Eladó Lakás Bp V. ker. Steindl Imre utca


Eladó Lakás

R435540
82.3 m²
3
I.
Felújított (4)
udvar

V. kerületben, Lipótvárosban, a Steindl Imre utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 74 m2-es, 3 szobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses és hűtő-fűtő klímás, csendes, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A felújítás során a víz-, gáz-, elektromos hálózat, gépészeti elemek, burkolatok, álmennyezet, fűtésre optimalizált klíma, kondenzációs kazán, háromrétegű üveggel ellátott ablakok, új belső FA ajtók, elektromos redőnyok kerültek beépítésre. A ház 1884-ben épült, 4 szintes, lift nélküli, kiválóan karbantartott, a belső homlokzat gyönyörűen díszített, a lakóközösség igényes, csendes. Az épületben a lakások nagy részét már felújították. Közös költség 22.000 Ft. A Duna part, Parlament szomszédságában, éttermek, kávézók és üzletek sokasága. A Margitsziget pár 8 perc séta. A konyhabútor, a beépített gépekkel mosogatógép, mosó- és szárítógép, indukciós főzőlap, sütő, mikró, páraelszívó a vétrelár részét képezi. A lakásban található többi bútor és dekorációs tárgy listaár alapján opcionális. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 139.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435540
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 139 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 890 541 Ft
Hely Budapest, V. kerület Steindl Imre utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Lipótváros
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 74 m²
Valós 82.3 m²
Belmagasság 3.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 22000 Ft

Épület

Épült 1884
Emeletek IV.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa félkörfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés V. kerületben, Lipótvárosban, a Steindl Imre utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 74 m2-es, 3 szobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses és hűtő-fűtő klímás, csendes, udvari nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. A felújítás során a víz-, gáz-, elektromos hálózat, gépészeti elemek, burkolatok, álmennyezet, fűtésre optimalizált klíma, kondenzációs kazán, háromrétegű üveggel ellátott ablakok, új belső FA ajtók, elektromos redőnyok kerültek beépítésre. A ház 1884-ben épült, 4 szintes, lift nélküli, kiválóan karbantartott, a belső homlokzat gyönyörűen díszített, a lakóközösség igényes, csendes. Az épületben a lakások nagy részét már felújították. Közös költség 22.000 Ft. A Duna part, Parlament szomszédságában, éttermek, kávézók és üzletek sokasága. A Margitsziget pár 8 perc séta. A konyhabútor, a beépített gépekkel mosogatógép, mosó- és szárítógép, indukciós főzőlap, sütő, mikró, páraelszívó a vétrelár részét képezi. A lakásban található többi bútor és dekorációs tárgy listaár alapján opcionális. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 139.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 29.15 Nem Nincs udvar É
Szoba 124 Nem van udvar K-i
Szoba 9.6 Igen van udvar É
Amerikai konyha 10.16
Előszoba 6.35
Fürdő WC-vel 3.2
Fürdő WC-vel 6.2
WC 2.4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok gépesített konyhabútor a vételár részét képezi a

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Dabas

65 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton belül

88 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Táborfalva

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Pestszentimre

68 600 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

145 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Rökk Szilárd utca

74 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Balázs Béla utca

69 800 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Liptáktelep

109 500 000 Ft