Eladó Lakás Bp II. ker. Zöldmál


Eladó Lakás

R429921
140 m²
3
Földszint
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

II. kerületben, Zöldmál városrészben, 140 m2-es, 3 szobás, nagy teraszos, újszerű állapotú lakás,garázzsal eladó. Az ingatlan csendes budai zsákutcában, a természetvédelmi terület határán található egy sorház jellegű társasházban. A belső háromszintes, igényesen felújított lakásban jól elkülönülnek a különböző élet funkcióknak szükséges terek, helyiségek. A szobák tölgyfa parkettával, az egyéb helyiségek hidegburkolattal, a garázsszint és a terasz gránitburkolattal ellátottak. A fűtés és meleg vízellátás gázcirkó, és vákum csöves napkollektor rendszer által biztosított, ennek köszönhetően, rendkívül gazdaságos, alacsony a fenntartási költsége. Az igényesen, és praktikusan kialakított konyhában Miele konyhagépek kerültek beépítésre. A lakás tájolása igen kedvezően kelet-nyugati. A külső nyílászárók fokozott hőszigetelésű, dupla üvegezésű, védőgázas Alba Lux termékek.A lakáshoz kapcsolódó garázson kívül, udvari beálló is tartozik az ingatlanhoz. Összességében egy gyönyörű, nyugodt környezetben található, igényes építőanyagok felhasználásával készült lakást ajánlok megvételre! Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon bármikor készséggel állok rendelkezésére.

Alapadatok

Azonosító R429921
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 147 500 000 Ft
Négyzetméter ár 1 053 571 Ft
Hely Budapest, II. kerület Zöldmál
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Zöldmál
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5515
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 140 m²
Valós 140 m²
Telekterület 400 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 7.000 Ft
Közös költség megjegyzés A közös költség összege tartalmazza a szemétszállítás díját, valamint a ház közös kiadásait, és a felújítási alapot.

Épület

Épült 1986
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés II. kerületben, Zöldmál városrészben, 140 m2-es, 3 szobás, nagy teraszos, újszerű állapotú lakás,garázzsal eladó. Az ingatlan csendes budai zsákutcában, a természetvédelmi terület határán található egy sorház jellegű társasházban. A belső háromszintes, igényesen felújított lakásban jól elkülönülnek a különböző élet funkcióknak szükséges terek, helyiségek. A szobák tölgyfa parkettával, az egyéb helyiségek hidegburkolattal, a garázsszint és a terasz gránitburkolattal ellátottak. A fűtés és meleg vízellátás gázcirkó, és vákum csöves napkollektor rendszer által biztosított, ennek köszönhetően, rendkívül gazdaságos, alacsony a fenntartási költsége. Az igényesen, és praktikusan kialakított konyhában Miele konyhagépek kerültek beépítésre. A lakás tájolása igen kedvezően kelet-nyugati. A külső nyílászárók fokozott hőszigetelésű, dupla üvegezésű, védőgázas Alba Lux termékek.A lakáshoz kapcsolódó garázson kívül, udvari beálló is tartozik az ingatlanhoz. Összességében egy gyönyörű, nyugodt környezetben található, igényes építőanyagok felhasználásával készült lakást ajánlok megvételre! Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon bármikor készséggel állok rendelkezésére.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 31 Nem van zöldudvar/kert KNY
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert KNY
Szoba 13 Nem van zöldudvar/kert KNY
Konyha 4
Közlekedő 4
Fürdő WC-vel 4
Fürdő 3
WC 1
Egyéb 6
Egyéb 5
Előszoba 16
Terasz 20
Egyéb 20

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok beépített bútorok

További információk

Parkolóhely udvari beálló kialakítva
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

42 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szigliget

68 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Pesterzsébet

29 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Ó utca

135 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

8 EUR

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Remetehegy

2 000 000 EUR

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

18 000 EUR

szobák

Eladó Lakás
Százhalombatta
Gesztenyés utca

58 000 000 Ft