Eladó Lakás Bp V. ker. Petőfi Sándor utca


Eladó Lakás

R435372
98 m²
3
IV.
Felújított (4)
utca

Eladó most elkészült, teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás a Petőfi Sándor utcában. A nappali és az egyik hálószoba ablakai, illetve az ezekhez tartozó hosszú erkély mellékutcára néznek, a másik hálószoba és az abból nyíló erkély a csendes, nem körfolyosós belső udvarra. A negyedik emeleti lakás alapterülete 98 m2 (tulajdoni lapon 95 nm), 2 hálószobával, két fürdőszobával, nappalival, konyha + étkezővel és külön háztartási helyiséggel rendelkezik. Magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és csendes. A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolása teljesség igénye nélkül: teljeskörűen gépesített konyha beépített konyhagépekkel, egyedi design festés, olasz desingfestékkel (mosható, vízálló), különleges márványhatású burkolatok, elektromosan vezérelhető redőnyök, valódi tölgyfa parketta, okosrendszerre köthető, wifi-s bojler, exkluzív kristály csillárok, energiatakarékos LED világítás mindenhol, külön home office rész mindkét hálószobához, rengeteg szekrény, tároló. A környék a város legellátottabb része, a közelben a Párizsi udvar, nívós üzletek, 5 csillagos szállodák, a Váci utca, a Deák tér, a Fashion street. \\r\\nSzinte nincs olyan intézmény vagy vásárlási lehetőség, ami ne lenne megtalálható a közvetlen közelben. A vételár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat! A lakás tehermentes. Irányára: 234.9M Ft.

Alapadatok

Azonosító R435372
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 234 900 000 Ft
Négyzetméter ár 2 472 632 Ft
Hely Budapest, V. kerület Petőfi Sándor utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Belváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 95 m²
Valós 98 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1900
Emeletek V.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Eladó most elkészült, teljeskörűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás a Petőfi Sándor utcában. A nappali és az egyik hálószoba ablakai, illetve az ezekhez tartozó hosszú erkély mellékutcára néznek, a másik hálószoba és az abból nyíló erkély a csendes, nem körfolyosós belső udvarra. A negyedik emeleti lakás alapterülete 98 m2 (tulajdoni lapon 95 nm), 2 hálószobával, két fürdőszobával, nappalival, konyha + étkezővel és külön háztartási helyiséggel rendelkezik. Magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és csendes. A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolása teljesség igénye nélkül: teljeskörűen gépesített konyha beépített konyhagépekkel, egyedi design festés, olasz desingfestékkel (mosható, vízálló), különleges márványhatású burkolatok, elektromosan vezérelhető redőnyök, valódi tölgyfa parketta, okosrendszerre köthető, wifi-s bojler, exkluzív kristály csillárok, energiatakarékos LED világítás mindenhol, külön home office rész mindkét hálószobához, rengeteg szekrény, tároló. A környék a város legellátottabb része, a közelben a Párizsi udvar, nívós üzletek, 5 csillagos szállodák, a Váci utca, a Deák tér, a Fashion street. \\r\\nSzinte nincs olyan intézmény vagy vásárlási lehetőség, ami ne lenne megtalálható a közvetlen közelben. A vételár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat! A lakás tehermentes. Irányára: 234.9M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 0 Nem Nincs utca
Szoba 0 Nem Nincs utca
Szoba 0 Nem Nincs udvar
Konyha 0
Fürdő WC-vel 0
Fürdő WC-vel 0
Előszoba 0
Kamra 0
Erkély / Loggia 0
Erkély / Loggia 0

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dabas

62 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Dabas

57 750 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Örkény

36 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Vajdahunyad utca

100 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

145 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIII. ker.
Angyalföld

520 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Rökk Szilárd utca

74 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft