Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Kálvária tér - R436105

21 500 000 Ft

VIII. kerületben, a Kálvária téren eladó egy földszinti, 34 nm-es, udvari nézetű, teljes felújításra szoruló, jelenleg fűtés nélküli lakás, egy kétszintes, 7 lakásos társasházban. A ház előtti tér részét még idén nyáron parkosítják. Közlekedés rendkívül jó, busz, villamos, troli megállók pár perc alatt elérhetők.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Rumbach Sebestyén utca - R436103

139 900 000 Ft

VII. kerületben, a Belváros szívében, a Zsinagógához közel, a Rumbach Sebestyén utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratú lakást, amelyet az idők során a tulajdonosa egybenyitott, de könnyedén visszaállítható az eredeti állapotába. A lakásban 3 külön nyíló szoba van és két fürdőszoba, amelyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós. A konyhából nyílik egy kis méretű erkély is. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is tökéletes választás lehet. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Fűtése házközponti, vízóra van! Irányár: 139.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán köz - R436102

51 900 000 Ft

XIII. kerületi, napos, kedves kis lakás eladó. A társasház 2008-as építésű, liftes, tiszta, rendezett, jó állapotú. Az ingatlan a harmadik emeleten van és a belső udvarra néz. A lakás másfél szobás, nagyon világos, szúnyoghálós redőnyökkel felszerelt. A hálóhoz egy aprócska erkély kapcsolódik, a nappalihoz egy kilépő. A lakással együtt kötelező megvenni egy 4 m2-es tárolót és egy udvari beállót, melyek együttes értéke 6 millió Ft. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A belváros is 20 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel is.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébetváros, Nagykörúton belül - R436099

59 900 000 Ft

VII. kerületben, a Nagykörúton belül, a \"szórakozónegyed\" vonzáskörzetében kínálom megvételre ezt a remek elosztású, csendes, udvari nézetű, fiatalosan felújított, galériás, gázcirkó fűtéses lakást, mely tökéletes választás lehet befektetésnek rövid- vagy hosszútávú bérbeadásra. A lakás egy amerikai konyhás nappaliból és egy különálló hálószobából áll, wc-fürdő külön helyiségben helyezkedik el és klímával felszerelt. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Szondi utca - R436098

129 500 000 Ft

VI. kerületben, a Nyugati Pályaudvartól nem messze, a Szondi utcában eladó egy teljes körűen, igényesen felújított és újragondolt, 92 m2-es, 3 szobás lakás. Az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag 1 éve esett át felújításon. A nappaliból nyílik a fő háloszoba, amely mellett egy gardrób helyezkedik el és abból nyílik a nagyobbik kádas fürdő. A előszoba mellett található, udvari nézetű hálószobához szintúgy tartozik egy gardróbrész is és egy zuhanyzós fürdő. A lakás minden négyzetcentimétere nagyon jól kihasznált. A házban lift nincs! Irányár: 129.500.000 Ft.

Eladó Ikerház - Dabas - R436097

39 900 000 Ft

Dabas szívében 75 m2-es, 2 szobás kis gyöngyszem eladó! Az ingatlan 1985-ben épült téglából. Kétlakásos társasháznak az egyik fele, mely utcafrontra néz. Jelenleg egészségközpontként funkcionál, de lakásnak, irodának, üzletnek is tökéletes. A ház minden igényt kielégít, szép tágas amerikai konyhás nappalival, két szobával, fürdőszobával rendelkezik. Az egyik szoba érdekessége és egyben pozitívuma, hogy külön mellékhelyiség tartozik hozzá, valamint ezt a szobát az udvarról is meg lehet közelíteni, így akár üzleti tevékenységet (pl. szépségipar) is folytathat otthonában és úgy, hogy nem kell a házon keresztül vezetnie a vendégeit. Gyönyörűen felújított ingatlant ajánlok a figyelmébe. Az elmúlt években minden külső és belső munkálatot elvégeztek a házon, így ide csak költöznie kell. 150 m2-es kis kert tartozik az ingatlanhoz. A ház előtti parkolás 7 autó számára megoldott. Az ingatlan összközműves, fűtése gázcirkóval megoldott radiátorokon keresztül, valamint hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. Egy nagyon kellemes, pozitív energiával töltött, több lehetőséggel rendelkező ingatlant ajánlok figyelmébe, most reális piaci ár alatt! Ha szeretné megtekinteni, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436094

26 500 000 Ft

Táborfalván kínálunk eladásra egy 112 m2-es, két szintes családi házat. A földszinten 1 hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba wc-vel és egy nagy nappali található. A tetőtérben 2 szoba biztosítja a gyerekek külön kis fészkét. Közművek közül a villany, víz, csatorna van bekötve. Fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja lapradiátorokon keresztül. A telek 2129 m2-es, melyen egy különálló garázs és egy fúrt kút található. A ház azonnal birtokba vehető! Ez az ingatlan jelenleg kedvező áron érhető el kínálatunkban 26.5 millió forintért. Amennyiben személyesen is szívesen megnézné, keressen bizalommal.

Kiadó Önálló ház - Bp III. ker. Óarany utca - R436091

550 000 Ft

III. kerületben, Aranyhegyen, az Óarany utcában, 2018-ban épült lakóparkban kiadó egy 2 szintes, 107 m2-es, 4 szobás, bútorozatlan, újszerű ház. Az ingatlan napfényes, nagy terasszal, hőszivattyús fűtésrendszerrel és 2 állásos garázzsal rendelkezik. Bérleti díj: 550 000 Ft. 3 havi kaució szükséges.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IV. ker. Újpest - R436089

159 000 000 Ft

EGYEDI LEHETŐSÉG! TÁNCSTÚDIÓNAK, BEMUTATÓTEREMNEK, RENDEZVÉNYKÖZPONTNAK TÖKÉLETES INGATLAN ELADÓ! IV. kerületben, ipari területen kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 330 m2-es, LOFT jellegű, hatalmas egybefüggő térrel, ablakokkal, tükrökkel, 3 irodával, konyhával és mosdókkal rendelkező, liftes, 24 órás portaszolgálatos, infrapanel fűtéses, klimatizált, kertre néző, kitűnő elosztású ingatlant. Szuper közlekedés, 14-es villamos, 20E, 20, 30, 30A buszok megálló pár perc séta. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Iránnyár: 159.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Dabas - R436088

99 990 000 Ft

Dabas központjától karnyújtásnyira, új építésű, 93m2-es, 3 szobás, exkluzív családi ház eladó! Minden igényt kielégítő, gyönyörű otthon várja leendő tulajdonosát. Az ingatlan főbb jellemzői: Igényes kivitelezés, ízléses kialakítás, praktikus tervezés, szép, világos, tágas helyiségek. Minden részletében látszik a minőség. Hörmann biztonsági bejárati ajtóval, valamint Hörmann beltéri ajtókkal szerelt a ház. Fűtése hőszivattyúval megoldott padlófűtésen keresztül. Riasztóval, klímával, elektromos redőnnyel és napelemmel rendelkezik. Tágas amerikai konyhás nappalijában a konyhaszekrény gépekkel együtt már beszerelésre került, mely a vételár részét képezi. Udvara 700 m2-es, gyönyörűen parkosított, az öntözőrendszerrel szerelt locsolás fúrt kútról megoldott. A terület körbekerített, elektromos kapuval szerelt. A házat két nagy fedett terasz öleli körbe, valamint helyet kapott egy fedett gépkocsi beálló is. Sorolhatnám még az ingatlan extráit, de inkább jöjjön el, nézze meg személyesen, ígérem, nem fog csalódni! Ha nívós ingatlant keres, melybe csak költöznie kell, hívjon bizalommal, mert én megtaláltam Önnek!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R436087

29 900 000 Ft

Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában eladó egy jó állapotú, fiatalos társasház 7. emeletén elhelyezkedő lakás. A meghirdetett ingatlan egy 2007-ben épült társasház legfelső emeletén található, a lift a 6. emeletig megy fel. A kis lakás 2 szobás, kis konyhás, minden helyisége ablakos, így rendkívül világos a magas emeletnek és az utcai nézetnek köszönhetően. Remek lehetőség lehet akár családosoknak, hiszen a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez és a kikapcsolódáshoz szükséges, akár első lakásnak, hiszen elosztás tekintetében hibátlan. A környék: A lakás abszolút a belvárosban, szolgáltatásokkal és infrastruktúrával kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. Pár percre a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Semmelweis Egyetem és az Óbudai Egyetem, így remek választás kiadás szempontjából is. Per- és Tehermentes.

Eladó Önálló ház - Örkény - R436086

21 900 000 Ft

Kizárólag készpénzes vevők részére! Kihagyhatatlan ajánlat, ide már csak költöznie kell! Örkény frekventált részén, a központtól karnyújtásnyira, kellemes utcában, jó szomszédokkal körbevéve, 56 m2-es, teljeskörűen felújított családi ház eladó! Az ingatlanban 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba wc-vel, valamint egy tároló kapott helyet. A ház vegyes falazatból épült, fűtése klímával megoldott. 1355 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy 60 m2-es, jó állapotban lévő melléképület, mely garázsnak, műhelynek, illetve bármilyen tevékenységnek kiválóan alkalmas. Az ingatlan azonnal költözhető! Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Ikerház - Örkény - R436085

41 900 000 Ft

Reális piaci ár alatt! Örkény frekventált részén, kellemes utcában, 93 m2-es, új építésű ikerházfél eladó, melyhez 450 m2-es terület tartozik! Az ingatlan 3 szoba, amerikai konyhás nappali, gardrób, fürdőszoba, wc, kamra és fedett terasz helyiségekből áll. A ház már felépült, csak a belső burkolatok hiányoznak, melyeket az új tulajdonos választhat ki, ha ezek a munkálatok elkészültek, azonnal költözhető. A ház téglából épült, 15 cm-es szigetelést kapott, fűtése gázcirkóval megoldott radiátorokon keresztül. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R436084

33 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabason a gyóni strand szomszédságában, 3603 m2-es építési telek eladó! Gyönyörű környezetben, természetvédelmi terület közelségében helyezkedik el. Az ingatlan kb. 70 méter utcafronti szélességgel rendelkezik és sarok telek. Közművek az utcában. Jelenleg elhanyagolt állapotban van, fák, bokrok nőtték be, de egy tereprendezés után fantasztikus lehetőségeket kínál. Társasházak, ikerházak, vagy egyéb ingatlanok helyszínéül szolgálhat. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Kárpát utca - R436083

229 000 000 Ft

XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Kleopátra házban eladó egy III. emeleti, 99 m2-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan nyugati tájolású, jó állapotú, kiváló elosztású. A társasház portszolgálattal, játszótérrel, kerttel rendelkezik. A lakáshoz teremgarázs beállóhely vásárolható 15M Ft-os áron. Ideális befektetésnek bérbeadásra. Azonnal költözhető! Irányár: 229.000.000 Ft.

Eladó Raktárépület - Monorierdő - R436082

500 000 000 Ft

Monorierdőn, közvetlen a 4-es főút mellett, beton úton megközelíthető, 50.000 nm-es, GKSZ 3. besorolású belterületi telek (telephely) eladó. Az ingatlan megközelítése kiváló, az M4 két felhajtója is a közelben. Az egész terület beton kerítéssel körbekerített. Csarnokok: 1 db 12x80 méter, 3 db 12x50 méter alapterületűek 4 m belmagassággal, egy 10x7méter alapterületű 5 m belmagassággal, 1 porta épület, 1 irodaépület, 1 kapcsolóház. Épületek vasszerkezetesek, téglafalllal. Mindenhol szilárd burkolat az épületek körül is. Vízvételi lehetőség: közműből és telephelyen 2 fúrt kútból. Áram: 400 kW a telepen, a trafó állomással a telephelyre 20 kV beérkezik. Emésztő csatorna csatlakozás kerítésen belül.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R436081

42 200 000 Ft

A XIII. kerületben, a Göncz Árpád Városközpont közelében eladó egy 41 m2-es, magasföldszinti egyszobás lakás. Déli fekvésű, utcai nézetű, fényviszonyai megfelelőek. Egy mosóhelyiség és egy gardrób is kiegészíti a kis lakás kényelmét. A konyhában a gépek egy évesek, magát a lakást korábban újították fel. A környék kiváló, közelben Spar, Aldi és egyéb üzletek találhatók. Mind a Forgách utcai, mind a Göncz Árpád Városközpont-i metró megállói 3 percre vannak. Az ingatlant első lakásnak, vagy akár kiadásra is ajánlom.

Eladó Ikerház - Bp XXII. ker. Budafok-Felsőváros - R436080

89 000 000 Ft

XXII. kerületben, Budafokon remek ár-érték arányú ikerház saját kerttel és tárolóval eladó. A ház alsó szintje 1970-es években épült, amelyet a felső szinttel kibővítették a tulajdonosok. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali és egy kádas-ablakos fürdő található, a felső szint 3 külön nyíló hálószobából és egy kis zuhanyzós fürdőből áll. Az ingatlan tehermentes, bármikor rugalmasan megtekinthető. Az ikerház osztatlan közös tulajdonú, azonban adásvételkor az ügyvédi megosztásra sor kerül, ezáltal egyértelművé válnak a tulajdoni jogviszonyok a szomszéddal. Az ingatlan csendes kis utcában van és benapozott! A kertben tartozik hozzá egy saját tároló is.

Kiadó Lakás - Bp VII. ker. Baross tér - R436079

325 000 Ft

Baross téren kiadó egy felső emeleti, páratlan kilátással, hatalmas terekkel rendelkező, 104 m2-es, 2 szoba + galériás, napfényes lakás. Az ingatlan bútorozott, gépesített, légkondicionált és hosszú távra kiadó. Kiváló közlekedés! Azonnal költözhető! 2 havi kaució szükséges! Bérleti díj: 325 000 Ft.

Eladó Önálló ház - Nagykovácsi - R436078

176 000 000 Ft

SZUPER BEFEKTETÉS! TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt az 1000 m2-es telken lévő, 400 m2-es, 2 szintes, tégla építésű, 11 + 5 félszobás, 5 fürdőszobás, napfényes, kitűnő elosztású, jó állapotú családi házat. Az ingatlan jelen állapotában 4 külön álló lakrésszel rendelkezik, külön mérőórákkal felszerelve. A kert csodaszép, örökzöldek, tuják, fúrt kút, gyümölcsfák, virágzó növények színkavalkádja teszi varázslatossá. Ideális több generáció együtt élésére vagy akár panzió üzemeltetésére. Irányár: 176.000.000 Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzem
Bp XVIII. ker.
Gyömrői út

115 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

49 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

72 990 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Toldy Ferenc utca

70 000 000 Ft