Eladó Lakás Bp IX. ker. Mester utca


Eladó Lakás

R434357
68 m²
2
VII.
Jó (3)
utca

Panorámás, jó elosztású lakás a IX. kerületben. Eladó a IX. kerületben, a Középső-Ferencvárosban, a Mester utcában egy 68 nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes, ablakos konyhás lakás. Az ingatlan napfényes, kifejezetten jó elosztású. A külső nyílászárók a bejárati ajtó kivételével már cserélve lettek. A szobákban jó állapotú fa parketta, míg a többi helyiségben hidegburkolat található. Az 5 nm-es erkély és a hozzá tartozó budai panoráma elvehetetlen értéke az ingatlannak. A KÖRNYÉK: A lakás a belvároshoz közeli, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. A mellette lévő utcában a Metrodoom City Home épületegyüttese látható, ebből is látszik, hogy a környék folyamatosan szépül, újul. A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, minden megtalálható pár percen belül, ami egy család mindennapi életviteléhez nélkülözhetetlen.Müpa, 2-es villamos, Dunapart. A lakás Per- és Tehermnetes. Irányár: 44.900.000.- Ft.

Alapadatok

Azonosító R434357
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 44 900 000 Ft
Négyzetméter ár 660 294 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Mester utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ferencváros
Emelet VII.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-6052
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 68 m²
Valós 68 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes
Közös költség 22900
Közös költség megjegyzés Vízzel együtt ennyi a kkt., víz nélkül 17.500.-

Épület

Épült 1950
Emeletek VIII.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Panorámás, jó elosztású lakás a IX. kerületben. Eladó a IX. kerületben, a Középső-Ferencvárosban, a Mester utcában egy 68 nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes, ablakos konyhás lakás. Az ingatlan napfényes, kifejezetten jó elosztású. A külső nyílászárók a bejárati ajtó kivételével már cserélve lettek. A szobákban jó állapotú fa parketta, míg a többi helyiségben hidegburkolat található. Az 5 nm-es erkély és a hozzá tartozó budai panoráma elvehetetlen értéke az ingatlannak. A KÖRNYÉK: A lakás a belvároshoz közeli, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. A mellette lévő utcában a Metrodoom City Home épületegyüttese látható, ebből is látszik, hogy a környék folyamatosan szépül, újul. A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, minden megtalálható pár percen belül, ami egy család mindennapi életviteléhez nélkülözhetetlen.Müpa, 2-es villamos, Dunapart. A lakás Per- és Tehermnetes. Irányár: 44.900.000.- Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van utca
Szoba 14 Nem van utca
Szoba 6.5 Igen Nincs utca
Konyha 7.5
Előszoba 8
Erkély / Loggia 4

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

47 000 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Ady Endre út

74 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Semmelweis utca

78 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Huszár utca

44 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Dohány utca

215 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIII. ker.
Danubius utca

500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Kazinczy utca

85 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

104 990 000 Ft