Eladó Lakás Budaörs


Eladó Lakás

R433797
71 m²
3
Magasföldszint
Átlagos (2)
utca

Megvételre kínálok Budaörsön, a Szivárvány utcai lakótelepen. egy magasföldszinti, napfényes, erkélyes, 2+1 szobás, hallos lakást. A társasház panelprogramos, melynek keretén belül a nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás klímával felszerelt, részben felújított. Kiváló állapotú, jó lakóközösségű, karbantartott jól gazdálkodó társasház. Parkosított, zöldkörnyezetben található. A rezsi alacsony, a távfűtés egyedi mérős. A város tömegközlekedéssel, autóval egyaránt könnyen megközelíthető. Parkolás ingyenes. A lakás ideális kisgyermekes család részére, de ajánlom mindenki figyelmébe, akik a csendes környezetet szeretik. Sok kirándulási lehetőség közül lehet válogatni, ami könnyen megközelíthető. A közelben található óvoda, iskola, bevásárló központok. orvosi rendelő. Kisgyermekesnek több játszótér közül lehet válogatni. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll vevőink rendelkezésére. Ügyvédi, és díjmentes hitel ügyintézésben is segítségére vagyunk. Az ár irányár.

Alapadatok

Azonosító R433797
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 43 900 000 Ft
Négyzetméter ár 618 310 Ft
Hely Budaörs
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Emelet Magasföldszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)440-7700
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 71 m²
Valós 71 m²
Belmagasság 290

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 9500.-

Épület

Épült 1984
Emeletek X.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Lift hívó
Megjegyzés Megvételre kínálok Budaörsön, a Szivárvány utcai lakótelepen. egy magasföldszinti, napfényes, erkélyes, 2+1 szobás, hallos lakást. A társasház panelprogramos, melynek keretén belül a nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás klímával felszerelt, részben felújított. Kiváló állapotú, jó lakóközösségű, karbantartott jól gazdálkodó társasház. Parkosított, zöldkörnyezetben található. A rezsi alacsony, a távfűtés egyedi mérős. A város tömegközlekedéssel, autóval egyaránt könnyen megközelíthető. Parkolás ingyenes. A lakás ideális kisgyermekes család részére, de ajánlom mindenki figyelmébe, akik a csendes környezetet szeretik. Sok kirándulási lehetőség közül lehet válogatni, ami könnyen megközelíthető. A közelben található óvoda, iskola, bevásárló központok. orvosi rendelő. Kisgyermekesnek több játszótér közül lehet válogatni. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll vevőink rendelkezésére. Ügyvédi, és díjmentes hitel ügyintézésben is segítségére vagyunk. Az ár irányár.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 19.5 Nem van utca
Szoba 16 Nem van utca
Szoba 10 Nem van utca
Hall 9.45 Nem Nincs
Konyha 5.75
WC 1.2
Fürdő 2.4
Erkély / Loggia 3.5
Egyéb 2
Közlekedő 4.7
Pince 2

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rózsa utca

39 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Ajtósi Dürer sor

53 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

42 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Bartók Béla

42 800 000 Ft

Mühely

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Erdőskert

84 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

600 EUR

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

59 900 000 Ft