Eladó Lakás Bp V. ker. Bajcsy Zsilinszky út


Eladó Lakás

R434753
44 m²
1
II.
Átlagos (2)
francia udvar

V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton eladó egy jó állapotú, folyamatosan karbantartott, liftes, 3 szintes épület 2. emeletén elhelyezkedő saroklakás. Az eladásra kínált ingatlan 44 nm-es, jelenleg 1 szobás, világos, két ablaka(műanyag) is a szomszéd épület udvarára néz, mely a délutáni napsütésnek köszönhetően folyamatosan kellemessé teszi a lakásban tartózkodást. Fűtéséről egy konvektor gondoskodik, hűtéséről pedig egy inverteres klíma. Per- és Tehermentes, 1/1 tulajdonosa van. A KÖRNYÉK: A lakás a belváros kellős közepén az Arany János utcai metrómegálló mellett helyezkedik el. Közvetlen mögötte az újonnan megnyílt Lidl, valamint a város legjobban felszerelt Sztk-ja. Pár perc távolságra a gasztonómia kedvelőinek a Hold utcai piac, míg a sportolni vágyóknak a frissen átadott Sportközpont a Vadász utcában nyújthat megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, továbbá játszótér, óvoda, kéttannyelvű iskola, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található, minden ami a mindennapi életet teszi kényelmesebbé.

Alapadatok

Azonosító R434753
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 42 900 000 Ft
Négyzetméter ár 975 000 Ft
Hely Budapest, V. kerület Bajcsy Zsilinszky út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Belváros
Emelet II.
Nézet francia udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-6052
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 44 m²
Valós 44 m²
Belmagasság 3.6

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény közepes
Közös költség 13000

Épület

Épült 1901
Emeletek III.
Lakásszám 26-30
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton eladó egy jó állapotú, folyamatosan karbantartott, liftes, 3 szintes épület 2. emeletén elhelyezkedő saroklakás. Az eladásra kínált ingatlan 44 nm-es, jelenleg 1 szobás, világos, két ablaka(műanyag) is a szomszéd épület udvarára néz, mely a délutáni napsütésnek köszönhetően folyamatosan kellemessé teszi a lakásban tartózkodást. Fűtéséről egy konvektor gondoskodik, hűtéséről pedig egy inverteres klíma. Per- és Tehermentes, 1/1 tulajdonosa van. A KÖRNYÉK: A lakás a belváros kellős közepén az Arany János utcai metrómegálló mellett helyezkedik el. Közvetlen mögötte az újonnan megnyílt Lidl, valamint a város legjobban felszerelt Sztk-ja. Pár perc távolságra a gasztonómia kedvelőinek a Hold utcai piac, míg a sportolni vágyóknak a frissen átadott Sportközpont a Vadász utcában nyújthat megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, továbbá játszótér, óvoda, kéttannyelvű iskola, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található, minden ami a mindennapi életet teszi kényelmesebbé.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van francia udvar NY
Konyha 8
Fürdő 6
WC 2
Hall 5 Nem Nincs
Előszoba 3

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Badacsonytomaj

59 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Kiadó Lakás
Remeteszőlős
Patak sétány

500 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Illés utca

3 600 EUR

Kiadó Iroda
Bp XIV. ker.
Törökőr

630 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

1 400 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft