Eladó Lakás Bp IV. ker. Árpád út


Eladó Lakás

R435038
50 m²
2
V.
Felújított (4)
utca

REMEK LEHETŐSÉG, ÁRCSÖKKENÉS! IV. kerületben, Újpest-Városkapu mellett az Árpád úton eladóvá vált egy 5. emeleti, 50 m2-es, 2 szobás, utcai, világos, csendes, jó állapotú, pár éve felújított tégla lakás egy rendezett, 26 lakásos liftes házban. Konyhabútor 1 éves, az ablakok 2 éve lettek cserélve és a festés 2019-ben történt. A lakás klímával felszerelt, házközponti fűtése van, ami fixen havi 9800 ft. A spejzből - igény szerint - minimális átépítéssel külön WC-t lehetne kialakítani. Közös költség 15 ezer ft ami tartalmaz 4000 forint felújítási alapot ( tető most lett kész). Udvarrendezés folyamatban, a fűtésrendszer korszerűsítése lesz a következő lépés. A ház új közös képviselőt kapott a közelmúltban aki nagy hangsúlyt fektet az épület karbantartására és a lakók érdekeit is szem előtt tartja. Tesco, Lidl pár percnyire, buszok, metró úgyszintén. Tíz perc alatt át lehet sétálni a közkedvelt, parkos Népszigetre, a Duna-part proximitása is kiemelendő. Hívjon akár hétvégén is!

Alapadatok

Azonosító R435038
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 39 990 000 Ft
Négyzetméter ár 799 800 Ft
Hely Budapest, IV. kerület Árpád út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Újpest
Emelet V.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)568-3464
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Valós 50 m²
Belmagasság 282

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes
Közös költség 15000 Ft
Közös költség megjegyzés 4000 ft felújítási alap

Épület

Épült 1953
Emeletek VI.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés REMEK LEHETŐSÉG, ÁRCSÖKKENÉS! IV. kerületben, Újpest-Városkapu mellett az Árpád úton eladóvá vált egy 5. emeleti, 50 m2-es, 2 szobás, utcai, világos, csendes, jó állapotú, pár éve felújított tégla lakás egy rendezett, 26 lakásos liftes házban. Konyhabútor 1 éves, az ablakok 2 éve lettek cserélve és a festés 2019-ben történt. A lakás klímával felszerelt, házközponti fűtése van, ami fixen havi 9800 ft. A spejzből - igény szerint - minimális átépítéssel külön WC-t lehetne kialakítani. Közös költség 15 ezer ft ami tartalmaz 4000 forint felújítási alapot ( tető most lett kész). Udvarrendezés folyamatban, a fűtésrendszer korszerűsítése lesz a következő lépés. A ház új közös képviselőt kapott a közelmúltban aki nagy hangsúlyt fektet az épület karbantartására és a lakók érdekeit is szem előtt tartja. Tesco, Lidl pár percnyire, buszok, metró úgyszintén. Tíz perc alatt át lehet sétálni a közkedvelt, parkos Népszigetre, a Duna-part proximitása is kiemelendő. Hívjon akár hétvégén is!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem Nincs utca É-K
Szoba 15 Nem Nincs utca É-K
Konyha 7
Közlekedő 7
Fürdő WC-vel 6
Kamra 1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Sárrét utca

34 600 000 Ft

Eladó Önálló ház
Őrbottyán

38 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Pillangó park

46 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

107 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

82 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Külső-Ferencváros

53 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Remeteszőlős
Patak sétány

500 EUR