Eladó Lakás Bp II. ker. Mák utca


Eladó Lakás

R434062
117 m²
4
Földszint
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

LUXUS LAKÁS ART DECO STÍLUSBAN! Vérhalom egyik legcsendesebb mellékutcájában, a Mák utcában eladó egy újraépített, nettó 100 négyzetméter alapterületű, nappali + 3 hálószobás lakás. Az ingatlanhoz egy kizárólagos használatú, automata öntözőrendszerrel ellátott parkosított kert tartozik, ahova egy 34 négyzetméteres, mészkő burkolattal ellátott teraszról jutunk. Az ingatlan kivitelezése kizárólag magas minőségű anyagokkal történt (egyedileg gyártott belső és külső fa nyílászárók, programozható elektromos alumínium redőnyök, olajozott tölgyparketta a szobákban, márvány és gránit burkolatok, Villeroy & Boch szaniterek, kizárólag kristály világítótestek, valamint egyedi tervezésű és kivitelezésű konyha és beépített bútorok. A ház gépészetéről egy 8 KW-os Daikin hőszivattyú gondoskodik mennyezet és padló fűtés hőleadással. Központi szellőztető rendszer, valamint vízlágyító is kiépítésre került. A biztonságról riasztórendszer és videós kaputelefon gondoskodik. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A kertből nyílik egy 13 négyzetméteres nyári konyha. A lakáshoz tartozik egy önálló garázs, valamint egy felszíni beálló, amelyek ára 10 Mft. Az ingatlanban az egyedileg gyártott beépített bútorokon kívül a lakás stílusához tervezett összes bútor a vételár részét képezi.

Alapadatok

Azonosító R434062
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 199 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 990 000 Ft
Hely Budapest, II. kerület Mák utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Vérhalom
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)617-7592
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 100 m²
Valós 117 m²
Telekterület 160 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés fan-coil
Fény napfényes

Épület

Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés LUXUS LAKÁS ART DECO STÍLUSBAN! Vérhalom egyik legcsendesebb mellékutcájában, a Mák utcában eladó egy újraépített, nettó 100 négyzetméter alapterületű, nappali + 3 hálószobás lakás. Az ingatlanhoz egy kizárólagos használatú, automata öntözőrendszerrel ellátott parkosított kert tartozik, ahova egy 34 négyzetméteres, mészkő burkolattal ellátott teraszról jutunk. Az ingatlan kivitelezése kizárólag magas minőségű anyagokkal történt (egyedileg gyártott belső és külső fa nyílászárók, programozható elektromos alumínium redőnyök, olajozott tölgyparketta a szobákban, márvány és gránit burkolatok, Villeroy & Boch szaniterek, kizárólag kristály világítótestek, valamint egyedi tervezésű és kivitelezésű konyha és beépített bútorok. A ház gépészetéről egy 8 KW-os Daikin hőszivattyú gondoskodik mennyezet és padló fűtés hőleadással. Központi szellőztető rendszer, valamint vízlágyító is kiépítésre került. A biztonságról riasztórendszer és videós kaputelefon gondoskodik. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A kertből nyílik egy 13 négyzetméteres nyári konyha. A lakáshoz tartozik egy önálló garázs, valamint egy felszíni beálló, amelyek ára 10 Mft. Az ingatlanban az egyedileg gyártott beépített bútorokon kívül a lakás stílusához tervezett összes bútor a vételár részét képezi.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25.27 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert kelet
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert észak
Szoba 13.4 Nem van zöldudvar/kert észak
Konyha 11
Egyéb 2.4
Fürdő WC-vel 7
Fürdő 2
Fürdő 2
WC 2
Terasz 34
Tároló 13

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A teljes bútorzat a vételár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Garázs, valamint felszíni beálló az árban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

97 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Telki
Kórház fasor

526 825 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Vasvirág sor

119 900 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

11 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Lipótváros

119 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

45 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Rómaifürdő

129 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Gyál
Szent István utca

42 900 000 Ft