Eladó Lakás

76 m²
3
4
4
utca

Eladó az I. kerületben, a Mária tér szomszédságában, egy 76 m2-s, napfényes, tágas teljesen felújított 3 külön nyíló szobás, hangulatos, 4. emeleti lakás. A nyílászárók újak, a villany és vízvezetékek cserélve lettek, a konyha gépesített. A lakásban egy világos nappali konyha és étkező található ami egybenyitott és igényesen berendezett, továbbá 2 külön álló hálószoba, valamint egy nagyméretű épített zuhanyzós kádas, ablakos fürdőszoba és egy külön WC található. A lakás kimondottan csendes, a ház jó állapotú. A bútorok a vételár részét képezik. A környék kiváló, 3 perc séta a Batthyányi vásárcsarnok, gyógyszertár,éttermek, iskola, óvoda. Metró,busz villamos a közelben.

Alapadatok
Azonosító R433263
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 81 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 077 632 Ft
Hely Budapest, I. kerület Batthyány utca
Városrész Víziváros
Emelet IV.
Nézet utca
Kapcsolat
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (1)485-2061
Telefonszám (30)319-7274
Terület
Hivatalos 76 m²
Valós 76 m²
Belmagasság 2.8
Egyebek
Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 42000
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a fűtés átalányt, korlátlan vízfogyasztást, ezen kívül csak a villanyt kell fizetni.
Épület
Szerkezet tégla
Lift kulcsos
Megjegyzés Eladó az I. kerületben, a Mária tér szomszédságában, egy 76 m2-s, napfényes, tágas teljesen felújított 3 külön nyíló szobás, hangulatos, 4. emeleti lakás. A nyílászárók újak, a villany és vízvezetékek cserélve lettek, a konyha gépesített. A lakásban egy világos nappali konyha és étkező található ami egybenyitott és igényesen berendezett, továbbá 2 külön álló hálószoba, valamint egy nagyméretű épített zuhanyzós kádas, ablakos fürdőszoba és egy külön WC található. A lakás kimondottan csendes, a ház jó állapotú. A bútorok a vételár részét képezik. A környék kiváló, 3 perc séta a Batthyányi vásárcsarnok, gyógyszertár,éttermek, iskola, óvoda. Metró,busz villamos a közelben.
Helyiségek
Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14.73 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 19.2 Nem van utca
Szoba 13.1 Nem van utca
Előszoba 5.46
Konyha 12.8
WC 1
Fürdő 8.71
Egyéb 1.3
Állapot
Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)
Extrák
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs
További információk
Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet