Eladó Lakás Bp V. ker. Falk Miksa utca


Eladó Lakás

R435136
98 m²
3
IV.
Felújított (4)
utca

V. kerületben frissen és teljes körűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás eladó Pest egyik leghangulatosabb utcájában. A negyedik emeleti lakás alapterülete 98 m2 (tulajdoni lapon 94 m3), 2 hálószobával, ezekhez tartozó két privát fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. A hűtésről-fűtésről H-tarifás klíma gondoskodik, a meleg vizet WIFI-n keresztül is vezérelhető bojler szolgáltatja. Magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és kifejezetten csendes. A Duna part, a Parlament, a Jászai Mari tér, a Margit sziget, a méltán híres, fákban bővelkedő Falk Miksa utca, a Nyugati pályaudvar, a 13. kerület legnívósabb része, megannyi kávézó és étterem mind pár perces sétatávolságon belül találhatóak. A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolás (a teljesség igénye nélkül): - mindkét hálószobához privát fürdőszoba tartozik, ezeken felül egy vendég wc és külön mosógéppel és szárítógéppel rendelkező mosókonyha is helyet kapott - teljeskörűen gépesített konyha beépített konyhagépekkel,- egyedi design festés, olasz desingfestékkel (mosható, vízálló) - különleges márványhatású burkolatok - elektromos redőnyök - valódi fa parketta (tölgy) - riasztó, - okosrendszerre köthető, wifi-s bojlerek - Exclusive kristály csillárok, energiatakarékos LED világítás mindenhol - a szomszédok felé a falak hangszigeteltek Az ingatlanról 3D virtuális séta elérhető, melyet kérésre küldünk. Az ár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat! A lakás tehermentes, és rövid időn belül birtokba vehető. Irányára: 184.9M Ft.

Alapadatok

Azonosító R435136
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 184 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 967 021 Ft
Hely Budapest, V. kerület Falk Miksa utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Lipótváros
Emelet IV.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 94 m²
Valós 98 m²
Belmagasság 3.8

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes
Közös költség 25000 Ft.

Épület

Épült 1880
Emeletek V.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés V. kerületben frissen és teljes körűen felújított, kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakás eladó Pest egyik leghangulatosabb utcájában. A negyedik emeleti lakás alapterülete 98 m2 (tulajdoni lapon 94 m3), 2 hálószobával, ezekhez tartozó két privát fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. A hűtésről-fűtésről H-tarifás klíma gondoskodik, a meleg vizet WIFI-n keresztül is vezérelhető bojler szolgáltatja. Magas emeleti elhelyezkedése miatt nagyon világos, és kifejezetten csendes. A Duna part, a Parlament, a Jászai Mari tér, a Margit sziget, a méltán híres, fákban bővelkedő Falk Miksa utca, a Nyugati pályaudvar, a 13. kerület legnívósabb része, megannyi kávézó és étterem mind pár perces sétatávolságon belül találhatóak. A lakók kényelmét szolgálja az alábbi felsorolás (a teljesség igénye nélkül): - mindkét hálószobához privát fürdőszoba tartozik, ezeken felül egy vendég wc és külön mosógéppel és szárítógéppel rendelkező mosókonyha is helyet kapott - teljeskörűen gépesített konyha beépített konyhagépekkel,- egyedi design festés, olasz desingfestékkel (mosható, vízálló) - különleges márványhatású burkolatok - elektromos redőnyök - valódi fa parketta (tölgy) - riasztó, - okosrendszerre köthető, wifi-s bojlerek - Exclusive kristály csillárok, energiatakarékos LED világítás mindenhol - a szomszédok felé a falak hangszigeteltek Az ingatlanról 3D virtuális séta elérhető, melyet kérésre küldünk. Az ár tartalmazza az összes bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat! A lakás tehermentes, és rövid időn belül birtokba vehető. Irányára: 184.9M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 30 Nem van utca
Szoba 17.1 Nem van utca
Szoba 13.5 Nem Nincs udvar
Fürdő WC-vel 5
Fürdő WC-vel 5.8
WC 3.3
Konyha 6.1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Tallér utca

77 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Dabas

62 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

53 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Hernád

57 750 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.