Eladó Lakás Bp II. ker. Rózsadomb


Eladó Lakás

R435500
96 m²
3
I.
Jó (3)
zöldudvar/kert

RÓZSADOMBON, FESTŐI KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS, NAGY TERASZOS, JACUZZIS LAKÁS ELADÓ! II. kerületben kínálom megvételre ezt ez I. emeleti, 82 m2-es + 28 m2-es teraszos, 3 szobás, gardróbszobás, D-i fekvésű, napfényes, cirkófűtéses, klimatizált, jó állapotú, örökpanorámás lakást. Az ingatlahoz tartozik egy db nagyméretű garázs 2 autó számára, 2 db tároló és 2 db felszíni autóbeálló, amelyek a vételár részét képezik. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki varázslatos környezetben szeretne élni, vágyik egy különleges adottságú ingatlanra és imádja azokat az előnyöket, amit ez a csodás ingatlan tud nyújtani. Reggel, a kávézás közben gyönyörködhet a Budai Vár, a János-hegy és az Erzsébet kilátó csodás látványában. Este egy kellemes lazulás a teraszon található jakuzziban. Értékálló befektetés! A közös költség 30.000 Ft, mely tartalmazza az épület karbantartását, a szemétszállítási díjat, a kertrendezést és a közös képviselő díját. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 175.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435500
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 175 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 134 146 Ft
Hely Budapest, II. kerület Rózsadomb
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rózsadomb
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 82 m²
Valós 96 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 30000 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza az épület karbantartását, a szemétszállítási díjat, a kertrendezést és a közös képviselő díját

Épület

Épült 2000
Emeletek II.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés RÓZSADOMBON, FESTŐI KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS, NAGY TERASZOS, JACUZZIS LAKÁS ELADÓ! II. kerületben kínálom megvételre ezt ez I. emeleti, 82 m2-es + 28 m2-es teraszos, 3 szobás, gardróbszobás, D-i fekvésű, napfényes, cirkófűtéses, klimatizált, jó állapotú, örökpanorámás lakást. Az ingatlahoz tartozik egy db nagyméretű garázs 2 autó számára, 2 db tároló és 2 db felszíni autóbeálló, amelyek a vételár részét képezik. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki varázslatos környezetben szeretne élni, vágyik egy különleges adottságú ingatlanra és imádja azokat az előnyöket, amit ez a csodás ingatlan tud nyújtani. Reggel, a kávézás közben gyönyörködhet a Budai Vár, a János-hegy és az Erzsébet kilátó csodás látványában. Este egy kellemes lazulás a teraszon található jakuzziban. Értékálló befektetés! A közös költség 30.000 Ft, mely tartalmazza az épület karbantartását, a szemétszállítási díjat, a kertrendezést és a közös képviselő díját. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 175.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13.36 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 9 Igen van zöldudvar/kert D
Szoba 23.86 Nem van zöldudvar/kert D
Egyéb 3.64 van
Közlekedő 1.78
Konyha 17.8
WC 1
Fürdő WC-vel 3
Terasz 28
Tároló 5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Jakuzzivan
Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített konyhabútor.

További információk

Parkolóhely 1 nagy méretű garázs és 2 felszíni beálló az ár részét képezi
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Tompa utca

250 000 EUR

Eladó Ikerház
Érd
Somogyvári utca

85 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Toldy Ferenc utca

70 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

49 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Koszorú utca

65 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Somogyvári utca

85 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

83 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Gyöngyös

99 000 000 Ft