Eladó Iroda Bp XII. ker. Kissvábhegy


Eladó Iroda

R434644
600 m²
21
Jó (3)
zöldudvar/kert

XII. kerületben, Kissvábhegyen kínálunk megvételre egy 2006-ban épült, 5 szintes, 600 m2-es házat, mely intim kertrésszel, hatalmas teraszokkal, gyönyörű hegyvidéki panorámával rendelkezik. Az ingatlan kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek, orvosi központnak, magánklinikának. Az épület egy 1000 m2-es, ősfákkal teli, déli tájolású telken fekszik. Fűtéséről és hűtéséről fan coil és gázkazán gondoskodik, mely szintenként szabályozható padlófűtéssel a hidegburkolatok alatt. A ház előtt 5 autó részére került kialakításra felszíni beálló, a házon belül 1 autónak garázs, de igény szerint 8 állásos garázs is megoldható. Megközelítése ideális, a buszmegálló 2 perc sétatávolságra, amellyel 10 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér.

Alapadatok

Azonosító R434644
Ingatlan típusa Iroda
Megbízás típusa Eladó
Irányár 2 000 000 EUR
Négyzetméter ár 3 333 EUR
Hely Budapest, XII. kerület Kissvábhegy
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kissvábhegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0083
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 600 m²
Valós 600 m²
Telekterület 1001 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2006
Emeletek IV.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XII. kerületben, Kissvábhegyen kínálunk megvételre egy 2006-ban épült, 5 szintes, 600 m2-es házat, mely intim kertrésszel, hatalmas teraszokkal, gyönyörű hegyvidéki panorámával rendelkezik. Az ingatlan kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek, orvosi központnak, magánklinikának. Az épület egy 1000 m2-es, ősfákkal teli, déli tájolású telken fekszik. Fűtéséről és hűtéséről fan coil és gázkazán gondoskodik, mely szintenként szabályozható padlófűtéssel a hidegburkolatok alatt. A ház előtt 5 autó részére került kialakításra felszíni beálló, a házon belül 1 autónak garázs, de igény szerint 8 állásos garázs is megoldható. Megközelítése ideális, a buszmegálló 2 perc sétatávolságra, amellyel 10 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 21 (21)
Belső szintek 5
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Király utca

350 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XI. ker.
Kelenvölgy

115 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XVII. ker.
Akadémiaújtelep

56 900 000 Ft

Eladó Telek
Ábrahámhegy

47 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.