Eladó Lakás Bp VI. ker. Bajcsy Zsilinszky út


Eladó Lakás

R432945
42 m²
2
II.
Felújított (4)
utca

**Kivételes lehetőség, igazi ritkaság!*** Belvárosi ékszerdoboz, remek lokáció, tökéletes elhelyezkedés. A Belváros szívében a VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton, kiváló közlekedés mellett kínálom megvételre ezt a II. emeleti 42 m2-es, utcai nézetű, amerikai konyhás nappali + hálószobás, 2019-ben belsőépítész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen, prémium kategóriás anyagokkal felújított lakást. Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a harmonikus, élhető élettereket és a kiváló elhelyezkedést. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát! Csak be kell költöznie, itt már nem kell a felújítással bajlódnia. Ha befektetési céllal vásárolna, akkor ez a lakás ideális, remek befektetési lehetőségek, hiszen gyorsan és könnyen kiadható. Lakás felszereltség: Mirage burkolatok, Zucchetti szerelvénye, vizes rendszerű, alacsony intenzitású padlófűtés, klíma, design konyhabútor, AEG gépek, mosogatógép, mosó-szárítógép, Nespresso. Teljes minőségi berendezéssel, bútorzattal és felszereltséggel új Chesterfield kanapé, új teljes hotel bútorzat, TV és a teljes konyhai eszközök és háztartás, hotel ágyneműk és törölközők. Irányár: 44.950.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R432945
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 44 950 000 Ft
Négyzetméter ár 1 070 238 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Bajcsy Zsilinszky út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton belül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 42 m²
Valós 42 m²
Belmagasság 3.5

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 12000 Ft

Épület

Épült 1920
Emeletek III.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés **Kivételes lehetőség, igazi ritkaság!*** Belvárosi ékszerdoboz, remek lokáció, tökéletes elhelyezkedés. A Belváros szívében a VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton, kiváló közlekedés mellett kínálom megvételre ezt a II. emeleti 42 m2-es, utcai nézetű, amerikai konyhás nappali + hálószobás, 2019-ben belsőépítész egyedi tervei alapján, teljes körűen és igényesen, prémium kategóriás anyagokkal felújított lakást. Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a harmonikus, élhető élettereket és a kiváló elhelyezkedést. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát! Csak be kell költöznie, itt már nem kell a felújítással bajlódnia. Ha befektetési céllal vásárolna, akkor ez a lakás ideális, remek befektetési lehetőségek, hiszen gyorsan és könnyen kiadható. Lakás felszereltség: Mirage burkolatok, Zucchetti szerelvénye, vizes rendszerű, alacsony intenzitású padlófűtés, klíma, design konyhabútor, AEG gépek, mosogatógép, mosó-szárítógép, Nespresso. Teljes minőségi berendezéssel, bútorzattal és felszereltséggel új Chesterfield kanapé, új teljes hotel bútorzat, TV és a teljes konyhai eszközök és háztartás, hotel ágyneműk és törölközők. Irányár: 44.950.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem Nincs utca
Szoba 12 Nem Nincs utca
Szoba 12 Nem Nincs udvar
Amerikai konyha étkezővel 7
Előszoba 2
Fürdő 4
WC 1

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok a teljes berendezés az ár részét képezi

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Baross utca

24 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Balzac utca

43 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kis Fuvaros utca

29 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Nyírpalota út

26 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Petőfi Sándor utca

93 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Rózsa utca

59 000 000 Ft