Eladó Lakás Bp IX. ker. Rehabilitációs terület


Eladó Lakás

R435264
56 m²
3
I.
Felújított (4)
zöldudvar/kert

GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS A IX. KERÜLET REHABILITÁLT RÉSZÉN! Közvetlenül az egyetemek szomszédságában található ez a remek beosztású, frissen elkészült ERKÉLYES ingatlan. Mind az Orvosi egyetem, mind a Közszolgálati egyetem sétatávolságra található. A lakás teljeskörűen és igényesen került felújításra. Új villanyhálózat, új radiátorok, beltéri ajtók, hő és hangszigetelt nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, vadonatúj konyha, valamint fürdőszoba. A laminált parketta vízhatlan. A felújítás során csak minőségi anyagokat használtak fel. Ide csak költöznie kell, vagy kiadnia a megfelelő bérlőnek. Nagy előnye a jó elosztása, az 56 nm-en található amerikai konyhás nappali, 2 különálló hálóval, illetve van egy kiváló adottságú erkélye, ami fedett. Még egy fontos szempont, a mostani rezsiárak mellett is alacsony költségvetésből fenntartható. A közös költsége nincs 25.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, illetve a fűtést is. A központi elhelyezkedése ellenére igazi madárcsicsergős környezet. A ház rendkívül jó anyagi helyzetben van, nemrég cserélték ki a kaput, valamint kamerarendszer is beszerelésre került, aminek a felvételét tárolják. Mind a külső, mind belső homlokzat jó állapotú és még így is van rengeteg megtakarítása. Az épület belső udvara impozáns, fákkal, zölddel tarkított.

Alapadatok

Azonosító R435264
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 69 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 248 214 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Rehabilitációs terület
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rehabilitációs terület
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)506-5353
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 56 m²
Valós 56 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes
Közös költség 25000
Közös költség megjegyzés nincs vízóra korlátlan víz használat.

Épület

Épült 1960
Emeletek III.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS A IX. KERÜLET REHABILITÁLT RÉSZÉN! Közvetlenül az egyetemek szomszédságában található ez a remek beosztású, frissen elkészült ERKÉLYES ingatlan. Mind az Orvosi egyetem, mind a Közszolgálati egyetem sétatávolságra található. A lakás teljeskörűen és igényesen került felújításra. Új villanyhálózat, új radiátorok, beltéri ajtók, hő és hangszigetelt nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, vadonatúj konyha, valamint fürdőszoba. A laminált parketta vízhatlan. A felújítás során csak minőségi anyagokat használtak fel. Ide csak költöznie kell, vagy kiadnia a megfelelő bérlőnek. Nagy előnye a jó elosztása, az 56 nm-en található amerikai konyhás nappali, 2 különálló hálóval, illetve van egy kiváló adottságú erkélye, ami fedett. Még egy fontos szempont, a mostani rezsiárak mellett is alacsony költségvetésből fenntartható. A közös költsége nincs 25.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, illetve a fűtést is. A központi elhelyezkedése ellenére igazi madárcsicsergős környezet. A ház rendkívül jó anyagi helyzetben van, nemrég cserélték ki a kaput, valamint kamerarendszer is beszerelésre került, aminek a felvételét tárolják. Mind a külső, mind belső homlokzat jó állapotú és még így is van rengeteg megtakarítása. Az épület belső udvara impozáns, fákkal, zölddel tarkított.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 9 Igen van zöldudvar/kert K
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert K
Egyéb 2
Fürdő 4
WC 1
Előszoba 3
Kamra 1
Erkély / Loggia 3

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Diana utca

51 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Tölgyfa utca

78 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

512 195 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Klauzál utca

234 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Vajdahunyad utca

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Garibaldi utca

44 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton kívül

74 900 000 Ft