Eladó Lakás Bp IX. ker. Üllői út


Eladó Lakás

R431191
52 m²
1
I.
Felújított (4)
udvar

BOMBA AJÁNLAT! A Kálvin téren eladásra kínálok egy első emeleti, alapterületre 35 négyzetméteres + 17 négyzetméter állógalériás, gyönyörűen felújított ÖRÖKLAKÁST. A ház homlokzatfelújítása és tetőtér beépítése éppen zajlik, amelynek keretében nem csak a ház újul meg, de lift is kerül a belső udvarra. A közlekedés egyszerűen fantasztikus, köszönhetően a Kálvin téri közlekedési csomópontnak és annak, hogy a közvetlen reptéri buszjárat a ház előtt áll meg. A lakás felújítása kiterjedt a nyílászárók, villany és vízvezetékek cseréjét, új hideg és meleg burkolatok kialakítását. Az ár magában foglalja a képeken is látható kihúzható kanapét, gardrób szekrényt, a felszerelt konyhát (beépített tűzhellyel, beépített mosogatógéppel ), egy kis étkező asztalt két darab székkel és a mosógépet. Ide azonnal költözhet vagy holnaptól akár hosszú vagy rövid távra kiadhatja. A közelben számos egyetem található, mint az ELTE és a Pázmány Jogi kara, a Corvinus és az ELTE BTK is, így a kiadással biztos nem lehet gond. Hívjon bátran, akár hétvégén is és mutatom.

Alapadatok

Azonosító R431191
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 42 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 225 714 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Üllői út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ferencváros-Belváros
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8278
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 35 m²
Valós 52 m²
Belmagasság 430

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 7835
Közös költség megjegyzés Szokásos dolgok (szemétszállítás, közös képviselet díja, közös részeken a takarítás és a világítás, felújítási alap)

Épület

Épült 1920
Emeletek III.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés BOMBA AJÁNLAT! A Kálvin téren eladásra kínálok egy első emeleti, alapterületre 35 négyzetméteres + 17 négyzetméter állógalériás, gyönyörűen felújított ÖRÖKLAKÁST. A ház homlokzatfelújítása és tetőtér beépítése éppen zajlik, amelynek keretében nem csak a ház újul meg, de lift is kerül a belső udvarra. A közlekedés egyszerűen fantasztikus, köszönhetően a Kálvin téri közlekedési csomópontnak és annak, hogy a közvetlen reptéri buszjárat a ház előtt áll meg. A lakás felújítása kiterjedt a nyílászárók, villany és vízvezetékek cseréjét, új hideg és meleg burkolatok kialakítását. Az ár magában foglalja a képeken is látható kihúzható kanapét, gardrób szekrényt, a felszerelt konyhát (beépített tűzhellyel, beépített mosogatógéppel ), egy kis étkező asztalt két darab székkel és a mosógépet. Ide azonnal költözhet vagy holnaptól akár hosszú vagy rövid távra kiadhatja. A közelben számos egyetem található, mint az ELTE és a Pázmány Jogi kara, a Corvinus és az ELTE BTK is, így a kiadással biztos nem lehet gond. Hívjon bátran, akár hétvégén is és mutatom.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van udvar Észek-Kelet
Konyha 4
Fürdő WC-vel 7
Előszoba 3
Egyéb 1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor, beépített mosogatógép, beépített tűzhely, mosógép, gardrób szekrény, kihúzható kanapé, szőnyeg, asztal két székkel.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Rákóczi út

26 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Lenhossék utca

39 500 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

800 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

36 556 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Házrész
Bp VIII. ker.
Baross utca

85 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

700 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR

Eladó Önálló ház
Dabas

70 000 000 Ft