Eladó Lakás Bp IX. ker. Üllői út


Eladó Lakás

R435703
16 m²
1
Földszint
Felújított (4)
udvar

Az Üllői út, Bokréta utca saroknál kínálunk megvételre egy 16 m2-es, 1 szobás, 1,5 éve teljes körűen felújított lakást. A lakás fűtését A + os energiatakarékos hőpanel, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A beépített, gépesített konyhabútor - sütő, főzőlap, hűtő, mosógép, mikró és egyéb bútorzat - TV-komód, asztal, kanapé - a vételár részét képezi. A belmagasság 4 méter, igény esetén állógaléria is kialakítható. Egy önálló, zárt udvarrész a lakásból nyílik ami teraszként használható. A mellette lévő 21 m2- es lakás is eladó. Az ingatlan 1 hrsz-on van, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztás készült. A ház kifejezetten rendezett, polgári jellegű, jó állapotú. Az ingatlan augusztusban költözhető, jelenleg tisztasági festése zajlik.

Alapadatok

Azonosító R435703
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 22 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 431 250 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Üllői út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rehabilitációs terület
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 16 m²
Valós 16 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény

Épület

Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift hívó
Megjegyzés Az Üllői út, Bokréta utca saroknál kínálunk megvételre egy 16 m2-es, 1 szobás, 1,5 éve teljes körűen felújított lakást. A lakás fűtését A + os energiatakarékos hőpanel, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A beépített, gépesített konyhabútor - sütő, főzőlap, hűtő, mosógép, mikró és egyéb bútorzat - TV-komód, asztal, kanapé - a vételár részét képezi. A belmagasság 4 méter, igény esetén állógaléria is kialakítható. Egy önálló, zárt udvarrész a lakásból nyílik ami teraszként használható. A mellette lévő 21 m2- es lakás is eladó. Az ingatlan 1 hrsz-on van, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztás készült. A ház kifejezetten rendezett, polgári jellegű, jó állapotú. Az ingatlan augusztusban költözhető, jelenleg tisztasági festése zajlik.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van udvar
Fürdő WC-vel 4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

42 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Örkény

49 900 000 Ft

Eladó Sorház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba-Újtelep

89 000 000 Ft

Eladó Sorház
Bp XIX. ker.
Baross utca

90 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Steindl Imre utca

129 900 000 Ft