Eladó Lakás Bp II. ker. Fő utca


Eladó Lakás

R432154
90 m²
4
I.
Jó (3)
utca

II. ker. Viziváros frekventált részén karnyújtásnyira a Dunától, a Fő utcában (a Kacsa utca magasságában) századelős, karbantartott, szép, klasszikus polgári épület 1. emeletén ELADÓ egy 2012-ben felújított és átalakított, tágas, világos, terekkel rendelkező, 90 m2-es, 4 teljes szobás, nagypolgári lakás. Az ingatlan nappalija és további 2 szobája az utcára, míg a 4. szobája a ház csendes belső udvarára néz. További helyiségei között megtalálható még a közlekedővel egy légtérben praktikusan kialakított étkezős, ablakkal is rendelkező konyha, egy külön fürdő és egy szeparált WC is. A társasház rendezett anyagi körülményekkel rendelkezik, mivel jelentős bevételi forrást biztosítanak a kiadott üzlethelyiségek bérleti díjai. Ennek megfelelően a lakások közös költsége is igen alacsony. Ennek a 90 m2-es lakásnak így ez csak 6.000 Ft havonta. A cirkófűtésnek és az egyedi méréseknek (víz, gáz villany) köszönhetően a rezsi alacsonyan tartható. Kitűnő választás azok számára, akik saját részre, vállalkozásnak vagy befektetési céllal keresnek ideális lakást. A fentiek mellett fontos számukra a lokáció és a tökéletes infrastruktúra, ahol (felsorolhatatlanul) minden megtalálható a közelben: éttermek, kávézók, gyógyfürdő, játszóterek, óvodák, iskolák, bevásárló központ, különféle boltok, szolgáltatások, stb. A Budai vár, a Várkert bazár és a Duna part közelsége pedig egész évben kellemes sétákat és számos programlehetőséget kínál, míg a szabadtéri program vagy sportolási lehetőségeket a Margit-sziget közelsége biztosítja.

Alapadatok

Azonosító R432154
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 79 900 000 Ft
Négyzetméter ár 887 778 Ft
Hely Budapest, II. kerület Fő utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Víziváros
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)337-7160
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Valós 90 m²
Belmagasság 3.75

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 6000
Közös költség megjegyzés A közös költség a felújítási alapot , és a házzal kapcsolatos költségeket tartalmazza.

Épület

Épült 1920
Emeletek III.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés II. ker. Viziváros frekventált részén karnyújtásnyira a Dunától, a Fő utcában (a Kacsa utca magasságában) századelős, karbantartott, szép, klasszikus polgári épület 1. emeletén ELADÓ egy 2012-ben felújított és átalakított, tágas, világos, terekkel rendelkező, 90 m2-es, 4 teljes szobás, nagypolgári lakás. Az ingatlan nappalija és további 2 szobája az utcára, míg a 4. szobája a ház csendes belső udvarára néz. További helyiségei között megtalálható még a közlekedővel egy légtérben praktikusan kialakított étkezős, ablakkal is rendelkező konyha, egy külön fürdő és egy szeparált WC is. A társasház rendezett anyagi körülményekkel rendelkezik, mivel jelentős bevételi forrást biztosítanak a kiadott üzlethelyiségek bérleti díjai. Ennek megfelelően a lakások közös költsége is igen alacsony. Ennek a 90 m2-es lakásnak így ez csak 6.000 Ft havonta. A cirkófűtésnek és az egyedi méréseknek (víz, gáz villany) köszönhetően a rezsi alacsonyan tartható. Kitűnő választás azok számára, akik saját részre, vállalkozásnak vagy befektetési céllal keresnek ideális lakást. A fentiek mellett fontos számukra a lokáció és a tökéletes infrastruktúra, ahol (felsorolhatatlanul) minden megtalálható a közelben: éttermek, kávézók, gyógyfürdő, játszóterek, óvodák, iskolák, bevásárló központ, különféle boltok, szolgáltatások, stb. A Budai vár, a Várkert bazár és a Duna part közelsége pedig egész évben kellemes sétákat és számos programlehetőséget kínál, míg a szabadtéri program vagy sportolási lehetőségeket a Margit-sziget közelsége biztosítja.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van utca K-i
Szoba 14.5 Nem van utca K-i
Szoba 14.5 Nem van utca K-i
Szoba 13.2 Nem van udvar D-i
Konyha 18.5
Fürdő 4.3
WC 1

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített konyha, beépített bútorok.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Király utca

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre

57 890 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Gárdonyi Géza utca

84 000 000 Ft

Eladó Házrész
Bp XVII. ker.
Rákosliget

27 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Szent László-telep

49 600 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

59 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Népszínház utca

32 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

59 500 000 Ft