Eladó Lakás Bp VI. ker. Bajcsy Zsilinszky utca


Eladó Lakás

R429949
57 m²
2
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

BAZILIKÁVAL SZEMBEN ANDRÁSSY ÚT ,DEÁK TÉRNÉL külföldiek által közkedvelt, nyüzsgő részen, BAJCSY ZSILINSZKY úton kínálunk egy szép házban lévő műszakilag és esztétikailag egyaránt felújított, egyedi udvari nézetű CSENDES lakást. Nappali + hálószobás elosztású nettó 40 m2-es világos földszinti. A konyha és a nappali egy légtérben került kialakításra (amerikai konyha)a nagy belmagasságnak köszönhetően teljes értékű (17 m2) álló galéria is került még beépítésre így 3 hálóhelyiség is található az ingatlanba.Az alapterület teljes kihasználtságával egy rendkívül élhető és kényelmes otthont teremtettek. Fenntartása kedvező gazdaságos! Modern energiatakarékos elektromos lapradiátorok biztosítják a fűtést, közös költség mindössze 5000 Ft.Alig pár napja fejeződött be a felújítása ÖN LEHET AZ ELSŐ LAKÓJA! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS RÖVID VAGY HOSSZÚTÁVÚ bérbeadásra, de saját részre is kitűnő választás! Kiváló a tömegközlekedés, hiszen pár lépésre található buszmegállók metró. Kiváló az infrastruktúra. Üzletek, éttermek, szórakozó helyek, színházak, Opera közvetlen közelben. Várom hívását,a hét bármely napján!

Alapadatok

Azonosító R429949
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 44 800 000 Ft
Négyzetméter ár 1 120 000 Ft
Hely Budapest, VI. kerület Bajcsy Zsilinszky utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton belül
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)935-7102
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Zuglói iroda
Telefonszám (iroda) (1)781-2331
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 57 m²
Belmagasság 4.1

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény
Közös költség 5200 Ft
Közös költség megjegyzés szokásos dolgokat tartalmazza

Épület

Épült 1900
Emeletek IV.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés BAZILIKÁVAL SZEMBEN ANDRÁSSY ÚT ,DEÁK TÉRNÉL külföldiek által közkedvelt, nyüzsgő részen, BAJCSY ZSILINSZKY úton kínálunk egy szép házban lévő műszakilag és esztétikailag egyaránt felújított, egyedi udvari nézetű CSENDES lakást. Nappali + hálószobás elosztású nettó 40 m2-es világos földszinti. A konyha és a nappali egy légtérben került kialakításra (amerikai konyha)a nagy belmagasságnak köszönhetően teljes értékű (17 m2) álló galéria is került még beépítésre így 3 hálóhelyiség is található az ingatlanba.Az alapterület teljes kihasználtságával egy rendkívül élhető és kényelmes otthont teremtettek. Fenntartása kedvező gazdaságos! Modern energiatakarékos elektromos lapradiátorok biztosítják a fűtést, közös költség mindössze 5000 Ft.Alig pár napja fejeződött be a felújítása ÖN LEHET AZ ELSŐ LAKÓJA! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS RÖVID VAGY HOSSZÚTÁVÚ bérbeadásra, de saját részre is kitűnő választás! Kiváló a tömegközlekedés, hiszen pár lépésre található buszmegállók metró. Kiváló az infrastruktúra. Üzletek, éttermek, szórakozó helyek, színházak, Opera közvetlen közelben. Várom hívását,a hét bármely napján!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 6 Nem van zöldudvar/kert
Fürdő WC-vel 5
Előszoba 4
Egyéb 17

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok konyhabútor világító testek lámpák, fürdőszoba szekrény

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

37 100 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

45 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

30 450 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

31 405 500 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.