Eladó Lakás Bp V. ker. Garibaldi utca


Eladó Lakás

R435187
27 m²
1
I.
Felújított (4)
udvar

LIPÓTVÁROSBAN TRENDI FIATALOS LAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Garibaldi utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 27 m2-es, 1 szobás, amerikai konyhás, ablakos fürdőszobás, elektromos fűtéses, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást a teljes berendezéssel. A közös költség: 8000 Ft. A környék kiemelten ellátott, az infrastruktúra páratlan a központi elhelyezkedés miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A Parlament, a Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek. KINEK AJÁNLOM? Első lakást keresőknek is szuper választás! Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, amely tekintettel a lokációra, könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít. A lakás per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A vételár részét képezi a teljes berendezés. Irányár: 44.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435187
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 44 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 629 630 Ft
Hely Budapest, V. kerület Garibaldi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Lipótváros
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 27 m²
Valós 27 m²
Belmagasság 2.9

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes
Közös költség 8000 Ft

Épület

Épült 1910
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés LIPÓTVÁROSBAN TRENDI FIATALOS LAKÁS ELADÓ! V. kerületben, a Garibaldi utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 27 m2-es, 1 szobás, amerikai konyhás, ablakos fürdőszobás, elektromos fűtéses, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást a teljes berendezéssel. A közös költség: 8000 Ft. A környék kiemelten ellátott, az infrastruktúra páratlan a központi elhelyezkedés miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára. A Parlament, a Budai hegyek és Margitsziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek. KINEK AJÁNLOM? Első lakást keresőknek is szuper választás! Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, amely tekintettel a lokációra, könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít. A lakás per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A vételár részét képezi a teljes berendezés. Irányár: 44.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17 Nem Nincs udvar
Amerikai konyha 6
Fürdő WC-vel 4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok a teljes berendezés a vételár részét képezi

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Mátyás tér

23 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Soroksári út

47 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Nagy Fuvaros utca

37 900 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

97 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Ronyva utca

72 500 000 Ft

Eladó Sorház
Bp XVIII. ker.
Flór Ferenc utca

64 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

92 390 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Váci út

45 900 000 Ft