Eladó Lakás Bp V. ker. Havas utca


Eladó Lakás

R435176
61 m²
2
IV.
Felújított (4)
utca

DUNÁRA RÉSZLEGES PANORÁMÁS BELVÁROSI LAKÁS! V. kerületben, a Havas utcában kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 61 m2-es, 2 szobás, amerikai konyhás étkezős, csendes, cirkófűtéses, DNY-i és ÉK-i fekvésű, nagyon világos, utcai nézetű, magas minőségben felújított lakást. Az ingatlan kitűnő elosztású és átszellőztethető. Az amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, ami ÉK-i fekvésű, ablakos és nagyon világos. Az ablakpárkányon friss zöldfűszereket tud termeszteni, ami különleges ízorgiát ad az ételeknek. A konyha hófehér, magasfényű, nagyon modern Elektrolux sütő és főzőlap, Bosch mosógép ás mosogatógép, Elektra Bregenz kombi hűtő és Falmec ionizációs légtisztító. Tovább haladva jobbra nyílik a fürdőszoba és szemben a tágas, utcai nézetű, DNY-i fekvésű szoba, az ablakból részleges panorámával a Dunára. Mellette található még egy szoba egy hófehér magas fényű beépített gardróbszekrénnyel és szintén részleges panorámával Dunára és a Gellért-hegyre. A ház 1900-ban épült, 5 szintes, liftes, két bejáratos, örökzöldekkel és virágzó növények pompázatos színkavalkádjával csodás látványt nyújt. Parkolás a házon belül lehetséges a Belgrád rakpartól, amit viszont csak ideiglenesen lehet igénybe venni. A KÖRNYÉK: Ez Budapest IGAZI BELVÁROSA, a múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Kávézók, éttermek, üzletek sokasága várja az itt élőket. Az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A Főváros leghíresebb sétálóutcája a Váci utca, a Ferenciek tere és a Duna part is pár perc sétával elérhető. Számos kulturális-, szórakozási- és bevásárlási lehetőségek tárháza kínálkozik a környéken. A pezsgő Belváros, az üzleti negyed közelsége az üzletemberek számára is kiemelten vonzó. KINEK AJÁNLOM? Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új igényes lakó az álmaiban szereplő otthonára leljen a Belváros szívében. Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, amely tekintettel a lokációra, könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít. A lakás per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a szobában lévő gardróbszekrény. Irányár: 89.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435176
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 89 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 473 770 Ft
Hely Budapest, V. kerület Havas utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Belváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 61 m²
Valós 61 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 18000 Ft
Közös költség megjegyzés korlátlan víz használatot tartalmaz

Épület

Épült 1900
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés DUNÁRA RÉSZLEGES PANORÁMÁS BELVÁROSI LAKÁS! V. kerületben, a Havas utcában kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 61 m2-es, 2 szobás, amerikai konyhás étkezős, csendes, cirkófűtéses, DNY-i és ÉK-i fekvésű, nagyon világos, utcai nézetű, magas minőségben felújított lakást. Az ingatlan kitűnő elosztású és átszellőztethető. Az amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, ami ÉK-i fekvésű, ablakos és nagyon világos. Az ablakpárkányon friss zöldfűszereket tud termeszteni, ami különleges ízorgiát ad az ételeknek. A konyha hófehér, magasfényű, nagyon modern Elektrolux sütő és főzőlap, Bosch mosógép ás mosogatógép, Elektra Bregenz kombi hűtő és Falmec ionizációs légtisztító. Tovább haladva jobbra nyílik a fürdőszoba és szemben a tágas, utcai nézetű, DNY-i fekvésű szoba, az ablakból részleges panorámával a Dunára. Mellette található még egy szoba egy hófehér magas fényű beépített gardróbszekrénnyel és szintén részleges panorámával Dunára és a Gellért-hegyre. A ház 1900-ban épült, 5 szintes, liftes, két bejáratos, örökzöldekkel és virágzó növények pompázatos színkavalkádjával csodás látványt nyújt. Parkolás a házon belül lehetséges a Belgrád rakpartól, amit viszont csak ideiglenesen lehet igénybe venni. A KÖRNYÉK: Ez Budapest IGAZI BELVÁROSA, a múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Kávézók, éttermek, üzletek sokasága várja az itt élőket. Az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A Főváros leghíresebb sétálóutcája a Váci utca, a Ferenciek tere és a Duna part is pár perc sétával elérhető. Számos kulturális-, szórakozási- és bevásárlási lehetőségek tárháza kínálkozik a környéken. A pezsgő Belváros, az üzleti negyed közelsége az üzletemberek számára is kiemelten vonzó. KINEK AJÁNLOM? Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új igényes lakó az álmaiban szereplő otthonára leljen a Belváros szívében. Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, amely tekintettel a lokációra, könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít. A lakás per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel és a szobában lévő gardróbszekrény. Irányár: 89.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26.54 Nem Nincs utca DNY
Szoba 17.13 Nem van utca DNY
Amerikai konyha étkezővel 11.38
Fürdő WC-vel 3.96
Közlekedő 2.32

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Gardróbszekrény szobában és a gépesített konyhabútor.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

61 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Kanizsai utca

41 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Garay tér

54 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

55 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Illés utca

3 600 EUR

Kiadó Iroda
Bp XIV. ker.
Törökőr

630 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Semmelweis utca

78 900 000 Ft