Eladó Ikerház Tárnok Ilona utca


Eladó Ikerház

R433301
65 m²
2
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Eladó Tárnokon, csendes, nyugodt utcában, egy 65 m2-es ikerház, külön 160 m2-es elkerített saját telekrésszel! Amerikai konyha-nappali, hálószoba, előszoba, fürdő, wc, terasz, kert és kocsi beálló. Az ingatlan 2018-as építésű, minőségi anyagokból, megbízható kivitelezőtől. A lakásban műanyag nyílászárók, illetve szúnyoghálós redőnyök is felszerelésre kerültek. A fűtése padlófűtéssel és lapradiátorokkal megoldott, klimatizált. Mindenhol álmennyezeti ledvilágítások kaptak helyet. Az ár tartalmazza az összes bútorzatot, amelyben a gépiesített konyha is benne van, minden Whirpool 6. érzék gépekkel felszerelt, illetve a Samsung hűtő is az ár részét képezi. Minőségi járólapok mindenhol! Közlekedése kiváló, a vonat 5 perc sétára található, amellyel Kőbánya Kispestre, Kelenföldre, és a Déli pályaudvarra 20 perc alatt elérhetünk. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, mind pár perc alatt elérhetőek.

Alapadatok

Azonosító R433301
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 45 500 000 Ft
Négyzetméter ár 700 000 Ft
Hely Tárnok Ilona utca
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)556-8676
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 65 m²
Valós 65 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2018
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Tárnokon, csendes, nyugodt utcában, egy 65 m2-es ikerház, külön 160 m2-es elkerített saját telekrésszel! Amerikai konyha-nappali, hálószoba, előszoba, fürdő, wc, terasz, kert és kocsi beálló. Az ingatlan 2018-as építésű, minőségi anyagokból, megbízható kivitelezőtől. A lakásban műanyag nyílászárók, illetve szúnyoghálós redőnyök is felszerelésre kerültek. A fűtése padlófűtéssel és lapradiátorokkal megoldott, klimatizált. Mindenhol álmennyezeti ledvilágítások kaptak helyet. Az ár tartalmazza az összes bútorzatot, amelyben a gépiesített konyha is benne van, minden Whirpool 6. érzék gépekkel felszerelt, illetve a Samsung hűtő is az ár részét képezi. Minőségi járólapok mindenhol! Közlekedése kiváló, a vonat 5 perc sétára található, amellyel Kőbánya Kispestre, Kelenföldre, és a Déli pályaudvarra 20 perc alatt elérhetünk. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, mind pár perc alatt elérhetőek.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert
Előszoba 4
Fürdő 5
WC 1
Konyha 15

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Minden marad

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

39 900 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XX. ker.
Frangepán utca

35 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Fehérvári út

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Bajcsy Zsilinszky út

79 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Havanna utca

28 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Futó utca

59 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Csatárka köz

950 EUR

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton belül

400 000 Ft