Eladó Lakás Bp IX. ker. Üllői út


Eladó Lakás

R432545
101 m²
3
II.
Felújított (4)
utca

Prémium kategóriás lakás kiváló lokációban eladó! Megvételre kínálunk a IX. kerületben, a SOTE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közelében egy 4 emeletes, karbantartott, liftes ház 2. emeletén lévő, nagy ERKÉLYES, gépészetileg és esztétikailag teljes körűen FELÚJÍTOTT, 93 m2-es, amerikai konyhás, tágas nappalis, 2 külön nyíló szobás, dupla komfortos, jó fényviszonyokkal rendelkező lakást. A teljes villany és fűtés cseréje, korszerűsítése megtörtént. Minőségi burkolatok, esztétikus és jól használható konyhabútor, Electrolux márkájú, magas minőségű beépített háztartási gépek, hűtő, sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép biztosítja az új tulajdonosok számára a kényelmes otthont. Az Üllői út nyüzsgésétől a kiváló hangszigetelő ablakok és a magas emeleti elhelyezkedés biztosítja a kellemes és nyugodt környezetet. Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető! A képen látható berendezési tárgyak, bútorzat, textíliák egyedi megállapodás tárgyát képezik. A lokáció miatt befektetésnek is kitűnő választás! Jöjjön el, nézze meg!

Alapadatok

Azonosító R432545
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 67 900 000 Ft
Négyzetméter ár 730 108 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Üllői út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rehabilitációs terület
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8276
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 93 m²
Valós 101 m²
Belmagasság 3.4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 18000 Ft

Épület

Épült 1930
Emeletek IV.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Prémium kategóriás lakás kiváló lokációban eladó! Megvételre kínálunk a IX. kerületben, a SOTE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közelében egy 4 emeletes, karbantartott, liftes ház 2. emeletén lévő, nagy ERKÉLYES, gépészetileg és esztétikailag teljes körűen FELÚJÍTOTT, 93 m2-es, amerikai konyhás, tágas nappalis, 2 külön nyíló szobás, dupla komfortos, jó fényviszonyokkal rendelkező lakást. A teljes villany és fűtés cseréje, korszerűsítése megtörtént. Minőségi burkolatok, esztétikus és jól használható konyhabútor, Electrolux márkájú, magas minőségű beépített háztartási gépek, hűtő, sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép biztosítja az új tulajdonosok számára a kényelmes otthont. Az Üllői út nyüzsgésétől a kiváló hangszigetelő ablakok és a magas emeleti elhelyezkedés biztosítja a kellemes és nyugodt környezetet. Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető! A képen látható berendezési tárgyak, bútorzat, textíliák egyedi megállapodás tárgyát képezik. A lokáció miatt befektetésnek is kitűnő választás! Jöjjön el, nézze meg!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 27.9 Nem Nincs utca
Szoba 21.8 Nem van utca
Amerikai konyha étkezővel 20
Fürdő 5.2
Fürdő WC-vel 3
Előszoba 3
Erkély / Loggia 7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok megbeszélés tárgya

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Albertirsa

38 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

7 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szeszgyár utca

39 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Judit utca

42 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Városmajor utca

700 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Izabella utca

21 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Izabella utca

27 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

50 000 000 Ft