Eladó Lakás Bp III. ker. Pacsirtamező utca


Eladó Lakás

R435334
40 m²
1
Földszint
Felújított (4)
udvar

ÓBUDÁN FELÚJÍTOTT GARZONLAKÁS ELADÓ! III. kerületben, a Pacsirtamező utcában kínálom megvételre ezt a 32 m2-es + 8 m2-es galériával növelt, világos, elektromos padlófűtéses, hűtő és fűtő klímás, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A gáz ki van kötve! Tökéletes választás olyan első lakást keresőknek, akik biztonságos környéken szeretnének élni, fontos a jó közlekedés és a lokáció és szempont az alacsony rezsi. Szuper befektetés, gyorsan kiadható és azonnal pénzt hoz. Jó infrastruktúra, szuper közlekedés és garantáltan biztonságos környék! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 40.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435334
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 40 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 250 000 Ft
Hely Budapest, III. kerület Pacsirtamező utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Óbuda
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 32 m²
Valós 40 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény
Közös költség 10.000 Ft

Épület

Épült 1930
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa nyitott
Lift hívó
Megjegyzés ÓBUDÁN FELÚJÍTOTT GARZONLAKÁS ELADÓ! III. kerületben, a Pacsirtamező utcában kínálom megvételre ezt a 32 m2-es + 8 m2-es galériával növelt, világos, elektromos padlófűtéses, hűtő és fűtő klímás, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A gáz ki van kötve! Tökéletes választás olyan első lakást keresőknek, akik biztonságos környéken szeretnének élni, fontos a jó közlekedés és a lokáció és szempont az alacsony rezsi. Szuper befektetés, gyorsan kiadható és azonnal pénzt hoz. Jó infrastruktúra, szuper közlekedés és garantáltan biztonságos környék! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 40.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs udvar
Konyha 10
Fürdő WC-vel 3

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Gépesített konyhabútor!

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Óhegy

23 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Kalocsai utca

28 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

35 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
István utca

39 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.