és tehermentes, AZONNAL birtokba vehető! A modern, gépesített konyha (mosogatógép, mikró, sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó) és a beépített szekrények az emeleten az ár részét képezik. Irányár: 79.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434142
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 79 900 000 Ft
Négyzetméter ár 677 119 Ft
Hely Szentendre Pismány
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pismány
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 118 m²
Valós 118 m²
Telekterület 600 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1980
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Szentendrén, Pismány városrészen kínálom megvételre ezt a 600 m2-es telken lévő, 118 m2-es, 2 szintes, amerikai konyhás nappali + 3 szobás, 30 m2-es nagy teraszos, cirkó fűtéses, NAPFÉNYES, csendes, PANORÁMÁS, minimál stílusban felújított ikerházat! Az ingatlan 1980-ban épült és 2021-ben belülről teljes körűen fel lett újítva, víz-, gáz-, elektromos hálózat, burkolatok, nyílászárók cseréje megtörtént. Kívülről vakolt, nem szigetelt. A ház kitűnő elosztású, két szintes, napfényes, déli tájolású. A földszinten van garázs, mosókonyha, fürdőszoba, WC, tágas amerikai konyhás nappali, közvetlen kijárat a teraszra és a kertbe. Az emeleten fürdőszoba, 2 külön nyíló szoba és egy tágas előtér van, ami akár nappaliként is tud funkcionálni. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a nappaliban padlófűtés is van. A kertben igény esetén még 2 autónak felszíni udvari beálló kialakítható. KINEK AJÁNLOM? Akinek fontos a környezet, a tökéletes elhelyezkedés, a csend, a nyugalom, a harmónia és az elvehetetlen, festői szépségű örökpanoráma, aki értékeli a szépet és ezeket a csodákat, annak ez tökéletes választás. Fiatal pároknak, családoknak, akár a kedvezmények igénybevételével is megvásárolható. Az ingatlan per- és tehermentes, AZONNAL birtokba vehető! A modern, gépesített konyha (mosogatógép, mikró, sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó) és a beépített szekrények az emeleten az ár részét képezik. Irányár: 79.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 33.5 Nem Nincs zöldudvar/kert D
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 13.6 Nem van zöldudvar/kert D
Amerikai konyha 5.65
Fürdő WC-vel 4.42
Fürdő WC-vel 0
Előszoba 2.44
Előszoba 9.6
Terasz 30
Terasz 9.42

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok A modern gépesített konyha (mosogatógép, mikró, sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó) és a beépített szekrények az emeleten az ár részét képezik.

További információk

Parkolóhely garázs 19 m2-es + 2 autónak felszíni beálló kialakítható
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Érd

73 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Belváros

85 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kunadacs

30 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIV. ker.
Laky Adolf utca

200 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Kertész utca

84 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Szinyei Merse Pál

125 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

55 700 000 Ft

szoba, 23 m2

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

65 900 000 Ft