Eladó Lakás Bp III. ker. Margitliget utca


Eladó Lakás

R435577
52 m²
2
I.
Felújított (4)
zöldudvar/kert

FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS, MODERN HANGULATÚ PANEL-LAKÁS ELADÓ. III. kerületben, Békásmegyeren, a hegy felőli oldalon, a 2022-ben elkészült Táncsics park közvetlen közelében kínálunk egy eladó panel lakást. A zöldre, parkra néző hangulatos, modern,, 52 m2-es, két szobás panel lakás élettere a beépített loggiáknak köszönhetően plusz 7 m2-el \'megnövelt\'. Az ingatlanban minden felújításra került, az elektromos vezetékek, a víz-strangok, a radiátorok, a fürdőszoba, a konyha és a nyílászárók, a fürdőszoba sarokkádas, igényes, a konyha tágas, fiatalos. A ház szigetelt, panelprogramos (ami már kifizetésre került) így az ingatlan rezsije kimondottan alacsony . A közös költség 14.700 Ft. mely a hideg vízfogyasztást tartalmazza. A környék ellátottság szempontjából nagyon jó. A közvetlen közelben iskola, óvoda, közért, patika, vásárcsarnok, kutyafuttató, street work-out edzőpark. A hév két perces sétával elérhető, az Omszki és a Lupa tavak pár buszmegállóra vannak és remek kikapcsolódást biztosítanak.

Alapadatok

Azonosító R435577
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 37 500 000 Ft
Négyzetméter ár 721 154 Ft
Hely Budapest, III. kerület Margitliget utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Békásmegyeri ltp., Hegy felöli oldalon
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 52 m²
Valós 52 m²
Belmagasság 2.75

Egyebek

Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Fény
Közös költség 14.700 Ft.
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a korlátlan hidegvíz fogyasztást, ezen felül a közös képviselő díját, a közös világítás és a szemétszállítás díját

Épület

Épült 1980
Emeletek XV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet panel
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS, MODERN HANGULATÚ PANEL-LAKÁS ELADÓ. III. kerületben, Békásmegyeren, a hegy felőli oldalon, a 2022-ben elkészült Táncsics park közvetlen közelében kínálunk egy eladó panel lakást. A zöldre, parkra néző hangulatos, modern,, 52 m2-es, két szobás panel lakás élettere a beépített loggiáknak köszönhetően plusz 7 m2-el \'megnövelt\'. Az ingatlanban minden felújításra került, az elektromos vezetékek, a víz-strangok, a radiátorok, a fürdőszoba, a konyha és a nyílászárók, a fürdőszoba sarokkádas, igényes, a konyha tágas, fiatalos. A ház szigetelt, panelprogramos (ami már kifizetésre került) így az ingatlan rezsije kimondottan alacsony . A közös költség 14.700 Ft. mely a hideg vízfogyasztást tartalmazza. A környék ellátottság szempontjából nagyon jó. A közvetlen közelben iskola, óvoda, közért, patika, vásárcsarnok, kutyafuttató, street work-out edzőpark. A hév két perces sétával elérhető, az Omszki és a Lupa tavak pár buszmegállóra vannak és remek kikapcsolódást biztosítanak.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21.6 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert D
Konyha 8.52
Fürdő WC-vel 3.48
Egyéb 3.4
Erkély / Loggia 7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Péterfy Sándor utca

49 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Ferenciek tere

350 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIX. ker.
Simonyi Zsigmond utca

38 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

102 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

512 195 EUR