Eladó Lakás Alsónémedi


Eladó Lakás

R435812
134 m²
3
Jó (3)
utca

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! CSALÁDI OTTHON ALSÓNÉMEDIN! Eladó egy lenyűgöző lakás Alsónémedi központjában egy békés, zárt parkosított udvarral rendelkező házban. Összesen 1050 m2-es telek, melyből a lakáshoz tartozó terület kizárólag a tulajdonosok számára használható, mérete 100 m2. Fúrt kút a kert locsolásához. Tágas 37 m2-es garázs az autók biztonságos tárolására. Összközműves ingatlan, a komfort és praktikum érdekében. Saját lépcsőház, mely maximális magánéletet biztosít. Rendkívül kedvező rezsiköltségek. Hasznos alapterület: 134 m2, ahol három tágas hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, valamint sarokkádas fürdőszoba és WC található. Az épület 2015-ben épült, 30-as téglából, 7 cm-es szigeteléssel. Gázcirkó fűtés és 2 klímaegység a tökéletes hőmérsékletért. Páramentesítő-szellőző rendszer a kényelem érdekében. Minden a közelben: iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, pár percre az M5 és M0 autópályákhoz. A garázs és a lakás padlástere kiváló tárolási lehetőségeket kínál. Barátságos szomszédok és kiváló környezet. Az ár irányár: Ne habozzon! Hívjon most, ha kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni ezt a csodálatos otthont Alsónémedi szívében! Péter-Kovács Ildikó CDC Dabas Ingatlaniroda. Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről, és tegye az első lépést álmai otthona felé Alsónémediben!

Alapadatok

Azonosító R435812
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 59 900 000 Ft
Négyzetméter ár 447 015 Ft
Hely Alsónémedi
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 134 m²
Telekterület 100 m²
Belmagasság 240

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 5000

Épület

Épült 2015
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! CSALÁDI OTTHON ALSÓNÉMEDIN! Eladó egy lenyűgöző lakás Alsónémedi központjában egy békés, zárt parkosított udvarral rendelkező házban. Összesen 1050 m2-es telek, melyből a lakáshoz tartozó terület kizárólag a tulajdonosok számára használható, mérete 100 m2. Fúrt kút a kert locsolásához. Tágas 37 m2-es garázs az autók biztonságos tárolására. Összközműves ingatlan, a komfort és praktikum érdekében. Saját lépcsőház, mely maximális magánéletet biztosít. Rendkívül kedvező rezsiköltségek. Hasznos alapterület: 134 m2, ahol három tágas hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, valamint sarokkádas fürdőszoba és WC található. Az épület 2015-ben épült, 30-as téglából, 7 cm-es szigeteléssel. Gázcirkó fűtés és 2 klímaegység a tökéletes hőmérsékletért. Páramentesítő-szellőző rendszer a kényelem érdekében. Minden a közelben: iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, pár percre az M5 és M0 autópályákhoz. A garázs és a lakás padlástere kiváló tárolási lehetőségeket kínál. Barátságos szomszédok és kiváló környezet. Az ár irányár: Ne habozzon! Hívjon most, ha kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni ezt a csodálatos otthont Alsónémedi szívében! Péter-Kovács Ildikó CDC Dabas Ingatlaniroda. Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről, és tegye az első lépést álmai otthona felé Alsónémediben!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17.4 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 27 Nem van utca
Szoba 28.4 Nem van utca
Amerikai konyha étkezővel 36
Fürdő WC-vel 8
Közlekedő 17
Erkély / Loggia 3
Erkély / Loggia 3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyhabútor

További információk

Parkolóhely garázs 37 m2
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Érd
Judit utca

64 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Fenyves-Parkváros

249 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kertváros

136 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Madárhegy

269 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

127 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

102 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft