Eladó Lakás Bp II. ker. Szépvölgyi út


Eladó Lakás

R426100
155 m²
6
Jó (3)
utca

II. kerületben, természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, rendezett téglaházban eladó egy belső 3 szintes, budai hegyekre panorámás lakás, kedvező áron! A házban 2 lakás található, de egymástól teljesen szeparáltak. Az alsó szinten garázs (ami benne van az árban) és egy külön 27 m2-es lakrész található, külön bejárattal, fűtéssel, konyhával és fürdővel, innen lépcső vezet fel a középső szintre, ahol a külön bejáratú, 5 szobás lakás van. Itt található egy nagyméretű szauna is(nem infra, rendes hőkamrás). Az egyik szobából a nagyméretű fedett teraszra jutunk, illetve lépcsőn fel a tetőtéri szintre. A felső szinten szintén fürdőt, két különbejáratú szobát, és egy fedett tetőteraszt találunk. A fűtés gáz cirkóval megoldott, a kazán a közelmúltban lett cserélve, a fűtés költség is igen kedvező a lakás méretéhez képest. Nagy terek, kiváló fényviszonyok, jó szobaelosztás jellemzi az ingatlant. Elhelyezkedése is kivételesen jó, természetvédelmi, csendes területen van, erdő közvetlen szomszédságában, mégis jó közlekedéssel, közvetlen busz visz le a Kolosy térre. A belváros autóval 15-20 perc. Társasházi lakásként van bejegyezve, de ikerház félként is értelmezhető. Ha hasonló adottságokkal keres ingatlant, akkor ezt mindenképpen nézze meg, mert most nagyon kedvező áron adja a tulajdonosa!

Alapadatok

Azonosító R426100
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 000 000 Ft
Négyzetméter ár 574 194 Ft
Hely Budapest, II. kerület Szépvölgyi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pálvölgy
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)953-5552
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Erzsébetváros - Kertész utcai iroda

Terület

Hivatalos alapterület 155 m²
Valós 155 m²
Telekterület 1000 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség megjegyzés nincs

Épület

Épült 1977
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés II. kerületben, természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, rendezett téglaházban eladó egy belső 3 szintes, budai hegyekre panorámás lakás, kedvező áron! A házban 2 lakás található, de egymástól teljesen szeparáltak. Az alsó szinten garázs (ami benne van az árban) és egy külön 27 m2-es lakrész található, külön bejárattal, fűtéssel, konyhával és fürdővel, innen lépcső vezet fel a középső szintre, ahol a külön bejáratú, 5 szobás lakás van. Itt található egy nagyméretű szauna is(nem infra, rendes hőkamrás). Az egyik szobából a nagyméretű fedett teraszra jutunk, illetve lépcsőn fel a tetőtéri szintre. A felső szinten szintén fürdőt, két különbejáratú szobát, és egy fedett tetőteraszt találunk. A fűtés gáz cirkóval megoldott, a kazán a közelmúltban lett cserélve, a fűtés költség is igen kedvező a lakás méretéhez képest. Nagy terek, kiváló fényviszonyok, jó szobaelosztás jellemzi az ingatlant. Elhelyezkedése is kivételesen jó, természetvédelmi, csendes területen van, erdő közvetlen szomszédságában, mégis jó közlekedéssel, közvetlen busz visz le a Kolosy térre. A belváros autóval 15-20 perc. Társasházi lakásként van bejegyezve, de ikerház félként is értelmezhető. Ha hasonló adottságokkal keres ingatlant, akkor ezt mindenképpen nézze meg, mert most nagyon kedvező áron adja a tulajdonosa!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 27 Nem van zöldudvar/kert keleti
Szoba 24 Nem van zöldudvar/kert keleti
Szoba 24.6 Nem Nincs utca
Szoba 9.1 Igen van utca
Szoba 13.5 Nem van utca
Előszoba 2
WC 1.4
Tároló 5.4
Kamra 1
Konyha 8.7
Fürdő 10
Egyéb 7.8
Szoba 12.6 Nem van
Terasz 27.75
Közlekedő 5.5
Fürdő 3
Terasz 12

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Szaunavan
Közös kertvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Hengersor utca

60 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Vanyarc
Kun utca

16 900 000 Ft

emeleti nappali

Eladó Ikerház
Balassagyarmat
Hétvezér utca

25 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Látrány

23 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Inárcs

35 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

68 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Tömő utca

30 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit körút

134 900 000 Ft