Eladó Lakás Bp V. ker. Bajcsy Zsilinszky út


Eladó Lakás

R433264
75 m²
3
I.
Felújított (4)
udvar

Különleges lakást kínálok megvételre, az V. kerület Lipótvárosban. A Nyugati pályaudvar vonzáskörzetében elhelyezkedő jó állapotú polgári ház első emeletén, annak elszeparált, nyugodt, csendes részén található ez a két külön bejáratú lakrésszé átalakított, teljes gépészeti és esztétikai felújításon átesett ingatlan. Ha szükséges, egy ajtónyitással egybe nyithatóak. Mivel a belmagasság 4 m, ezért a optimális hely kihasználás végett, mindkét lakásba állógalériákat építettek. Az ingatlan, hivatalosan 70 m2, lemérve 75 m2, de a galériákkal együtt, bruttó 117 m2-es. Az 1. számú lakás, nettó 29, bruttó 41 m2-es. Amerikai konyha nappali, fürdő wc-vel, és két 6 m2-es álló galéria. 2. számú lakás: 46 m2, bruttó: 66 m2. Amerikai konyha nappali, szoba, fürdő wc-vel, és 2 db 10 m2-es álló galéria. Fűtése az energiatakarékos NOBO rendszer. Ablakok cserélve és redőnnyel ellátottak, a lakások klimatizáltak. A fenntartási költsége nagyon kedvező. Kiválóan alkalmas, rövid és hosszú távú kiadásra, összeköltöző családoknak is. A csendes házból kilépve a város forgatagában találjuk magunkat. Közlekedési csomópont és a környék minden lehetőséggel ellátott.

Alapadatok

Azonosító R433264
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 79 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 141 429 Ft
Hely Budapest, V. kerület Bajcsy Zsilinszky út
Városrész Lipótváros
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8278
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 70 m²
Valós 75 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény közepes
Közös költség 16800
Közös költség megjegyzés Korlátlan vízfogyasztással.

Épület

Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés Különleges lakást kínálok megvételre, az V. kerület Lipótvárosban. A Nyugati pályaudvar vonzáskörzetében elhelyezkedő jó állapotú polgári ház első emeletén, annak elszeparált, nyugodt, csendes részén található ez a két külön bejáratú lakrésszé átalakított, teljes gépészeti és esztétikai felújításon átesett ingatlan. Ha szükséges, egy ajtónyitással egybe nyithatóak. Mivel a belmagasság 4 m, ezért a optimális hely kihasználás végett, mindkét lakásba állógalériákat építettek. Az ingatlan, hivatalosan 70 m2, lemérve 75 m2, de a galériákkal együtt, bruttó 117 m2-es. Az 1. számú lakás, nettó 29, bruttó 41 m2-es. Amerikai konyha nappali, fürdő wc-vel, és két 6 m2-es álló galéria. 2. számú lakás: 46 m2, bruttó: 66 m2. Amerikai konyha nappali, szoba, fürdő wc-vel, és 2 db 10 m2-es álló galéria. Fűtése az energiatakarékos NOBO rendszer. Ablakok cserélve és redőnnyel ellátottak, a lakások klimatizáltak. A fenntartási költsége nagyon kedvező. Kiválóan alkalmas, rövid és hosszú távú kiadásra, összeköltöző családoknak is. A csendes házból kilépve a város forgatagában találjuk magunkat. Közlekedési csomópont és a környék minden lehetőséggel ellátott.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 29 Nem van udvar
Szoba 28 Nem Nincs udvar
Szoba 18 Nem van udvar
Egyéb 12
Egyéb 20

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok A képen látható berendezések és felszerelések.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Podmaniczky utca

64 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Szatmár utca

64 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
II. János Pál pápa tér

44 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Balatongyörök

47 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
Rakéta utca

28 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Úri utca

107 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Semmelweis utca

79 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kakucs

15 000 000 Ft